torstai 31. toukokuuta 2018

Kimi Räikköselle eivät MeToo-kiristäjät vittuile

Kerrankin saamme hyviä uutisia, ja samalla näemme myöskin esimerkin siitä, miten näiden hyeenoiden kanssa tulee toimia.

Mistä siis on kyse?

Kimi Räikkönen teki rikosilmoituksen – nainen väitti suomalaiskuljettajan ahdistelleen häntä Kanadassa


Kimi Räikkönen ei alistunut krisitykseen, vaan iski välittömästi vastapalloon.

Ja siinä hän ei vain tehnyt oikein, vaan näytti meille jokaiselle esimerkin siitä, miten näiden kanssa tulee toimia - ylipäänsä feministien ja suvakkien, jotka käyttävät toinen toistaan likaisempia keinoja, ja kuormittavat järjestelmää ajaakseen asiaansa hinnalla millä hyvänsä. Niinpä heitä kohtaan pitää laittaa kova kovaa vastaan, ja taistella tulta vastaan tulella. Silmille hyppiminen rauhoittuu kummasti, kun juoksee muutaman kerran nyrkkiä päin.

MeToo-kampanja on modernia lynkkausta ja noitavainoa. Se myös on aikamme tuote, aikamme jolloin feminismi on normalisoitu, ja gynosentrismi määrää tahdin - tästä syystä naisen sana otetaan lakina, ja pelkkä epäilyksen alaiseksi joutuminen on yhtä kuin olisit tuomittu syylliseksi.

Nyt, kun pysähdyt hetkeksi ja mietit, niin ymmärrät ettei yhtäkään tunnettua MeToo-tapausta olla koskaan todistettu.

Annahan sen marinoitua hetken.

Sitten mieti, että miten moni pelkästään syytetyksi tullut mies on yhtä kuin syyllinen massojen mielissä. Jopa sinä itse saatoit juuri asiaa miettiessäsi saada itsesi kiinni siitä, että olet hyväksynyt feministien ja muiden MeToo-häiriköiden narratiivin sellaisenaan, vaikka se on valhetta - ellei toisin todisteta.

Niin todellakin, jokaista MeToo-syytöstä tulisikin kohdella vähintään sellaisena kuin se on: tarinan toisena puolena, mutta mieluiten valheena ja kiritysyrityksenä.

Tässä viime vuoden suosituimmassa kirjoituksessa on erilaisia juridisia ja lainmukaisia keinoja, joilla voit tehdä vastahyökkäyksen ja puolustaa itseäsi. (Kyseinen kirjoitus osoittaa, että naisten röyhkeys ja narsismi on noussut feministisen yhteiskunnan vuoksi täysin kestämättömiin mittasuhteisiin, eikä heidän häikäilemättömyydellään ole enää minkäänlaista rajaa - MeToo on vain yksi tämän ilmiön esiintymismuodoista - tuplastandardit ovat massakontrollin ase, ja me näemme ketkä niitä hyödyntävä ja ketkä ovat vastaanottavana osapuolena).

PS. Sikäli mikäli jollakin ei vielä hälytyskellot soineet tuon naisen häikäilemättömyydestä, niin mainittakoon nyt vielä se, että kyseessä oli feministi 98,1% varmuudella; hän kun viljeli blogitekstiensä yhteydessä hashtageja kuten #burnthepatriarchy ja #metoo. Voi juku, #kukapaolisiuskonut. Olisi mielenkiintoista jos joku tekisi tutkimuksen siitä, että miten iso osa kaikista valesyytöksistä, joita naiset tekee ahdistelujen ja jopa raiskausten saralla, ovat nimenomaan feministien tehtailemia. Esim. jokin aika sitten paljastunut suomalainen opiskelijanainen, joka teki useita vääriä ilmiantoja, oli feministisen puolueen sekä vihreiden kannattaja.

Ei kommentteja: