torstai 6. syyskuuta 2018

Vai että pitäisi vielä "kasvattaa pallit" ja "suojella naisia"?

Röyhkeys, se ei kyllä tunne nykynaisen kohdalla mitään rajoja.

Ensiksi miehille haistatetaan paskat, ja kannatetaan panosulttaanien ja viidakkoastujien maahantuomista naisille, miesten verovaroin, ja miesten kilpailijoiksi.
Seuraavaksi petturuus palkitaan voimakkailla rangaistuksilla, kun naiset päätyvät ottamaan koteloon näiltä suomalaisen miehen korvaajilta, joiden tänne tuloa he puolsivat ja olivat valmiita vaikka pysäyttämään lentokoneita, jos kävisi ilmi että näitä vietäisi maastamme pois.


Seuraa kolmas käänne, se, kun "miesten pitäisi kasvattaa pallit, ja suojella naista." - Tämä silloin, kun nainen saakin näiltä suurilta rakastajiltaan lippaansa, esim. yllätysrakastelun muodossa.


No, on tietysti totta, että allekirjoittanutkin omasi pallit, ja lopulta suojeli naista. Tämä itse asiassa oli toinen kerta. Allekirjoittanut oli tehnyt näin kerran aiemmin myös eräälle tuntemattomalle naiselle. Ennen punapilleröitymistään ja MGTOW-linjalle lähtemistään. Hän sai siitä palkkioksi numeron ja jonkin aikaa kestäneen jutun. Reilu diili, kummankin kohdalla.

Mutta, tässä on ongelma, ja se on klassinen sinisen pillerin ongelma: miehet ovat naisten orjia, suojelijoita, astujia, palvelijoita, henkivartijoita yms. pyytettömiä sellaisia, muuten on ahdasmielinen sovinisti, ja oksettava, valkoinen heteromies.

Kuten on aiemmin sanottu, sellaisen on loputtava. Samoin on asianlaita tässäkin. Tuo häpäisemisellä miesten komentelu paikkaamaan naisten virheitä, on jo itsessään niin suuri osoitus röyhkeydestä, että siihen pitää vastata olemalla kuin vaiennut muuri. Sitä ei tule palkita. Ihanne on totta kai, että kaikki auttaa, suomalainen auttakoon suomalaista, mutta tämä feministien opettama "hyväksikäytä ja puukota selkään heti tilaisuuden tullen" -käytös naisilta on loputtava. Jos ainoa vaihtoehto on jättää naiset oman onnensa nojaan, niin se olkoon niin. (Tämä totta kai pitää sisällään sen, että ne naiset saavat autetuksi tulemisen etuoikeudet, joista pidät tai joihin luotat - jotka eivät ole suvakkihuoria tai miesten tallaajia).

Sitten vielä tämä seuraava asia.

Niin kauan kun seuraava lista pätee, on turha odottaa mitään apuja, sillä jos suvakit yrittävät muuttaa Suomea maailman sossuksi, on feministit muuttamassa naisia "itsenäisiksi vahvoiksi, ja etenkin seksuaalisesti vapaiksi naisiksi", eli toisin sanoen, Suomea muun maailman ilmaiseksi ilotaloksi - jonka vapaaehtoistyöntekijät lenteävät asiakkaidensa luokse omaan laskuunsa.

Katsotaanpa nyt hieman naisten rataennätyksiä, ja mietitään, että minkä helvetin takia näistä naisten suomista etuuksista nauttimattomat suomalaiset miehet ryhtyisivät näiden naisten haaremieunukkien ja henkivartijoiden sekoituksiksi - jokainen listan kohta on linkattavissa oleva uutinen/lähde:


Eli, jos edelliseen listaan ei tule muutosta, on turha odottaa liennytyksiä, miehisiä urotöitä - paitsi jos lukeudut jo luotettuihin naisiin. Muuten, pidä suvakkihuora tunkkisi - todellakin, suomalaisen naisen häpeä, on koko kansakunnan häpeä!

Muista aina, että naisten oikeudet ovat etuoikeuksia. Heillä ovat ne vain siksi, koska miehet ovat hyvää hyvyyttään päättäneet ne naisille antaa (erityisen groteskia tästä tekee se, että juuri nationalistit antoivat naisille oikeudet - ja nyt naiset puukottavat erityisesti nationalisteja selkään!). Ja nämä voidaan viedä milloin tahansa pois. Lain uomissa tietenkin. Mutta kun valkoritarointi loppuu, ja vastassa on nämä, jotka naiset ovat tuoneet tänne korvaamaan suomalaiset miehet, mutta jotka pitävät naista esineen virassa, alkaa hymy hyytyä. Siinä ei paljoa ulosteissaan pyörivät ja rääkyvät feministi-ihmisrauiniot kirkumisineen auta.

Se on kiltti niin sanoi hän lemmikistään, niin lempee ja uskollinen,
toissa vuonna sen koulutin kerjäämään, viime viikolla leikkautin sen.
Se ei kylillä kiertele laumoineen, se ei narttuja vilkaisekaan,
se ei hauku ei rähjää kuin itselleen, olen sitäkin oppinut kusettamaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jostain syystä tuli mieleen erään kappaleen eräät lyriikat, joissa nainen laulaa naisista näin:
"Say, have you ever played this kinda game, kinda dangerous one?
Keep me company for a while.
Take my treat, get your beat.
Don't you sit 'round thinkin what's going on.
None rule to follow, but, you know, just feel a feelin' from your deep deep bottom.
Lead into your soul.
Are you now ready to play?
Relax! I lock you up. Here you go."
Ja mainittiin myös klassinen "You'll be a bad partner, yes, you'll be". Tuosta itselle tulee mielikuva että "tyypillinen nykymeno mitä naisiin tulee", sillä erotuksella että kappale on tehty 1992. Täytyy muistaa pysyä kaukana naisista kyllä, lähden siitä että itsepähän ovat sotkunsa aiheuttaneet.

XeimA kirjoitti...

Juuri näin! Ja on kyllä "hauska" huomata, miten nuo dystopiset ja pessimistiset kappaleet ovat alkaneet muuttua naisten myötä heidän uudeksi normaaliksi.

Tuohan on jo vanha havainto, että naiset harrastavat aina sen puolelle menemistä, kuka on voitolla tai muodissa. Vaan sitä saa mitä tilaa.