tiistai 24. toukokuuta 2022

Auringon syklit pilasivat ilmaston lämpenemispropagandan

 Näyttää siltä, ettei tulevaisuudessa ainakaan ilmaston lämpenemisestä voida puhua, koska:

Mini ice age? Why the Sun will lose 7% of its power in about 30 years


Auringon syklien perusteella siis auringon tehosta 7% vähenee 30 vuoden aikana. 

Ilmiön taustalla on auringonpilkkumini, joka on taas edessä. Viimeksi se ilmeni 1600 luvulla. Se tunnetaan nimellä "Maunder Minimum" (kahden arvostetun auringon tähtitieteilijän, Anne Russel Maunderin ja Edward Walter Maunderin mukaan). Sen seurauksena Thames ja Itämeri jäätyivät, samalla kun Alaska ja Etelä-Grönlanti lämpenivät stratosfäärin otsonikerroksen harventumisen vuoksi, mikä muuttaa tuuli- ja säämalleja ympäri maailmaa. Maunder Minimum tuolloin kesti vuodesta 1645 noin vuoteen 1715.

Ilmiön toistumisen tarkka päivämäärä ja vakavuus ovat edelleen arvailujen varassa, mutta vihjeet viittaavat siihen, että se tapahtuu 2050 tienoilla, mutta se voi alkaa jo vuonna 2030. 

Joten, jos ei muuta, niin ainakin ilmastokultti luopuu lämpenemisen narratiivista, ja sen sijaan tuutataan ilmastonmuutoksen narratiivia. 

Mutta sama teatteri jatkunee. Eliitin kirkuvat ja muita ulosteillaan viskovat eloapinalaumat huomiohuoraavat hyvesignaloinnillaan jatkossakin, samalla kun globalistinen eliitti hieroo limaisia käsiään yhteen. 


Bonuksensa vielä tällainen uutinen on aiheen tiimoilta:


HSBC Asset Managementin johtaja Stuart Kirk pitää ilmastonmuutoksella ratsastamista huijauksena, jota ajaa globalistinen eliitti kuten keskuspankkiirit ja WEF.

2 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Medialla ei ole hätää, eikä vihervasemmistolla. He varmasti osaavat vaihtaa ilmastonlämpenemisem kauhut tulevan jääkauden katastrofiksi, vaikka kesken lauseen.

XeimA kirjoitti...

Erittäin hyvin sanottu. :D