torstai 24. helmikuuta 2022

POC-lukupiiri - poliittisesti korrektia segregaatiota ja rasismia tukirahoin

 Tällainen mukava pelihetki oli meillä tässä taannoin - tai ei siis meillä, vaan siis nimenomaan heillä:

Tapahtuman järjestäjät julistivat miten valkoisia vastaan ei voi olla rasistinen, ja jos tuossa väittämässä itsessään ei vielä ole rasistista julistusta valkoisia vastaan (tarkoittaen, ettei heidän mukaansa valkoiset ole edes ihmisiä, joita voisi syrjiä rikkomalla heidän ihmisoikeuksiaan), he heti perään tällä tapahtumalla antoivat elävänä esimerkin rasismista valkoisia vastaan! 

(Fundamentti on käsitellyt tätäkin kysymystä aiemmin, ja voit lukea sen tästä klikkaamalla.)

Mutta koska elämme kerrassaan mielenkiintoisia aikoja nurinkurisuudessaan, kukapa olisi uskonut, että itsekin ns. puolivärillinen, tai tuttavallisemmin sanoen mulatti, sai tarpeekseen tästä kaikesta ja pamahti paikalle tekemään näyttävän ja urhoollisuutta osoittavan protestin.

Mielenosoittaja kiipesi Oodi-kirjaston rakenteisiin Helsingissä – pelastuslaitos ja poliisi paikalle

Sen johdosta häntä ei vain poistettu paikalta, vaan hänet myöskin sakotettiin. (Huomaa, kun joku narratiiviin sopimaton tekee narratiiviin sopimattomasti, ei media koskaan julkaise rotua. Eli jos joku vähäsen keppostelee kantakansalaisten kustannuksella, voit olla varma ettei tuntomerkkejä tipu. Samoin, jos eturyhmäläinen kääntyykin "omiaan" vastaan, ei siitäkään ole sinun syytä tietää). 

Tämä kaikki on jo niin absurdia, ettei hyvä tosikaan. Ns. rodullistettu protestoimassa kantasuomalaisten syrjintää rasisminvastaisena tekona, syrjintätapahtumassa jota perustellaan sen osallistujien mm. uhriutumisella, maasssa joka maksaa lähes 30 000€ tukea kyseisen tapahtuman järjestäjille! Puhumattakaan siitä, että poliisit hakivat pois sen joka protestoi, eikä näitä viharikollisia kokoustajia!

Ironista onkin, että tämä oikeudenmukaisuuden puolesta taistellut sekarotuinen poisti tällä tempullaan erotusta ja rasismia, enemmän kuin yksikään suvakki. Ei sillä, että se nyt oikeasti olisi heille muuta kuin keino saada valtaa itselleen. 

Summa summarum

Loppujen lopuksi tässä taas kerran näemme, että Fundamentin huomio siitä, miten kaksoissatandardit ovat massakontrollin ase, on täysin totta. Orwellin työt puolestaan havainnollistavat erinomaisen hyvin tätä "sota on rauhaa ja orjuus on vapautta" -nurinkurisuutta, jonka avulla voidaan toisaalta sanoa yhtä, vaikka tehdäänkin toista. Se näiden pyrkimyksenä onkin, mutta nyt se kirves - taas kerran - tuli lyödyksi kiveen, kun tätä purematta nielty; pureskeltiin, ja sylkäistiin pois. 


My voice, it brings you fear

My voice, it rings your ears

My voice, you wish to silence

I stand forever, I stand defiant

My voice, you can't control

My voice, it takes its toll

My voice, you hate to hear

For the truth it brings you fear

Ei kommentteja: