keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

10 Neurologista (Järkyttävää!) Yhtäläisyyttä Naisen ja Psykopaatin Välillä

Jos aiemmin Fundamentissa oli tehty havainto, miten narsistilla ja naisella on erittäin samanlaiset tuntomerkit, ollaan nyt menty astetta pidemmälle, ja pinaa pintaa syvemmälle, sillä seuraavaksi vertaillaan otsikon mukaisesti naisen ja psykopaatin neurologiaa.

Tuloksena on seuraavanlainen listaus:

1. Molemmilla on PAD eli "oheishuomion häiriö"; he sivuuttavat ärsykkeet jotka eivät kiinnosta heitä.
2. Molempien aivokurkiaiset ovat suuret. Aivokurkiaiset yhdistävät aivolohkoja.
3. Molemmat vaihtelevat nopeasti vakavan ja leikkisän käytöksen välillä.
4. Naisilla ja psykopaateilla on molemmilla sisäisiä konflikteja emotionaalisen ja loogisen käytöksen välillä. Naisen tunteet saavat hänet tekemään animalistisia asioita (seksi esim.), ne myös eliminoivat heidän loogisen puolensa. Aivan samalla tavalla psykopaatit jotka ovat saaneet "vainun saaliistaan" (tai muusta päämäärästä), voivat tehdä hyvinkin epäloogisia asioita saavuttaakseen sen mitä haluavat.
5. Naisten ja psykopaattien verbaalinen lahjakkuus on yleistä, samoin heillä on kehittyneemmät vasemmat aivolohkot verrattuna oikeanpuoleisiin.
7. Naisilla on miehiä enemmän "pelotonta dominanssia" (engl. Fearless Dominance) kuin miehillä. Tämä on eräs psykopaatin kolmesta tuntomerkistä, mutta sitä korreloi testosteroni. Sitä korreloi myöskin verbaalinen lahjakkuus, sekä "sosiaalinen potenssi" mikä liittyy PAD:hen (kts. kohta 1.)
8. Naisilla on harvemmin autismia, tai siihen liittyviä häiriöitä, johtuen aivolohkojen ja niiden painotusten eroista (kts. kohta 5).
9. Naiset sitä vastoin kehittävät psykopatiaan viittaavia tiloja (kts. johdannon narsisti-vertaus), mikä puolestaan johtuu siitä, että heidän vasen aivolohko on kehittyneempi kuin oikea.
10. Naiset ja psykopaatit ovat hyviä lukemaan ihmisiä, siinä missä autistit ovat puolestaan siinä huonoja. Näin ollen naiset ja psykopaatit eroavat autisteista siinä, että kun autistit kerran tietävät miltä toisesta tuntuu, he välittävät, siinä missä naiset ja psykopaatit eivät. (Briffaultin laki jossa nainen hylkää miehen, josta ei ole hänelle enää hyötyä, on myös klassista psykopaatin käytöstä).

Voi olla, että ainoita naisia psykopaatin luokituksesta erossa pitäviä tekijöitä ovat yksilölliset erot ja testosteronin puutteesta johtuvat tekijät. Huomiona kuitenkin, että naisen käytös on luontaisesti narsistista, mutta mitä tulee neurologiseen puoleen, on nainen vieläkin lähempänä histrionista persoonallisuushäiriötä, sillä psykopatiaan liittyvät häiriöt limbisissä rakenteissa ja otsolohkossa.

Mitä tulee yksilöllisiin, mutta silti ennustettaviin eroihin, on naiset hormonaalisesti jaoteltavissa naisiin jotka ovat ns. estrogeeninaisia, gestageeninaisia sekä testosteroninaisia.

Jälkimmäisiä yllättäen löytyy eniten juuri feministeistä, sekä uranaisista, siinä missä estrogeeninaisten tuntomerkkeinä on naisellinen ulkomuoto sekä naiselliset, hoivaviettiset tavat.

On ironista, että feministit käyttävät termiä "testosteronimyrkytys", sillä jos tämä miehille kateellisten (peniskateus) hullujen psykonarttujen ryhmittymä ei ollut entuudestaan tuttu noloista ja projisoivista hyökkäyksistä, on mainittava että tutkimusten mukaan testosteroni on jotain mikä sopii lähinnä miehille, sillä naisilla se aiheuttaa, noh,  testosteronimyrkytyksen, jonka oireilu näkyy aggresiivisena, ja psykopaattimaisena käytöksenä. Myöskin korkea seksuaalisuus on tällöin hyvin yleistä  (eräs "tärkeimpiä" modernin feminismin etuja on naisten seksuaalisella vallalla mässäily, mikä näkyy niin hypergamian kuin kullikarusellin kaltaisina ilmiöinä).

Joten voidaan sanoa, että testosteroniaiheiset väärinkäsitykset johtuvat naissita ja feministpropagandasta, sillä ainoa joka voi saada testosteronimyrkytyksen on nainen, ei mies, jonka kohdalla testosteroni itse asiassa lisää reiluutta, ei aggressiivisuutta.

Testosterone leads to fairness, not aggression: researchers

 vrt.

Feministit ovat muita naisia miehekkäämpiä


Tämä kaikki selittää monta asiaa, oli se sitten feminismi, naisten viehtymys hengenheimolaisiin eli vaarallisiin rangaistusrikollisiin tai ihan vain numero ykkösenä lapsimurhatiloissa keikkumisen.

Lapsimurhien numero ykkönen - nainen.
Fundamentti onkin moneen kertaan todennut (kuten lojaalit lukijat asian tietävät), että feministit ovat käytännössä heitä, jotka ovat tehneet itsekkäästä ja ylikompensoivan kusipään tavoin käytytyvästä naisesta "vahvan, modernin sekä vapautuneen" naisen synonyymin. Aivan kuten he ovat tehneet myöskin lutkasta "seksuaalisen naisen" synonyymin.

Se todellinen "raiskauskulttuuri", jossa psykopaatin häikäilemättömyys ja holtiton seksuaalisuus yhdistyvät


Eräänä ratkaisuna tähän ongelmaan, on se että kriminalisoimme feminismin, jonka "aivot" ovat ilmeisen sairaat, mutta joiden toimintaa tässäkin maassa rahoitetaan verovaroin. Etuna tässä rikollisjahdissa on se, että syylliset on jo etukäteen tiedossa. Tällöin maskulismin lisääminen terveeksi vastavoimaksi on myös välttämättömyys - mieheytensä takaisin saaneen miehet ja naiselliset naiset voivat myös muodostaa yhteiskunnan, missä nämä häiriintyneet, ja sanalla sanoen pahat ihmiset katoavat kartalta.


Ei kommentteja: