keskiviikko 7. lokakuuta 2020

YLE: Syrjityt ja epäonnistuneet reppanat ovat yhtä pahoja kuin Hitler

Tuukka Tervosen kolumni: Inceleiden ja öyhöttäjien keskuudessa versoo uusia Hitlereitä


On pari asiaa, jotka ovat täysin selviä: toimittajat käyttävät työnantajansa alustaa omana mielipidebloginaan, ja poliittiseen propagoimiseen. 

Incelit ovat feministien huono omatunto (ok, niillä ei ole omaatuntoa, mutta näin kielikuvana), sillä ne ovat kiusallinen todiste siitä, miten pinnallisia ja syrjiviä naiset voivat olla, sen sijaan että he olisivat ikuisia uhreja, joille pitää antaa loputon määrä etuoikeuksia ikään kuin korvauksena. Samoin, koska seksuaalinen vapautuminen on hypergamian kanssa kansakunnan tuho, ei siitä saisi puhua, eikä varsinkaan osoittaa sitä, että vaikka se myytiin "jee, nyt saa kaikki seksiä, miehetkin" -sloganilla, se osoittatui seksuaaliseksi kapitalismiksi, jossa rikkaat ja etuoikeutetut rikastuvat, loput köyhtyvät (heille on toivo vain kapitalismin korrektoinnissa - sen tietää jokainen kolmannen position perspektiivin omaava).  Myöskin punavihreälle ideologialle ylipäänsä on ominaista myydä intersektionaalista hierarkiaansa hyvinkin orwellilaisin tavoin, eli kutsua mustaa valkoiseksi. 

Valkoritarit ja muut istuviltaankusijat, kuten miesfeministit ovat puolestaan kieltämisen tilassa olevia inceleitä, joiden yritys saada seksiä on raiskauksen kanssa yhtä alhaisella tasolla: oman sukupuolensa vihaaminen, ja sille kuopan kaivaminen, joka näiden mielissä kääntyy piparipisteiksi, joita voi vaihtaa seksiin. 

Eli kyseessä on äärimmäisen vastenmielinen, koulukiusaajahenkinen porukka, joka nostaa itsensä muiden yläpuolelle, ja projisoivat nämä asenteet muihin. 

Tässäkin tapauksessa kävi taas kerran niin, että kaikki incelit, sekä myöskin elämässä epäonnistuneet ovat kaikki yhtä halveksuttavia kuin Hitler. Myös jos ei runkkaa, on Hitler.  

Tuollainen ajattelu on elitististä, ja kaukana niistä ideaaleista joilla vihervasemmisto itseään myy. 

Ja se tulee olemaan ongelma jo siksikin, että päähän potkitut, joiden potkimista jatketaan näiden ollessa yhä maassa, kärsivällisyys tulee loppumaan jossain vaiheessa. Tällöin jäljet johtavat sylttytehtaalle, ja syylliset ovat tiedossamme. Fundamentti ei ole pelkästä ihmisrakkaudesta pitänyt vähäosaisten puolta, vaan myöskin antanut vakavan varoituksen siitä, ettei näiden syrjittyjen kaltoinkohtelu johda mihinkään hyvään. 

Oli kyseessä iso tai pieni mittakaava, on Täydellisen Järjestelmän yhteiskuntateoriassa huomio siitä, miten reaktio johtaa aina vastareaktioon, ja vallan epätasapaino asian kompensoimiseen. 

Samalla tämä näyttää sen, minkälaisia hyvesignaloijat ovat pohjimmiltaan - se ei eroa mitenkään koulukiusaajista, jotka kyykyttävät heikompia muiden ja omaksi ilokseen. Mutta tämän sosiaalisen teatterin loppu, on myöskin vihervasemmiston loppu, sillä he eivät vain malta pitää fasadia yllä.

Mutta, tässä on suurempikin asia kyseessä. Feminististit ajavat miesvihaa ja naisten ylivaltaa, joten tästä syystä he eivät esim. voi hyväksyä sitä, ettei mies suostu heidän mielipuoliseen orjuuttamiseen, jolloin he vihaavat esim. MGTOW-liikettä. 

Sen lisäksi he myöskin vihaavat inceleitä, sillä "epäonnistunutta" (naisen työorjaksi tulemisessa) miestä kohtaan feministeillä on vain yksi ratkaisu: suoraan uuniin. 

Miesfeministit unohtavat sen, että he juuri ovat näitä inceleitä, joten he rakentavat tätä uunia myöskin itselleen. 

Ja koska yhteiskunta ja sen Virallinen Totuus(TM) ovat luonteeltaan feministisiä, on tästä syystä nämä naisten näkökulmasta hyödyttömät miehet tuhottavien listalla - terroristeja: 

RCMP adding incels to terrorism awareness guide

Mikä tässä vain unohtuu, että jos viattomia ja tilaansa syyttömiä, aletaan kohtelemaan kuin terroristeja, voi se osa jolla on selkärankaa ja itsesuojeluvaistoa, todellakin ryhtyä sellaiseksi, eikä mene alas taistelematta. 

Ei kommentteja: