tiistai 22. toukokuuta 2018

Incel-verilöylyjen järkyttävä jälkiseuraus

Joku, ehkä totaalisen sinipilleröitynyt voisi jopa yllättyäkin.

Vaan, me muut tiedämme paremmin.

Tässä nimittäin erään Elliot Rodgerin fanitytön postuumi rakkauden tunnustus hänelle:


Jos jo aiempi Fundamentin kirjoitus siitä, että sukupuolivallankumous alkaa ATM-luokasta (seksuaalisen markkina-arvoteorian termi, joka tarkoittaa "alemman tason miestä", ja joka on täten incelin synonyymi) piti kutinsa, niin nyt näyttää siltä että nämä incelien kostoiskut ovat - ei vain tämän vuoden - vaan myös tulevaisuuden juttu.  Esim. tässä taannoin taas tapahtui, kun tytön julkisesti nöyryyttämä ja seksuaalisesti syrjimä poika tappoi kiusaajansa sekä muutaman muun, säästäen heidät jotka olivat olleet häntä kohtaan mukavia. Todellakin, ATM- eli incel-luokasta lähtee verinen vallankkumous - jonka naiset palkitsevat seksillä.
Mikä onkin se järkyttävä jälkiseuraus tässä kaikessa: naiset palkitsevat verilöylyjen antajat seksillä ja rakkaudellaan.

Ja tämä jos jokin on äärimmäisen epätoivottavaa yhteiskunnan kannalta. Vaan, mikään määrä ruumiita, tragedioita joissa vanhemmat joutuvat hautaamaan lapsensa, ei riitä, niin kauan kun elämme feministisen gynosentrisessä yhteiskunnassa, jonka ainoa funktio on päästää naiset vastuusta, ja tuoda heille (etu)oikeuksia. Todellakin, tässä naisen narsistisessa ja solipsistisessa yhteiskunnassa muut ovat olemassa vain, jotta he voivat edistää naisen uraa ja tehdä hänen kullikaruselliratsastelustaan mahdollisimman vaivatonta.Sivistyneen ja sinipilleröityneen nössöyden ja ideologisen toiveajattelun yhteiskunnassa feminismi on totaalinen paskatesti, jonka länsimaiset miehet ovat epäonnistumassa, ja muslimit ratkaisemassa - naisten  tuomio on totaalinen: joko ratkaisette testin, tai pidämme huolta että kansamme on historiaa tavalla tai toisella - emme halua muuta kuin alistumista.


Ja kuten hyvin olemme huomanneet, niin niin kauan häviämme tämän tekstin, kun suostumme luopumaan debaatista ja antautumaan, heti ensimmäisten autististen "Rasismi! Naisviha!!" -kirkumisten ja häpäisy-yritysten tultua ilmoille.

Sama pätee myöskin tämän incelkysymykseen - he eivät ole syy, he ovat seuraus. Jos gynosentrisen yhteiskunnan sallimaa hypergamiaa ja seskuaalista syrjintää, sekä miesten yleistä pahoinvointia ja syrjäytymistä ei hoideta - piiittamatta mitään feministien lapsellisesta ulinasta, joka pohjimmiltaan on vain äärimmäisen itsekeskeistä, omasta uhripääomastaan kiinnipitämistä - tulee meille rankat oltavat, kärsimyksen lisääntyessä ekspotentiaalisesti, kun nämä incelit huomaavat, että vasta silloin naiset pitävät heitä seksuaalisesti vertaisinaan ja pariutumisarvoisina, kun he lähtevät tapporeissulle - mies, jolla ei ole mitään hävittävää, mutta jonka sisällä velloo silmitön viha ja kärsimys, on elävä ase.

Meidän on murskattava feminismi, ja peruttava se, sekä sen tuottamat haitat. Meidän on murskattava massakontrollin aseet tuplastandardeineen, jotka asettavat miehet ja naiset eriarvoiseen asemaan äärimmäisen orwellilaisella tavalla, jossa etuoikeutettua kutsutaan sorretuksi ja hänen oikeuksiaan vain lisätään, ja jossa sortajaksi raamitettua sorretaan silmittömän epäinhimillisillä tavoilla.

Joka feminismiä vihaa, se kansaansa rakastaa. Eikä kukaan feministi voi olla hyvä ja säädyllinen ihminen, vaan hirviö. Julma ironia on siinä, että ne jotka feminismi maalaa vihollikseen, onkin heitä jotka vain voivat pelastaa yhteiskunnan feminismiltä ja sen verisiltä seurauksilta - esim. Fundamentti taistelee miesten ihmisoikeuksien puolesta, sekä kansallisen rauhan, jossa verilöylyt eivät ole arkipäivää.


Most see me pure evil
But they respect me just the same
When nature's done sustaining
She calls me in to play the cold game

- Luultavasti lopetusbiisi on tehty juuri näistä tapauksista, ja eritoten tuo pätkä kertoo hyvin sen, miten nämä "pehmeiden arvojen" kannattajat, lähettävät viestin, jotta ympyrä sulkeutuu ja vain kovien arvojen lähettiläät, jotka tarvittaessa tuhoavat kaikki vihollisensa tieltään, astuvat näyttämölle sillä he osaavat pelata ko.  "kylmää peliä".

Ei kommentteja: