keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Maailman Suuri Herääminen

On suuri herääminen käynnissä, sillä mitkään massakontrollina aseet eivät voi kahlita heitä jotka ovat päättäneet olla vapaita (itse)petoksesta.

Aloitetaan naapurista. Minkä kohdalla olikin ihme, että heräämisessä meni näin kauan.

Ruotsissa kun on kirjattu 60.000 raiskausta vuodessa, eli noin 5000 raiskausta kuukaudessa.
Tämä tarkoittaa siis että jokainen päivä Ruotsissa raiskataan keskimäärin 164 naista.  Tämä on 20 kertaa enemmän kuin muiden Euroopan maiden keskiarvo. Raiskausten lukumäärä kasvoi 12% vuosina 2009 ja 2010.  - Muslimien osuus raiskauksista on noin 77 prosenttia (maahanmuuttajat yleensä, 90%).

Melkoinen määrä "yksittäistapauksia", vai pitäisikö sanoa ullatus, mika maara uksittaistapauksia?


Ruotsalaisesta pikkukylästä tuli turvapaikanhakijoiden ja kyläläläisten sotatanner


Norja on herännnyt.Ranska on herännyt. Tai herätetty.


Sveitsi on herännyt.


Kanada on herännyt.


Mafia on herännyt.

Entä Suomi? 


Ymmärrämmekö me sen faktan, että mitä suvaitsevaisempi ja avo-ovisempi maa on ollut pakolaisille, sen enemmän siellä on rytissyt, tai meinannut rytistä? Entä miksi tuollainen maa on nyt heränneiden listalla?

Suvakki nukkuu tyytyväisenä, talonsa ovet auki, eikä mikään mahti maailmassa häntä herätä, ei edes se että yöllinen vieras sahaa hänen päätänsä irti, samalla kun toinen rääkyy saatanallisia säkeitä kirotusta kirjastaan - mikä on muistuksena siitä, että saatanallisin valeasuista on se, joka saa pahan näyttämään valkeuden enkeliltä.

Mutta entä he jotka ovat kunnollisia, tolkun ihmisiä? He ovat ansainneet parempaa. On väärin että  he osallistuvat siihen veriuhriin, minkä suvaitsevaisto haluaa uhrata allahille - nuo saatanan lampaat.

Siksi meidän on herättävä.

Awake...for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires 
with a rope around our neck


Ei kommentteja: