perjantai 29. lokakuuta 2010

Viikonvaihteen Uutiskatsaus: Homoväännön ratkaisu!

Ratkaisun luovutusvoiton muodossa antoi oppositio.

Rinnastus Hitleriin!

Päivi Räsänen ja Hitler edustivat ylioppilasteatterin esityksessä "pahoja"

Eli mitä muuta voin sanoa tästä, kuin että: Awww, natsikortti.

‎- Eli muistakaa, että kaikki jotka eivät noudata nihilismia.moniarvoisuutta vailla minkäänlaista kritiikkiä, ovat adofhitlereitä, täysin yksiselitteisesti ja heitä voidaankin syyttää mm. juutalaisten kansanmurhasta, dinosaurusten sukupuuttoon tappamisesta ja siitä että heillä on erilaiset arvot.

Vaan katsotaanpa nyt Wikipediasta, mitä se aatukortti meinaa:

Natsikortti viittaa Adolf Hitlerin tai natsien käyttämiseen argumentoinnissa tai suoraan keskustelussa.
Usein (natsi-Saksaan liittymättömässä) uutisryhmäkeskustelussa Hitlerin tai natsit ensimmäisenä maininnutta pidetään argumentoinnin hävinneenä osapuolena.

Ja sangen osuva onkin seuraava laki, tuon natsikorttisäädöksen tiimoilta:

Sircarin korollaari: ”Jos Usenet-keskustelu sivuaa homoseksuaalisuutta tai Heinleinia, mainitaan natsit tai Hitler kolmen päivän sisällä.”

Shakki ja matti, siispä voimme hyvillä mielin todeta tämän viikon uutiskatsauksen sisältäneen hyviä uutisia (ellei Jari Tervon regressiota nyt oteta mukaan; siinä hän heittelee symbolisen kiukkuisena "legojansa"  , hyvä silti ettei erehtynyt heittämään Koraania, sillä tällöin päällä olisi niin Allahin kuin Astrid Thorsin pyhä viha ja fatwa poikineen), joten päätän tämän kertaisen uutiskatsauksen näin lyhyesti ja ytimekäästi.

- Hienoa, että saimme asian päätökseen. Hyvät viikonloput!

Ainiin, vielä näin lopuksi hieman aihetta sivelevä musiikkiesitys. Sitä voi sitten tanssia partnerinsa kanssa, jos mieli tekee niin vaikkapa korva suussa - vaan ei jos kyse on saman sukupuolen edustajistosta. Kiitos.[Edit. Koska en viitsinyt enää aloittaa tämä jo kokolailla loppuunkäsitellyn aiheen pohjalta uutta tekstiä, lisään tähän muokkauksen 5.11.]

Hartwallin lonkeromainos syrji homoja

Kommentaari: Koko håmåmainos syrjii ihan yhtä paljon tai vähän håmåja kuin normaali prideparaati missä streotyyppistä kuvaa suorastaan hierotaan ihmisten, MUKAAN LUKIEN LASTEN ja KOTIELÄINTEN naamaan (on erittäin kyseenalaista että he saavat ottaa puolustuskyvyttömiä olentoja mukaan paraatiin jonka tarkoituksena on vain juhlistaa puhtaasti seksuaalisuutta). Entäs muut mainokset, eikö ne sitten esitä heterot liian normaaleina? Eikö sekin ole syrjintää?

Entä sitten tämä uutinen?

"Juuti korostaa, että kyse ei ole homovastaisuudesta vaan järjestyssäännöistä."

Eikö tasa-arvokysymys ole saavuttanut aika mielenkiintoisen pisteen, kun julkisen homoseksuaalisen käytöksen kieltäminen äkkiä voidaankin torjua "syrjimiskortilla"?

PS. http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Berlusconi+teinikohusta+On+parempi+pit%C3%A4%C3%A4+kauniista+tyt%C3%B6ist%C3%A4+kuin+olla+homo/1135261356832

Ei kommentteja: