tiistai 22. maaliskuuta 2022

"Siitäs saitte suomalaiset!" - Näin rahasi räjäytettiin jälleen taivaan tuuliin!

Se, että ilmestyskirjan ratsastajat sota ja nälänhätä on imminenttinä läsnä, ei haittaa tyttösiä - he kun eivät usko moisiin patriarkaalisen kirjan ennusteisiin, joten he ovat siksi immuuneja sodalle ja nälälle.

Se, etteivät he tule lainkaan vastaan sorron yössä huutavaa kansaa, jolle jo pelkkä liikkuminen alkaa maksaa kohtuuttoman paljon, ei myöskään haittaa koska se on sitä vihreää siirtymää ja muutenkaan se ei koske köyhimpiä, koska eihän heillä ole varaa liikkua muutenkaan. 

Nyt sitten kun saatiin tilaisuus räjäyttää miljoonia kansan kustannuksella taivaan tuuliin, nämä itsenäiset ja vahvat naiset tekivät sen hetkeäkään epäröimättä! Get over it, boomer! t: Naislapsihallitus

Entä mitä sitten jäi tekemättä?

  • Suomalaisten viljelijöiden eli omavaraisuuden tukemiseen nyt vaikeana aikana ei löytynyt kuin puolet tarvitusta summasta. Myös turve voidaan unohtaa.
  • Bensaan tai ammattidieseliin ei väliaikaisia verohelpotuksia, sen enempää kuin energian hinnan kompensoimiseen väliaikaisia tukiakaan
  • ei rahoitusta 0,7 hoitajamitoitukseen, ei myöskään rahoitusta sairaalakapasiteetin nostamiseen ja valmiuden parantamiseen

minä olen miettinyt miksi

tyhmyys, pahuus vai molemmat

ja mitä meille jäi perinnöksi

konkurssipesä, syömävelat


ja sinä olit kaikista pahin

tiesit kaiken koko ajan


Summa summarum

"Minun kansani käskijät ovat lapsia, ja naiset sitä hallitsevat.

Kansani, sinun johtajasi ovat eksyttäjiä,he ovat hämmentäneet sinun polkujesi suunnan."

Jesaja 3:12

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Pitää vaan alkaa perimään noita pissiksen maanpetoksellisen ISIS-huorahaaremin varastamia ja tuhlailemia rahoja heidän kannattajiltaan.
Voimatoimin.
Niitähän löytyy edelleen.Julkisesti röhkivät lapsellisen pissiksen pätevyyden puolesta.
"Onhan meillä varaa" kuten nuo huorasiat vuodesta toiseen ovat röhkineet.
Parempi löytyä tai voi olla vähän ikävää selitellä metsäautotien päässä että eipä nyt ollutkaan varaa maksaa mielisairasta nekrunpalvontaamme.