perjantai 8. lokakuuta 2010

Viikonvaihteen Uutiskatsaus

Uusi direktiivi - bensiiniin jää vain kalliita vaihtoehtoja

Taas on vehreät innoissaan, saatiin bensa jota kuluu enemmän ja joka maksaakin siinä samalla enemmän! Ja Sekoomus sekoaa sukkiinsa kun taas on suosittu parempiosaisia! Jokainen osapuoli voittaa? Kun tuo kollektiivinen katastrofi, eli homeallianssi (sininen + vihreä) saa vaalikautensa loppuun, painukoot mieliimme äänestyskopeille mentäessä: “Ei koskaan enää.”

Turha maksaa palkkaa, kun työt tehdään ilmaiseksi

Tästä aiheestahan on jo jokusen kerran keskusteltu tässä blogissa. Työvoimalait kierretään tälläisellä pelleilyllä, koska työttömänä oleminen on kapitalistisessa yhteiskunnassa sen jälkeen pahin kuin että olisit köyhä. Siispä työpulasta kärsivien on pakko suostua orjatyöhön.

Tämä on erittäin suosittu kapitalistien keino kiertää työvoimalakeja. Tälläiset pitäisi pääsääntöisesti asettaa jollekin kansalliselle mustalle listalle ja päästää pois vasta kun ovat lunastaneet paikkansa (tosin tiedän yhden ainoan tälläisen tahon jonka voisin säästää kyseiseltä listalta, joka tuntuu vilpittömästi haluavan auttaa ja olla nöyryyttämättä työläistään).


Työharjoittelu ja työelämävalmennus


Kyseessä ei ole työsuhde.
– Valtio turvaa työnhakijan toimeentulon.
– Työnhakija saa työttömyysetuutta sekä tietyin ehdoin joko 9 tai 18 euron ylläpitokorvausta jokaiselta päivältä, jolloin työnhakija käy harjoittelussa.
– Vuoden 2009 tammi–lokakuussa päättyi harjoitteluja ja työelämävalmennuksia 53 534 henkilöllä. Kolmen kuukautta harjoittelun päättymisen jälkeen heistä oli työttömänä 36 prosenttia.

Mutta minä sanon että kyseessä on työsuhde. Tai ainakin pitäisi olla. Mutta kun kyseessä ei ole työsuhde niin tästä syystä oikeudet koskevat työnantajaa joka saa pitää kaiken ilmaiseksi, ja itse asiassa saa siitä vielä rahaakin, kun taas työläisellä eli tässä tapauksessa orjalla on vain velvollisuuksia.

Tietysti pätkätyömahdollisuudesta voitaisi Täydellisen Järjestelmän Kapitalismin Korrektoinnin ohjelman avulla saada jokaista hyödyttävä mahdollisuus, eräänlainen pikatyö, jolla voi rikasuttaa ja täydentää tai antaa ensiapua elintasolleen.

Eli, ei muuta kuin kansalaispalkka tai negatiivinen tulovero kaikkinaisessa kapitalismin korrektoinnissa kehiin, niin kansa jota poljetaan sorron yössä saa palkan ja valtio joka näistä päästää “synninpäästön”.

Jaakobin kirje:
5:1 Kuulkaa nyt, te rikkaat: itkekää ja vaikeroikaa sitä kurjuutta, joka on teille tulossa.
5:2 Teidän rikkautenne on mädännyt, ja teidän vaatteenne ovat koin syömät
5:3 teidän kultanne ja hopeanne on ruostunut, ja niiden ruoste on oleva todistuksena teitä vastaan ja syövä teidän lihanne niinkuin tuli. Te olette koonneet aarteita viimeisinä päivinä.
5:4 Katso, työmiesten palkka, jonka te vainioittenne niittäjiltä olette pidättäneet, huutaa, ja leikkuumiesten valitukset ovat tulleet Herran Sebaotin korviin.
5:5 Te olette herkutelleet maan päällä ja hekumoineet, te olette sydäntänne syötelleet teurastuspäivänä.
5:6 Vanhurskaan te olette tuominneet ja tappaneet; hän ei vastusta teitä.
5:7 Niin olkaa kärsivällisiä, veljet, Herran tulemukseen asti. Katso, peltomies odottaa maan kallista hedelmää, kärsivällisesti sitä vartoen, kunnes saa syksyisen sateen ja keväisen.

Kansanedustajat jotka antavat näin käydä, ja jotka korottelevat palkkojaan, lorottelevat kansalaisia molempiin silmiin omahyväinen hymyn kare suupielissä.

Mitä tapahtuu jos joku pätkätyöläinen vaikkapa tekisi niin työnantajalleen?

Ja lopuksi keveämpiin aiheisiin.

Voin menekki pomppasi

Olen itse käyttänyt ihka oikeaa voita jo monta vuotta, ja olen iloinen että nyt suurempikin yleisö viimein on saanut huomata saman minkä minä jo tuolloin!

Marganiirit eivät ole vain huono korvike, ne ovat lähempänä muovia kuin voita.

Ja ei tarvitse olla tiedemies että tietää että näistä kahdesta voi on se jota kuuluu syödä.

Moni lääkärikin suosittelee nyt voita

Koska ikävä kyllä tuo Rasvainen Kupla niminen dokkari ei ole katseltavissa, annankin sen sijaan lääkärin nimeltä Antti Heikkilä sivun osoitteen, myös hän kuten minä, taistelee ahneuden ja valheiden verkostoja vastaan – hänen aiheenaan on myytit joiden taustalla piileskelevät määrätyt hyötyjät, joita asioiden muuttaminen jopa saattaisi haitata.

http://www.anttiheikkila.com/

Sitten hieman samaisesta aiheesta keventäen.

Veripalvelun johtaja vangittiin

Ettei vain olisi joku herkutellut verilätyillä? Ti-hii!

Ei kommentteja: