tiistai 2. joulukuuta 2014

Massakontrollin Aseet: Tositapahtumiin Perustuva, Moderni, Hölmölän Väki-Tarina

Tavallisesti valtaa pitävä vähemmistö on käyttänyt raakaa voimaa turvatakseen asemansa, mutta se ei ole yksin riittänyt. Enemmistön on täytynyt ennen pitkää suostua hyväksikäyttöönsä vapaaehtoisesti, ja tämä on ollut mahdollista vain täyttämällä ihmisten mielet kaikenlaisilla valheilla ja harhakuvilla, joiden tehtävänä on ollut vakuuttaa heidät vähemmistön valta-aseman oikeutuksesta. 
Yhteiskunta ei kuitenkaan vain harhauta tietoisuuttamme erilaisilla kuvitelmilla vaan pyrkii myös suoranaisesti estämään meitä tiedostamasta todellisuutta. - Erich Fromm

Olipa kerran Suomi.

Siellä ihmeteltiin, että miksi kaikki aina meni perseelleen ja vain vaivoin nähtiin aiheelliseksi tehdä asialle jotain.

Siellä työläisten asialla ollut puolue rakastui niin paljon vähemmistöihin, lemmikkeihinsä, että vallan unohtivat sen alkuperäisen rakkautensa, joka näin jäi ulos sateeseen, kylmään ja lohduttomaan.

Siellä toisaalta kansan valtaosa, alistukseen ja muiden vallan alla olemiseen tottuneena, myös saattoi naama vakavana äänestää kapitalistisen eliitin edunvalvojat valvomaan myöskin omia etujaan, ja nähdä luottavaisina, kuinka näiden siunauksella annetaan verovarat kansainvälisen kapitalistin taskuihin, samalla kun holhouslainsäädäntö - vastoin yleistä imagoa myös kiristyi entisestään (noh, tästä on tosin opittu).

Mutta sitten se viimeisin.

 Kun katsoo tämän kansan prioriteetteja, ja median pyörittämää massakontrollia, on aivan turha valittaa kun ei oikein suksi luista.
Niin tosiaan, prioriteetit ovat kyllä kunnossa kun tälläinen tuhatpäinen joukko osoitti mieltään - jopa siitä huolimatta, että heidän rakastamansa agenda oli menossa läpi - ei suinkaan lapsiperheiden puolesta, vaan jotta nyt homot voivat mennä käymään kirkossa naimisissa:

Avioliittolain muuttamisen puolesta osoitti mieltään 6 000, vastaan 50

Hyvä kuitenkin, ettei tuo heidän suuri, koko kansaa koskettava huoli ollut herännyt vielä vuosikymmeniä sitten, sillä siinä ei olisi porukka maltanut lähteä rajalle maataan puolustamaan, ja olisi jokunen pommikin voinut laskeutua niskaan:


Ja vielä näin lopuksi katsanto maailmalle, josta voimme nähdä sen, että joudummeko katumaan tätä päätöstä:

Suvakkien utopia, on suvakkien utopia eikä se tule toimimaan oikeassa elämässä. 

Massakontrollin aseiden toimivuus tosin on nähty maassa, jossa valtaosa toimittajista lukeutuu kannattamaan mm. seuraavanlaista arvomaailmaa.


Ei kommentteja: