tiistai 14. kesäkuuta 2022

Oikeus on voittanut

Fundamentti kommentoi Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeustaistoa jo kauan ennen kun se oli "cool". Silloiset arviot osuivat täysin oikeaan, ja nyt tämä kyseinen saaga on vihdoinkin ohi, oikeuden voittaessa.

Vai onko?

Amber Heard haluaa uuden oikeudenkäynnin – aikoo valittaa tuomiosta

Amber Heard ei tietenkään opi, vaan kuten juurikin nämä paukapäät modernit naiset, ovat he siinä määrin tottuneet elämään valheessa, että luupäisyys estää ymmärtämästä milloin kannattaisi lopettaa. 

Ja ahneus totta kai. 

Näiden tyypillinen ajava voima. 

Unohtamatta sitä, että jos naisilla ylipäänsä on vaikea ottaa vastuuta ja myöntää olleensa väärässä, on se liki mahdotonta modernille naiselle. 

Mutta mikä yhteiskunnallinen voitto tässä on, on siinä että tämä osaltaan murtaa Virallista Totuutta(TM) jonka mukaan naiset eivät voi koskaan olla väärässä, vaan ainoastaan vilpittömiä uhreja. 

Esim. Käytännössä Johnnya syytettiin juuri niistä asioista, joihin nimenomaan Amber syyllistyi. Ja kuinka moni ei olisi todistanut muuallakin kuin julkkiselämässä tätä samaa ilmiötä kun puhutaan naisista? Miten moni pettävä nainen on syyttänyt miestään uskottomuudesta, miten moni väkivaltainen nainen on syyttänyt miestään sellaisesta? Osa tosin tekee tämän ihan jo siksikin, kun kuvitellaan olevan jokin kirjoittamaton sääntö, että nainen saa hakata miestä ilman mitään seurauksia. Voiko enää suurempaa raukkamaisuutta olla? 

Nyt tämä kaikki on joutunut syytteeseen.

Tämä myöskin opettaa sen, että Depp teki viisaasti vietyään tämän oikeuteen. Nämä modernit naiset joiden narsismi on erittäin toksisella tasolla, eivät vain pasko elämääsi, vaan pyrkivät tuhoamaan uhrinsa kokonaan, kuten Deppin kohdallakin oli yritys - vaan yritykseksi se jäi. Naisen ase tässä on maineen pilaaminen, mikä totta kai on kunnianloukkaus. Nämä ovat kuin vampyyrit, jotka imevät uhristaan verta pimeydessä, mutta niiden suurin painajainen on joutuminen totuuden valoon - tällöin kaikki näkevät mitä hirviöitä nämä ovat oikeasti. 

Nyt sekin kaikki on kaikille selvillä. 

Vaan, pakko vielä tehdä pieni mediakatsaus. 

Kuten tiedämme, on feministit ja muut poliittiset aktivistit lehtien toimituksissa hyödyntämässä niitä oman agendansa levittämisessä.

Se on nähty pitkin tätä saagaa, ja sitä nähtiin myös tämän oikeuden päätöksen johdosta. 

Naiset aina uhreja -narratiivista ei vain luovuta. 

Johnny Depp ja Amber Heard saivat tuomionsa, mutta muuttiko se mitään? Tutkija: "Yleisö oli jo päättänyt, että Depp on vähemmän syyllinen"

Taas projisointia. Heardia vastaan olivat kaikki todisteet ja oikeuden päätös. Mutta hänen puolustelijansa ovat olleet periaatteesta hänen puolellaan, ei väliä mitkä ovat faktat. 

Itse asiassa tässä voimme sanoa, että narsistit puolustavat toisia narsisteja, kun asia käännetään siten, että Amberin tappio oli tappio ei vain naisille vaan myöskin perheväkivallan uhreille, 

Käytännössä tämä meinaa sitä, että näiden mielestä Amber olisi pitänyt päästää kuin koira veräjästä, ja syytön mies olisi pitänyt laittaa keinoja kaihtamattoman, persaukisen pyrkyrin maksumieheksi, vain koska kyseessä on nainen. 

Ei. 

Se että yksittäinen nainen tuomitaan, ei ole naisvihaa. Mutta on feminismiä sanoa, että asia olisi siten, Samoin, koska Heard oli väkivaltainen hullu joka hakkasi miestään, on hänen tuomionsa nimenomaan voitto perheväkivallan uhreille. 

Vastaavasti voisi sanoa, että ne jotka sanovat, että Amber Heardin tappio oli naisten tappio, väittävät täten, että kaikki naiset ovat kuten Amber Heard - ja se jos mikä on naisvihamielinen väittämä.

Mutta feministit eivät tästä tykkää, sillä jatkossa naisten väitteitä ei enää uskota itsestäänselvyyksinä.

Manipuloijalle on aina paha isku, jos uhri ei enää olekaan sinisilmäisen luottavainen. 

Vaan nyt niin kävi. 

Jäämme innolla odottamaan kun Me too alkaa natisemaan liitoksistaan. Se on täysin valheelle perustettu kampanja, röyhkeä keino tuhota miehiä ja ryöstää heidät kuiviksi, samalla kun naisia totta kai korotetaan. Erinomainen esimerkki siitä mitä feminismi on. 

(Siinä mielessä Me Too liittyy Amberiin, että käytännössä Amber on yrittänyt luoda itsestään imagoa tällaisenä uhrien puolestapuhujana - vaan miten käy, kun selviää, että tämä "pyhimys" käytännössä antaa esimerkin kuinka toimia rikollisesti? Se on Heard joka tuo näiden maineen alas). 


What a sight
As their kingdom comes tumbling down
We burn - the ones with contrite souls be gone!

Long gone are the filthy liars
Long gone are their filthy lies
I know they'll come again some day
Where the slime live and how the slime gets washed away

Ei kommentteja: