keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Massakontrollin Aseet: Uusi Hyökkäyksen Kohde Paljastettu!

Feministisen yhteiskunnan käyttämistä massakontrollin aseista, meille on jo tuttua kilttien ja mukavien miesten vainoaminen - ovathan he inhottavan elävä todiste siitä, että feministien lupaukset täydellisestä antautumisesta naisille, ovat olleet vääriä ja tälläiset miehet jäävät aina lehdelle soittelemaan - samalla kun heidän vastakohtansa palkitaan ruhtinaallisella määrällä seksiä.

Feministisessä yhteiskunnassa, jossa on subversioprosessin tavoitteena tuhota perheyksikkö, on myös mukana massakontrolloin aseet, joilla pyritään syöttämään naisille ns. lutkauttamisohjelma. Tämä toimii varmana takuuna yhteiskunnan mädättämisessä. Kullikoukusta kun ei noin vain parannuta (aiheesta lisää kun luet tekstiä eteenpäin.)

Tällöin naisilla on suoranainen moraalinen velvollisuus koittaa jokaista katalogin perversiota, ennen kun he sitten eläköityvät kullikarusellista, ja ottavat aisureiksi miehen joka toimii elättäjänä ja turvasatamana.

Tälle ei tietenkään tarvitse kertoa mitä on tullut tehtyä, sillä jos sana lutka on korvattu termillä "seksuaalinen nainen" on tällöin myös ilmeistä että mies ei ole tarpeeksi hyvä jos hänellä on standardeja (paitsi jos kyseessä on YTM).

Mutta jos silti löytyy miehiä, jotka eivät alistu tälle järjestelylle, on silloin yksinkertaisesti ok perustaa suhde valheelle, jolloin siis naisen seksuaalisen kokemuksen määrä suoranaisesti valehdellaan alaspäin - ja kuten tiedämme, joka on uskollinen vähässä, on myös uskollinen paljossa,

Nimittäin juuri tällä samaisella, petturuuden ja valheen logiikalla,  elättäjäparasta voidaan tehdä aito aisankannattaja. Sillä eihän nyt sitä omaa beta-miestä alfan kanssa pettäessä, tarvitse tiedottaa asiasta, sillä "mitä hän ei tiedä, ei se häntä myöskään satuta". (Eikä tietenkään unohdeta isyyshuijauksia, jotka ovat lukunsa erikseen.)

- Tällöin herääkin kysymys: Ostaisitko tälläiseltä "modernilta ja vahvalta" naiselta käytetyn auton? Esim. mieti seuraavia argumentteja ja myyntilauseita:

Ketä vahingoittaa, jos autossa on vikoja joita ostaja ei tiedä, mitkä tosin johtuvat sen edellisen  omistajan holtittomuudesta ja vastuuttomuudesta? 

Ja mitä kuuluu sen ostajalle, jos auton kilometrimittarissa on enemmän kilometrejä kuin mitä on luvattu? 


Mutta massakontrollin aseet ovat tehneet lisähyökkäyksiään - pysyen kuitenkin hyvin aloitetussa linjassaan.

 Onkin mielenkiintoista, että maailmalla massakontrollin aseet on jo suunnattu tätä uutta kohdetta, eli neitsyitä vastaan. Jos siis aiemmin feminismi piti vihollisenaan miehiä, ja hyvänä kakkosena kauniita ja viehättäviä naisia, on asianlaita nyt niin, että vihollisena ovat incel:it joita suomeksi voidaan kutsua AT-miehiksi tai "ätmeiksi".

Heidän lisäkseen kohteeksi on otettu myös miesten suuresti arvosssa pitämät neitsyt-naiset, jotka eivät suostu hypergamiseen huoraamiseen ja kullikaruselliratsastukseen.

Jännä sattuma?

Eräs mikä tässä on taustalla, on tietysti subversioprosessi, jossa siis seksualaisen vallan omaavista naisista tehdään lutkia, ja toisaalta myös perheen kannalta entistä sopimattomampia. On nimittäin havaittu, että naiseen vaikuttaa negatiivisesti - ainakin mitä tulee hänen kykyynsä perustuu ja ylläpitää perhe-elämää - se jos tällä on useita seksikumppaneita.

Tämä toimii

näin
On myös selvää, että tämä tulee luomaan entistä enemmän painetta ATM-leiriin, sillä naiset joukkosieluisina voivat luopua kalleimmasta omaisuudestaan sosiaalisen paineen alla, mutta AT-miehillä tuskin on sitä mahdollisuutta edes, joten vaino ja heidän demonisointi (kuten myös kilttien ja mukavien miesten) tulee jatkumaan. Tämä johtuu taas naisten hypergamiasta, jolloin siis muutama korkean statuksen mies saa - edelleenkin - lähes kaiken mitä irtoaa, siinä missä, KTM-leirillä voi toki käydä ajoittainen flaksi, mutta ATM pysyy ATM:nä.

Naisen luontoon on ominaista yrittää keksiä keino syödä kakku, ja pitää se.

Sillä kuten jo sanottu, on eräs tälläinen seksuaalisen vapautumisen (onko himojensa orjana eläminen, ja pakonomainen "paremman diilin" metsästys vapautta?) hedelmä, että naiset ensiksi ratsastavat kullikarusellilla "alfojen" kanssa, ja sitten käytettyinä ja ilmaiseksi kunniastaan luopuneina alkavat etsiä itselleen aisuria, kun "juoksut on juostu" - eikä tämä yleensä suinkaan ole YTM, jolla on varaa parempaankin, vaan KTM. (Paradoksi onkin siinä, että ATM ei sellaiseksi luultavasti suostuisi, vaan maksaisi potut pottuina naiselle, jos vain mahdollista. - ATM ja YTM tietävät saman naisista).

Samoin, naisilla on myöskin sellainen ominainen tapa, että ensiksi nainen toteuttaa uhkauksensa, mutta sitten sen jälkeen alkaa uhkailla sillä. Esim. tyypillinen läheisyysmanipuloinin muoto on se, kun nainen uhkailee että jos mies ei tee mitä nainen haluaa, kuten vaikkapa vaikene siitä väärästä mitä nainen tekee, ei mies saa koskaan naista. Tämä siis sille naisettomalle, kiltille ja mukavalle miehelle, joka on alkanut saamaan tarpeekseen! Se näin ollen tuntuu lähinnä ällistyttävän tyhmältä uhkaukselta (se myöskin on osoitus siitä miten nainen, esim. yksinäisten miesten häpäisyn muodossa, yrittää tehdä seksistä itselleen meriitin - säälittävää, sillä nainen on se joka antaa ja mies se joka saa). Joten edes tämä ei tule pysäyttämään miehiä.Se, mikä menee ympäri, se myös tulee ympäri.

Mitä silloin tapahtuu, kun myös se kaikkein raskaiten sinipilleröity ryhmä, eli KTM-luokka herää, ja liittyy ATM- ja YTM-luokkien kanssa samaan rintamaan?

Yksinäisyys on uskollinen kumppani, sellainen jonka kanssa nainen tulisi hulluksi, joten lopulta kun tragedian esirippu laskeutuu, on myös tällöin sen kaiken aiheuttaja myös ehkä se kaikkein onnettomin. Ansaitusti.


LIZ JONES: Hooray for sexual liberation! Now I can die lonely and poorEi kommentteja: