tiistai 7. kesäkuuta 2022

Jälkipeliä

Suomi otti ja voitti maailmanmestaruuden jääkiekossa, ja se on ylen hienoa se!

Vaan koska moderni yhteiskunta on elämistä Helvetin esikartanon ja sirkuksen takapihan välimaastossa, löytyy myös kisojen ympäriltä sanottavaa.

Ensiksi mainitaan se miten kapitalismi meinasi pilata kisat täysin, eli kaikki hinnoiteltiin pilalle. Tälle nyt on vaikka mitä verukkeita keksitty, mutta se rahamäärä joka kulki tässä hytälässä todistaa, ettei tässä nyt suinkaan oltu pelastamassa konkurssilta ja nälkäkuolemalta ketään, vaan kyseessä oli puhdas ahneus. 

Kalleimmat tuotteet olivat liput ja sitten olut tietenkin. 

Miten tämä kostautuu, on siinä, että on täysin varmaa, että ensi vuoden kisoissa suositaan halvempaa Latviaa. Jopa suomalaisille tulee parhaimmillaan halvemmaksi sinne lähteminen. Tämä tarkoittaa sitä, että tämä meidän suuren maailman larppaaminen (Monaca + NHL) karkoittaa turisteja ja kotimaisiakin katsojia. Nythän siellä oli yleisössä vastahakoisen kiinnostuneita kikyturisteja, porvarillisen hillityn charmin omaavia pönöttäjiä ja vielä mitä. Sitten vielä ihmeteltiin, kun tunnelmassa oli välillä tietty vaisuus. Se vaisuus johtuu siitä että isossa hallissa vaaditaan paljon porukkaa ja paljon meteliä jotta tunnelma syntyy. Nämä taas toteutuvat parhaiten, kun pidetään huolta, että siellä on lätkäfaneja, mikä taas varmistuu sillä, ettei hallissa oleskelu edellytä munuaisensa myymistä. 

Vahingon iloa tosin herätti se uutinen, jonka mukaan trendikästä vegetuotteta myytiin koko kisoissa alle 20 kpl! Tämä on hyvä esimerkki mitä siitä seuraa, kun mennään wokevouhottajien koukkuihin. Fakta nyt on, ettei lätkä ole soijapoikien eikä heidän pulskien feministityttöystäväoletettujen laji.

Vaan, jatketaan, tuli ihan tuosta viimeisen kappaleen soijaihmisistä mieleen. 

Feministit totta kai suurina jääkiekon ystävinä loukkaantuivat, kun heidän vuoden ykköstapahtumansa sisälsi miesten lisäksi nuoria kauniita naisia. Molemmat näistä ihmisryhmistä ovat hyvin problemaattisia, eikä heitä pitäisi olla lainkaan feministien mielestä missään. 

Mutta tässä samalla törmäsimme mielenkiintoiseen havaintoon, eli siihen, että ne ovat feministit jotka esineellistävät naisia! 

Eivät ketkään muut ole haukkuneet näitä nuoria naisia mitalitelineiksi paitsi feministit. Tässä pääsemme siihen Fundamentin aiempaan havaintoon, jonka mukaan suvakismissa yms. mielipuolien aatteissa yhdistävänä tekijänä, ellei jopa motivaattorina on varjotyön puute. Eli oma kyseenalainen sisäinen maailma heijastetaan muihin, ja sitten hyökätään näitä muita vastaan. 

Feministien kohdalla tosin kyseessä on kateuskin. Miksi se on aina lyhythiuksinen ikäneito joka suuttuu nuorista naisista, ja miksi se on paksukainen, joka valittaa kauneusstandardeista? Kysymys on retorinen. 

Kuten Ella tässä Ylen jtutussa sen toteaakin: Kaikkein hämmentävintä on se, että ikävä kommentointi on tullut vain sosiaalisessa mediassa ja suurimmaksi osaksi muilta naisilta, Ella Kangasalusta, 19, sanoo suoraan.

(Unohtamatta tuplasidosta. Jos nämä naiset jätettäisi pois, niin sitten taas itku alkaisi siitä, että naisia syrjitään.)

Summa summarum

Kapitalismi ja feminismi pilaavat aina kaiken ja tekevät elämästä raskaan. 

Ei kommentteja: