keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Tästäkö syystä Morgan Freeman on nyt MeToo:n kynsissä? (Seuraava uhri lienee jo tiedossa)

Vähemmistöön kuuluva joutunut MeToo:n uhriksi?

Mistäs nyt tuulee!

Kuten jo aiemmin, on Fundamentti osoittanut, että yksilöt voidaan aina uhrata liikkeen ja Virallisen Totuuden (TM) alttarilla, jos näistä osapuolista pitää valita.

Vaan, herääkin kysymys, että miksi Morgan Freeman, tuo suosittu näyttelijä, josta jokainen tykkää?

Vastauksena on tietenkin sylttytehdas, ja täten hänen väärät mielipiteensä - sen lisäksi, että hän nyt sattumoisin sopi hyvin tähän uhriprofiiliin, jossa siis hyökätään vanhempia, hyvin menestyneitä ja ansioituneita viihdeteollisuuden miespuolisia edustajia vastaan.

Vaan, mitä ovat nämä Morganin väärät mielipiteet?

Toki, ne eivät ole mitenkään ääripään mielipiteitä, vaan jopa ehkä liiankin maltillisia.

Kyllä, luit oikein, kun luit "liiankin maltillisia".

Miksi näin?

Tässä hänen kannanottonsa rasismiin, mikä vie Virallisen Totuuden (TM) narratiivin purjeista tyystin tuulen pois:WALLACE: How are we going to get rid of racism until …?
FREEMAN: Stop talking about it. I’m going to stop calling you a white man. And I’m going to ask you to stop calling me a black man. I know you as Mike Wallace. You know me as Morgan Freeman. You’re not going to say, “I know this white guy named Mike Wallace.” Hear what I’m saying?

Näin ei pääse syntymään uhrihierarkiaa ja vastakkainasettelua. Voi harmi! Pahinta mädättäjien kannalta on nimittäin se, etteivät eturyhmät uhriudu ja lähde mukaansa heidän narratiiviinsa.

Ja tässä puolestaan hänen suoraselkäinen ilmauksensa siitä, että hän ei ole misogyni, mutta seksisti kylläkin - ja sellainenhan on suorastaan hirveää!

Morgan Freeman has called himself “sexist but not a misogynist” during a panel discussion in which he made repeated references to the length of his producing partner Lori McCreary’s skirt.;“She doesn’t want to be thought of as a pretty face,” said Freeman. “She wants to be thought of as serious. But you can’t get away from the short dresses.” In response to Freeman’s comments the panel’s moderator, Mark Gordon, said, “He’s not a pig, I promise”, before adding, “Maybe he is.” When told by Gordon that his musings on McCreary’s dress sense could be considered sexist, Freeman said “Sexist? Yeah, but I’m not misogynistic.”
Pitihän se nyt taas kerran arvata.

Kun syyllinen löytyy, niin löytyy kyllä syyttäjätkin.

Voisi jopa sanoa, että jos Virallisen Totuuden (TM) - joka on globalistinen ja globaali - piiriin ei enää lähtisi yksikään "rodullistettu", ei heistä olisi enää hyötyä agendan kannalta, vaan suvakit itse ajaisivat heidät uuniin, ja lähtisivät etsimään seuraavaa ihmiskilpeä etenemiselleen muista ihmisryhmistä. Toisaalta, jos kyllin moni eturyhmän edustaja joutuu MeToo:n haaviin, se tullaan lopettamaan, joten on tässä sentään se hyvä puoli. Ehkä se palaa "white only edition:ina", niin jatkossa vältytään näiltä vahingoilta ja kaikilla on hyvä mieli.

Vaan, tässä vielä valistunut arvio siitä, kuka joutuu seuraavaksi MeToo:n haaviin:


Erityisesti allekirjoittanut neuvoisi pitämään silmällä Elon Muskin exää, eli Amber "gold digger" Heardia, jota luultavasti ei ole kovinkaan vaikea homma saada tähän mukaan. Se nainen kun on sen verran perso rahalle, ja se nähtiin hänen ja Johnny Deppin suhteen jälkipyykeissä.


Ei kommentteja: