maanantai 6. kesäkuuta 2016

Tapaus Johnny Depp & Amber "Never" Heard - Randilais-feministinen avioerojupakka

Joku voi ajatella nyt, että mitä ttua, onko legendaarinen Fundamentti ruvennut tekemään julkkisjuorujuttuja?!

Ei toki, tai no ehkä vähäsen tässä tapauksessa.

Ideana on käsitellä tätä naiskriittistä ja yhteiskunnallisesti koskettavaa asiaa, tämän erityisen osuvan esimerkkitapauksen muodossa.

Nimittäin! Tässä tapauksessa näemme tapahtuvan  jotain, mikä ei vain käy julkimoille, sillä kyseessä on klassinen naisten hypergamiatapaus jossa kullankaivaja ei suinkaan nai rahasta, vaan eroaa siitä.

Kyseessä on siis uutisissa pyörinyt  Johnny Deppin ja Amber Heardin avioerojupakka.

Katsotaanpa,  minkälainen nainen tässä nyt on uhriutumassa, melko hyvällä liksalla; uhripääoma + Johnny Deppin pääoma.

Erittäin huomionarvoista on se, että Amber Heardissa on nähtävissä hyvinkin feministinen, modernin itsekkään ja vahvan naisen kuva.

Esim. hän jo  varhain on tunnustautunut Ayn Randin seuraajaksi ja ihailijaksi, joka "ei tarvitse muita kuin itsensä".

Ayn Rand oli tunnetusti naisena ja aatemaailmaltaan erittäin pitkälti feministisen, "itsenäisen ja vahvan naisen" ihanteen kaltainen, etenkin mitä tulee narsistiseen ja häikäilemättömän hyväksikäyttävään luonteeseen - hän toimi tältä pohjalta myöskin itse, ja teki  miehelleen toinen toistaan törkeämpiä juttuja, ja myös oikeutti opissaan sairaalloiden itsekeskeisyyden ja muiden hyväksikäytön omien itsekkäiden etujensa edistämiseksi.Tältä pohjalta kun katsotaann tätä avioerojupakkaa, alamme ymmärtämään sitä huomattavasti paremmin.

Jos nainen eroaa miehestä 3 päivää tämän äidin kuoleman jälkeen, meidän ei tarvitse tehdä moniakaan yhtäsuuruuslaskuja. Jos Ayn Rand päätti päivänsä sossupummina, toimii hänen oppityttärensä samalla periaatteella, joskin on tekemässä huomattavasti paljon suurempaa tiliä. On helppoa olla oman elämänsä "yli-ihminen", kun muut maksavat sen kustannukset.

Kyseessä on vanhoilla kriteereillä paha nainen, uusilla kutakuinkin persoonallisuushäiriöiinen nainen, tai vain moderni, itsenäinen ja vahva nainen, jolla on määritelmänsä sekä arvomaailmansa mukaiset ideaalit nähtävissä toimintatavoissaan.

Syy avioeroilmoituksen jättämiseen, noin sydämettömällä tavalla, oli ilmeinen: Johnny Depp oli järkyttynyt ja henkisesti epätasapainoisessa tilassa äitinsä kuoleman jäljiltä, ja kuten naisten on tapana toimia, he tekevät toisille sen mitä eivät haluaisi tehtävänä itselleen; niinpä Heard iskikin juuri pahimmassa mahdollisessa kohdassa (Johnny Deppin lähipiiri oli ilmoittanut mm. ettei mies ollut ahdistukseltaan pystynyt edes nukkumaan  kunnolla). Johtuen tästä miehensä heikentyneestä tilasta, hän arvioi että Depp olisi näin helpompi manipuloida, provosoida ja murskata omien itsekkäiden etujensa ajamiseksi. (Toisaalta, kyseessä voi olla todiste siitä, että Amber Heard on aidosti moraalinen imbesilli, joka ei tajua mitä tuossa voisi olla vikana, mutta se on hyvin epätodennäköistä.)

Mielenkiintoista onkin, että Deppin perhe inhosi tuota naista - ihan siksi, koska hän ei osannut kohdella Johnny-poikaa hyvin.

Sen pitäisi olla jokaiselle punainen lippu.

Lehti: Johnny Deppin perhe vihasi Amber Heardia – ”Hän on kamala ihminen”


"TMZ:n mukaan Deppin äiti Betty Sue Palmer kertoi usein ystävilleen, kuinka Heard vain hyödyntäisi Deppin rahoja ja kuuluisuutta edistääkseen omaa uraansa. Kun äiti muutti aiemmin tänä vuonna entisen pariskunnan yhteiseen kotiin Kalifornian Los Angelesiin, jännitteet kiristyivät entisestään."

YLEENSÄ se kun on niin, että äiti rakastaa poikaansa, ja naisena tuntee naiset.

Niin oli asianlaita nytkin.

Näin ollen, meillä on jälleen yksi tärkeä oppitunti, aitiopaikalta.

Ja jos jätetty ex-puolisokin (Vanessa Paradis) puolustaa lapsien lisäksi Deppiä, on selvää että syyllinen on Heard, eikä Johnny.

EI pidä ajatella, että tätä käy vain julkimoille.

Se on asia mikä tekee tästä hyvinkin yhteiskunnallisen, eikä vain julkkisjuorun.

Pitää ymmärtää, että tätä käy nimenomaan myös tavallisille miehille - vielä enemmän jos miehellä on rahaa, statusta ja ulkonäköä (vähän väkisinkin, sillä ilman näitä mies saa olla aika rauhassa naisilta).

Siitä ei vain uutisoida.

Eräs seikka minkä allekirjoittanut onkin havainnut, on sen, että erityisesti myrkyllisten naisten kohdalla tuntuisi olevan suuri, lähes itsemurhakulttimainen tarve yrittää eristää mies läheisistään, eritoten äidistään.

Läheisistään eristäminen on muutenkin erittäin yleinen luonnevikaisten tapa eristää ja manipuloida uhriaan.

"Lehden lähteiden mukaan Depp näki äitinsä parin avioliiton aikana vain kerran ennen muuttoa. Sekä äiti että Depp syyttävät asiasta Heardia, joka heidän mukaansa piti äidin ja pojan erillään, jotta hänellä itsellään olisi täysi kontrolli kaikesta."

Entä sitten tämä "pahoinpitely"?

Kyseinen syytös on jo täysi klishee!

Sitä jokainen moderni ja itsekäs vahva nainen käyttää manipulaatiovälineenä miestään vastaan.

Etenkin erossa.

Näin ollen, jos ns. jännämiesten kanssa seurustelee osa naisista, ja saavat oikeasti nokkaansa (miss helsinki kröhöm), niin on myös niitä naisia jotka eivät oikeasti saa nenuunsa, mutta keräävät uhripääomaa tuollaisilla valheilla.

Jos he ovat tehneet väärän laskelman, he palaavat miehensä luokse, jolloin kaikki ihmettelevät että miksi nainen tekee niin.

Valitettavasti, sininen pilleri on siinä, että tuo tilanne aina tarkoittaa sitä että nainen on viaton uhri ja enkeli joka on rikkonut siipensä pahaan mieheen (joka kuvataan heiman samaan tapaan kuin natsit kuvasivat juutalaiset arjalaisten naisten kimpussa), mutta taas totuus, eli punainen pilleri on siinä, että syyllinen onkin se joka hyötyy uhristatuksesta.

Onneksi kuitenkin Amber Heardin kömpelö pahoinpitelylavastus ei mene läpi oikein kenelläkään.

Ensinäkin, jokainen voi tarkastaa sen missä Heardin naamajäljet olivat, ja verrata sitä minkä kätinen Johnny Depp on (oikea kätinen). Samoin jokainen voi koittaa painaa kännykän - litteän esineen - kyseistä kohtaa vasten, ja kysyä itseltään, koskettaako se "ruhjoituneita" alueita lainkaan naamassa, tosin kuin Heardin lavastetussa kuvassa on asian laita;  kuvassa, jonka osoittamasta vammasta ei ole mitään lääketieteellistä tai poliisin kirjaamaa merkintöä.

Nettiin vuotanut kuva hänen ihmiparantumisistaan puhuukin siis enemmän kuin tuhat sanaa, ja seuraava "traumatisoituneen henkensä edestä pelänneen" pikku-vaimon riemuitseminen "avulias naapuri kainalossaan" (kolmiodraama missä kaksi lesbolaista lavastaa miehen?) jossa hän nauraa pikavoiton toivossa, kertoo myös oman tarinansa:

Amber Heard is all smiles after meeting with her lawyers: Actress leaves four hour session hugging a female friend after torrid split from 'physically abusive' husband Johnny Depp

Mitä siis tulee tapahtumaan?

Luultavaa on, että nyt kun Johnny Deppillä on lähestymiskielto, hänen kohtalonsa voidaan lukea saman tempun Mel Gibsonille tehneen naisen tapauksesta.

- Itse asiassa, Fundamentissa on useasti kehoitettu katsomaan historiaa, sillä sillä on tapana toistua, ja tämä tapaus oli suora kopio siitä,  mitä Gibsonin ex teki hänelle, kun puhalsi tämän rahat ja tahrasi hänen maineensa.

Yhteiskunta ei ole vielä haukannut punaista pilleriä, ja tästä syystä viattomat miehet kärsivät myös jatkossakin.

Nyt kuitenkin on vielä toivoa, sillä tätä tosin kuin Gibsonin tapausta, ei usko oikein kukaan.

Katsotaanpa vielä seuraava, vertaa naisen tekoja ja sanoja-osion oppitunti:

Amber Heard väittää Johnny Deppin kärsivän huume- ja alkoholiongelmasta: "Hän on usein paranoidi"

"Heard väittää Deppin pahoinpidelleen häntä kolme kertaa viimeisen puolen vuoden aikana. Näyttelijätär kertoi pelkäävänsä Deppiä, sillä hän kärsii tämän mukaan alkoholi- ja huumeongelmasta."

Kolme kertaa, ja vasta kun mehevä, hypergaminen, erossa saatava jättipotti  häämöttää, hän päättää kokea asian ilmoittamisen arvoiseksi ja eroa aiheuttavaksi?

Tuo on kylmää laskelmointia, ihan kuten sekin, että äitinsä kuoleman murtamaa Deppiä vastaan haettiin eroa.

Tuollainen nainen saataisi itse tuomita, mieluiten muslimimaiden suosimilla tavoilla.

"- Johnnylla on pitkä ja hyvin tiedossa oleva julkinen sekä yksityinen historia huumeiden ja alkoholin väärinkäytöstä, Heardin kerrotaan kirjoittaneen avioerohakemuksen yhteydessä."

Jälleen mustamaalaamista, oman uhriutumisensa eduksi.

"- Johnnylla on lyhyt pinna. Hän on usein paranoidi ja hänen luonteensa pelottaa minua todella. Hän on osoittautunut monesti olevan fyysisesti vaarallinen ja henkeä uhkaava minua kohtaan, Heard kerrotaan todenneen."

Niin tosiaan, kuitenkin loogisinta on mennä tälläisen "mielisairaan riehujan" kanssa silloin naimisiin?

"Vuodesta 2012 yhtä pitänyt pari ehti olla naimisissa reilun vuoden ennen tämänviikkoista avioerohakemuksen jättöä."

4 vuotta yhdessä, vuosi naimisissa.

Toistettakoon: Naisen teot vs. sanat - se tärkein puntari.

Ja poliisit ovatkin oikeilla jäljillä:

COPS SAY NO EVIDENCE OF INJURIES

Lue myös:

ON KIELLETTYÄ KOROSTAA ETTEIVÄT KAIKKI MIEHET HAKKAA NAISIA

Ei kommentteja: