perjantai 15. lokakuuta 2010

Viikonvaihteen Uutiskatsaus

Kirkosta erosi yli 2600 yhdessä päivässä

Ja keitä voisivatkaan olla nämä, jotka alahuuli väpättäen syöksyivät osoittamaan mieltänsä siitä että kirkko ei ole korruptoituneempi kuin mitä se on nyt?

Ovatko kyseessä, enemmän tai vähemmän kirjaimellisesti, pyllyiltään kipeät hömöt?

Vaiko kenties kirkossa käymättömät heterot?

Luulisin että jälkimmäiset.

Paino tilastojen mukaan vielä sille, että kysymyksessä ovat naispuoliset hetemot.

Miksi näin?

Epäilemättä heidän täytyy olla heitä jotka kutsuvat itseään nimellä “suvaitsevaiset”, ja jotta tällä nimellä voisi itseään mainostamalla mainostaa, sinun pitää olla mahdollisimman puolueellisesti suvaitsevainen. Esim. Vakaumukset jotka ovat heidän poliittisesti korrekteja vakaumuksia vastaan, tulee kieltää ja demonisoida.

Vaan mikä on tämä vakaumus, ja mikä on perimmäinen motiivi?

On huomattavaa että olen kirjoittanut tästä aiemmin Fundamentin erään uutiskatsauksen yhteydessä (nyt, vaikka uutiset voivat vanhentua, niin suosittelen selaamaan näitä uutiskatsauksia, sillä niissä on erinomaista asiaa sidosaineena ja kommentaareina!)

http://fundamentti.blogspot.com/2010/07/viikonvaihteen-uutiskatsaus-ei-enaa.html

Joka ei jaksa lukea koko juttua, saa tästä selvän kuvan:

Koko hömpällä ei ole mitään tekemistä tasa-arvon kanssa taaskaan, vaan sen saman agendan kanssa jota tietyt poliittiset ja maalle haitalliset liikkeet kannattavat. Koko valtaväestön pitäisi olla polvillaan tämän vähemmistön edessä, aivan kuten kyse olisi jostain sairaasta ja perversista käänteisestä demokratiasta. Joka ei hyväksy, hänet leimataan viharikolliseksi (ja nyt ne puhu kaasuiskujen tekijöistä, vaan heistä joihin myöskin käytetään vähäisestäkin mamukriittisyydestä haukkumanimeä “rasisti” vaikka kysymys ei olisi muusta kuin moniarvoisuuden kritiikistä – moniarvoisuus ei ole muuta kuin kohteliasta nihilismiä, tässä tapauksessa on selvää että tietyt arvot saavat erityiskohtelun joten ei voida puhua suoraan siitäkään!).
On tärkeää nähdä kokonaiskuva. Tahot jotka haluavat moniarvoisuuden, kannattavat kaikkea mikä ajaa todellista kansallista eriarvoisuutta on he jotka pitävät huolta että kansallismielisyys on vaihtunut kaikkien sotaan kaikkia vastaan. Nämä samat kansainväliset ja arvovapaat tahot ovat läsnä siinä kapitalismin nihilistisessä rintamassa joille ainoa arvo on rahan teko yli rajojen, tai sitten vihervasemmiston kauniiden ihmisten myytille ja kompensaatiolle rakennetut kauhistukset.


Yllättäen niin Halonen kuin Thors olivat ensimäisten joukossa pahoittelemassa tätä välikohtausta. Molemmat ovat surkuhupaisa kuva maamme akkainvallasta ja jo täydellisesti uponneesta feministien aivopesusta. Eikö ketään muuta hämää se että nämä tietyt tahot haluavat että kirkko lyödään polvilleen, ja ikään kuin viimeisenä rienauksena se pakotetaan hyväksymään kannalleen täysin päinvastainen käytäntö eli se että homot pääsevät vihille? Samalla kuitenkin feministiset tahot vastustavat sellaista “patriarkaalista rakennetta” kuin avioliitto!


Angrogyynimetroseksuaalisuus on muotia, kuitenkaan se ei toimi käytönnöntasolla vaan on kuin käänteinen juorulehti: juorulehtiä kukaan tunnusta lukevansa, mutta silti ne myy. Samoin metroseksuaalisuus on muotia, mutta epämaskuliininen mies ei tervetullut mieheksi naisen elämään. Hän kuuluu kategoriaan “toisten naisten miehet” jotka siis ovat parhaimpia mahdollisia miehiä kenelle tahansa naiselle, paitsi juuri sille joka tämän kertoo miehelle. Vallankumous syö omat lapsensa kun se sekoittaa kompensaation ja harmonian, ja saa aikaan vakavan tyytymättömyyden tilan.
Epäilemättä kumpikin sukupuoli voi täydentää toinen toistansa, koska ihmisessä on tippa toinen toistansa, mutta liika on aina liikaa.


Robert Connelin  mukaan merkittävin hegemonisen maskuliinisuuden vastavoima on homoseksuaalien vapautusrintama. Homoilta sujuu drag queenina toimiminen ja kyky ironisoida maskuliinisia hahmoja Tom of Finland-tyylisten sovellusten kautta.


Siispä ei ihme jos homot ovat feministien aseina. Kun perhe tuhotaan, on vallitsevan yhteiskunnan peruspilari, sen perusyksikkö myöskin tuhottu, ja tämä vie nämä tahot entistä lähemmäksi maaliansa.
Voimme siis arvata motiivin miksi näin tehdään.

Olen myöskin sanonut että moniarvoisuus on salapukuista nihilismiä - arvot nollaantuvat kun ne tulevat yhtäsuuriksi tai ainakin samanveroiksi, jolloin valtiolta katoaa se "akseli" jonka kautta luokitellaan arvot ja prioriteetit (jotka Täydellisessä Järjestelmässä ovat kansallisvoittoiset). - Lukemalla tätä blogia saat selville ketkä hyötyvät tälläisestä.

Entä taas tämä uutinen?

Riemun päivä Suomen ateisteille: Eroakirkosta.fi:ssä alkoi kuhista

Arkkipiispan vaali oli äärimmäisen tasainen. Turun piispa Kari Mäkinen voitti Helsingin yliopiston dogmatiikan professorin Miikka Ruokasen vain 11 äänen erolla.
Molemmat olivat ateistille hyviä ehdokkaita, koska he ovat kirkkoa jakavia henkilöitä, Karisma iloitsee.
Eli paljon puhumani Divide et Impera (hajota ja hallitse)-massakontrollin ase, ei ole ainoastaan minun havaitsema asia, vaan myöskin sekulaarisen ja antihengellisen puolen havaitsema ilmiö. (Ja sanottakoon nyt vielä se, että ateistit jotka vielä profiloivat itsensä "vapaa-ajattelijoiksi" eivät todellakaan ole vapaita vakaumuksista, joiden on tarkoitus ottaa kantaa Jumalan olemassaoloon - päin vastoin, heidän ääneenlausumaton tunnuslauseensa on "'Ei ole jumalaa' on jumala, ja minä olen hänen profeettansa!" Mikä menee samaan sarjaan kuin että "pessimisti ei pety"; toki pettyy, sillä miten hän voisi olla ilman pettymystä ja sen tapahtumista ynnä kokemista, pessimisti?)

Kuten olen sanonut, on se nimenomaan sotastrategia, eikä (positiivinen) hallintamenetelmä, ellei sitten haluta pitää kansaa suggestiivisemmassa tilassa! 

Hajota ja hallitse -menetelmä on ollut suosittu imperiumien hallitsemiskeinona. Muun muassa Rooman valtakunta ja Brittiläinen imperiumi käyttivät menetelmää hyväkseen hallitakseen aluetta. Esimerkiksi britit suosivat joitain ihmisryhmiä tai kansallisuuksia toisten kustannuksella estäen näin yhtenäisen vastarinnan muodostumisen.
 - Ja siis tämä on myöskin 100% se strategia joka on käytössä Suomen kansalle vihamielisillä tahoilla, jotka ovat pesiytyneet hallituskoneistoomme. Etkö voikin huomata, miten jälleen se strategia puree?

Massakontrolli näkyy siinä, että kirkolle ovat vihaisia he jotka eivät todennäköisesti toivoisi tai edes kestäisi ajatusta että heidän oma lapsensa olisi homo.

Eipä siinä, he kyllä voivat käydä kirkossa naimissa, häissä ja hautajaisissa - siinä kaikki, muuten on heille aivan sama mitä siellä tapahtuu.

Mutta nyt äkkiä, he kuin jonkun ohjelmoinnin lähdettyä käyntiin, kiirehtivät reguloimaan tilannetta.

Miten moni heistä osaisi pohjimmiltaan vastata kysymykseen "miksi?"

Luultavasti osa on siis ajamassa omaa agendaansa (feministinaiset), ja osa tulee mukana massakontrolloituna perässähiihtäjinä, jouduttaen kehitystä joka tulee nakertamaan kansakunnan ydintään myöten.

Siksi ("valveutuneet") naiset ovat niin naispappi-, kuin homokysymyksessä näin aktiivisina.

Ja sitten tietysti, tussunpiiskaamat manginat, eli ne perässäsanojamiehet tietenkin haluavat tehdä mieliksi, tai jopa aidosti itsekin uskovat että he ovat myötäsyntyisesti pahoja olentoja, jotenkin huonompia ihmisiä joiden velvollisuutena on olla uhri - jotta he voisivat hyvittää sen että ovat syntyneet miehiksi!

PS. Vaatteet on mun aatteet - Miksi et siis pukisi nyt yllesi, jaloa aatetta, joka vastustaa taantumuksellisia voimia?

Tilaa nyt tästä lyhythihaisena
Tai pitkähihaisena (huppari)

Ei kommentteja: