maanantai 5. lokakuuta 2020

Elokapina-apinat saivat mitä ansaitsivat - viherterroristien strategia paljastettu!

Sarjassamme punavihreät stuntit, saimme jälleen kerran todistaa erästä sellaista, kun elokapina-apinat retteröivät ja saivat annoksensa lakia ja järjestystä. 

Toisin sanoen, kyseessä oli "rauhanomainen mielenosoitus", mikä on taas kerran yksi uusi uussana, jonka alkuperä rettelöintitaktiikassa.

Se on keino jolla yritetään toisaalta antaa itsestään kuva uhreina, ja riisua poliisi aseista. Mutta toisaalta (ja  pohjimmiltaan) se seuraa sen saman takapirun strategiaa, jota esim. BLM-liikehdintä seuraa, eli pyrkimystä provosoida poliisit ylilyönteihin - tai ylipäänsä reaktioon - jonka pohjalta suoritetaan uhriutuminen ynnä muu propagandistinen aktiviteetti. Nämä totisesti elävät valheessa. 

Tässäkin tapauksessa tämä peliliike, joka voitaisi nimetä nimellä "itken kun lyön sinua", oli hyvin ilmeinen, ja nämä viherterroristit tiesivät sen itsekin. 

Eli, kyseessä ei taaskaan ollut mikään "sininen mies paha" -poliisibrutaliteetin demonstraatio, vaan pikemminkin vihreiden idioottien kieroilu. 

 

Summa summarum

Totuus on aseemme, siinä missä vastapuolella se on valhe. Kun tämä ilmeinen erotus on tullut esille, me pystymme voittamaan. Ongelmana on vain massakontrollin aseet, joista esim. media on infestoituna viherpunaisilla poliittisilla aktivisteilla, jotka epäröimättä käyttävät työpaikkaansa oman propagandansa ja mielipiteiden blogialustana. Niinpä tässä tapauksessa tätä valhetta yritetään ylläpitää varmastikin narratiivia ylläpitämällä. Mutta me tiedämme kyllä. 

Elementaarisissa arkkityypeissä, ja joukkopsykologian lakien maailmassa, nämä alkavat samaistumaan tuleen, mikä näkyy yhä lisääntyvänä tuhoisuutena. Tulen vastavoimana on vesi, mikä sammuttaa tulen ja mihin liittyy yhdistymisen elementti, siinä missä tuleen erottamisen. Niinpä kun kansa yhdistää, ja pysyy yhdessä näitä vastaan, heidän tulensa tukahtuu. Se sammuu. Mutta kaikkialla missä on tuhoa ja hajaannusta, siellä jäljet johtavat sylttytehtaalle. 


Ei kommentteja: