torstai 18. joulukuuta 2014

"ja kun valmiiksi saamme ne raketin, teemme maailmasta pehmeän paketin"

Rauhan uskonto on kaikille sama, paitsi jos olet vääräuskoinen

Sudden Jihad SyndromeReport: ISIS planting 'sleeper cells' to unleash war on EuropeYllä viime aikojen kunnostautumista rauhan uskonnon toimesta.

Tämä teksti onkin pikemminkin kertausta, ja varoittamista, sillä länsimailla on näiden (lähi-)itäisten naapuriensa kanssa varsin optimistinen ynnä löyhäpäinen ote, on tästä syystä meidän aika tehdä pienoinen todellisuustarkistus.

Siispä, kertaus globaalista Jihad-strategiasta joka on ollut ehyt jo vuodesta 666 saakka.

Islam käyttää kahta strategiaa lähestystyössään ja levittäytymisessään - vaikka sitä ei ehkä opeteta uskonnontunneilla, tai vaikka poliittisesti korrekti media siitä varoo kertomasta, huomaa sen ennemmin tai myöhemmin itse kukin.

Passiivinen strategia: Hyödynnetään uuden kotimaan palveluja ja vieraanvaraisuutta, ja lisäännytään kuin kanit sillä uuden ruokamaan kantaväestö edustaa nihilististä, toisaan vastaan taistelevaa uutta sekulaaria järjestystä, jossa nähdään eräänlaisena hyveenä itsekkyys, perheettömyys, jne. mikä taas johtaa oman yhteiskunnallisen perusyksikön alasajoon, samalla kun se tullaan korvaamaan vieraalla vastineella.

Aktiivinen strategia: Tunnetaan myös nimellä pyhä sota, Jihad. Esim. tätä muslimiterroristit harrastavat ikään kuin alkuperäisen islamin leviämisen sissisotaversiona, siinä missä alkuperäinen islamin nousu tapahtui myöskin puhtaasti miekkalähetyksen avulla. Tämä käytännössä on siis sota vääräuskoisia, ei-muslimeita vastaan. Tämä samainen taktiikka muuten johti myöskin aikoinaan ristiretkiin (sillä kristillisen euroopan piti vastata muslimien haasteeseen). Tällöin muslimit omivat Jerusalemin ja vielä kaupan päälle tappoivat sinne pyrkineet kristityt pyhiinvaeltajat, mikä siis johti katolilaisen euroopan vastaiskuun. En sano mitään siitä, miten historialla on tapana toistaa itseään, kun nyt vaikka miettii Isisin toimintaa.

Voidaankin sanoa, että se mitä tapahtuu nyt, on näiden kahden strategian johtaminen pisteeseen jossa äkkiä valloituksen kohteena oleva (mikä tahansa eurooppalainen) maa huomaa olevansa keskellä kahden rintaman sotaa - toinen rintama puskee siviilipuolelta ja suoraan omaan niskaan.

Nyt, kysyttäeässä kumpi on suurempi ongelma nämä jihadistit vaiko suvakit, olemme me vaikean kysymyksen edessä.

Suvakit uskovat niin paljon susien ja lampaiden yhteiseloon, että ne avaavat aitaukset jotta sudet pääsevät elämään lampaiden kanssa rinta rinnan. Lampailla on niin kauan helpottunut olo "turhasta pelosta", kunnes susien nälkä ja luonto paljastuu, ja tällöin susilla on hauskempaa kuin koskaan ennen.Tämä siis samalla, kun koko eurooppa voi huomata mustien historian siipien levittyneen ylleen.

Tämän islamisaation eteneminen yritetään pitää piilossa ja salassa, samalla kun sen elinolosuhteet yritetään pitää niin optimaalisina kuin vain mahdollista.

Entä mitä tapahtuu jos tämä islamilainen valta aktivoituu?

Tällöin ensimmäisenä alkavat etniset puhdistukset - asia minkä Isis on todistanut ilman minkäänlaista poliittisen korrektiuuden savuverhoa.

Mutta eihän se nyt meitä koske? Eihän?

Kyllä koskee, ja tämä helvetti lähestyy meitä tavalla, jolla voimme sanoa sen olevan jo kirjamellisesti naapurissamme.

Tahtoo sanoa, että nämä molemmat levittäytymisen strategiat tulisi eliminoida, ennen kun ne eliminoivat meidät.Ja koska meillä on joulu, tuskin seuraava erinomainen kappale voisi tulla parempaan väliin.

Otsikossa ollut, ja alunperin tässä lopetuskappaleessa mainittu "ja kun valmiiksi saamme ne raketin, teemme maailmasta pehmeän paketin" ei ole vain hyvä lyyrinen oivallus, vaan syy miksi se mainitaan tässä yhteydessä, on siinä että se on sellainen lahja rauhan uskonnolta, jonka rinnalla se surullisen kuuluisa pitkät kalsarit ynnä villasukat-kombokin kalpenee ynseydessään.


UN: ISIS made a nuclear weapon; Threatens blast in London


Ei kommentteja: