maanantai 13. kesäkuuta 2016

Suvakkihuora


Amnesty myy ”Suvakkihuora”-t-paitoja Maailma kylässä -festivaaleilla – onko se hyvä vitsi?


Tätä voidaan pitää suurena voittona.

Ei vain siksi, että Fundamentista lähtöisin oleva sana on tehnyt uuden aluevaltauksen, vaan myöskin siksi, että silloin kun vastapuoli myöntää syytökset oikeiksi, voidaan sanoa että on otettu uusi askel oikeaan suuntaan

On aika paha enää vinkua (suvakki)huorittelusta, jos itse myöntää että se on synonyymi (suvaitsevaisen/&modernin) naiselle/hänen seksuaalisuudelleen.

Joten varsin kuvaava paita siis!

Pitää kyllä sanoa, että tämä itsekunnioituksen määrä jos jokin kertoo sen, miksi näillä henkilöillä on sellaiset kannat näihin kysymyksiin kuin ovat; Fundamentin vanha motto on, että aloita ensin itsestäsi ja sitten kanssastasi - nämä tekevät täsmälleen samoin, he häpäisevät niin itsensä kuin kansansakin!

Ei siis ihme miksi näillä naisilla on niin suuri hinku monikulttuurisuutta kohtaan. Tämä on eräänlainen ulostulo, luontainen jatkumo siihen, mitä tulee SPR:n henkilökunnan seksisuhteisiin panosulttaanien asiakkaidensa kanssa. Unohtamatta tietenkään sitä, että suomalaiset rouvat ovat olleet 20€ seteli kourassa ostamassa seksiä aseman nuorilta maahanmuuttajilta.

Jos siis naisille sanotaan että rakastakaa monikulttuurisuutta, he todellakin tekevät sen juuri heille ominaisella tavalla.Muuten taas, uskoakseni tämä on erinomainen tapa saada (etenkin maahanmuuttaja)miehet kunnioittamaan naisia.

Jos jo nyt rakkaat partavauvat innostuvat tarjoilemaan yllätysseksiä ja väkikkikeliä naisille, joiden pukeutumisen he uskovat olevan merkki huoruudesta, ja siitä ettei  nainen  ole kunnioitettava, niin uskon että tämä tekee entistä suuremman impaktin.

Joskus puolitosissaan heitetty teoria siitä, että raiskausfantasiaa potevat feministit haluavat fantasiansa täyttyvän ja siksi haalivat maahan siihen kykenevää väkeä, myös alkaa hiljaksiin saaman varmistusta.

Tämä tuo myöskin mieleen sen, kuinka aikoinaan kapitalisti käytti  feminismiä hyväkseen saadakseen naiset polttamaan. Tupakoita kutsuttiin "vapaus-soihduiksi", ja hyvin lapsekkaalla "ette varmaan uskalla polttaa" yllyttämisellä, naisethan saatiin lopulta polttamaan.

Nyt sitten on luvassa se, että he maksavat siitä, että voivat huorittella itse itseään.

Ei kommentteja: