perjantai 9. heinäkuuta 2010

Viikonvaihteen uutiskatsaus - ei enää niin hyviä uutisia

Pride-Paraati

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1550047

Homokulkueessa keikkuneet seksuaalisesti poikkeavat ja näiden fanit syyttävät kekseliäästi heitä kaasuttaineita ihmisiä lasten pahoinpitelystä. Todellisuudessa lasten terveydelle ja kehitykselle on haitaksi raahata heitä nahkahomojen kanssa samaan laumaan. Eivätpähän he jättäneet rauhaan edes viattomia eläimiä, vaan niitäkin piti sulauttaa mukaan osaksi tuota groteskia paraatia!
Ehdotankin että heidät pitäisi asettaa syytteeseen niin lastensuojeluviranomaisten kuin eläinsuojeluviranomaistenkin toimesta. Samoin yhdistykset jotka rikkovat hyvän maun rajoja ovat hilkulla olla laittomia.

Koko hömpällä ei ole mitään tekemistä tasa-arvon kanssa taaskaan, vaan sen saman agendan kanssa jota tietyt poliittiset ja maalle haitalliset liikkeet kannattavat. Koko valtaväestön pitäisi olla polvillaan tämän vähemmistön edessä, aivan kuten kyse olisi jostain sairaasta ja perversista käänteisestä demokratiasta. Joka ei hyväksy, hänet leimataan viharikolliseksi (ja nyt ne puhu kaasuiskujen tekijöistä, vaan heistä joihin myöskin käytetään vähäisestäkin mamukriittisyydestä haukkumanimeä “rasisti” vaikka kysymys ei olisi muusta kuin moniarvoisuuden kritiikistä – moniarvoisuus ei ole muuta kuin kohteliasta nihilismiä, tässä tapauksessa on selvää että tietyt arvot saavat erityiskohtelun joten ei voida puhua suoraan siitäkään!).

On tärkeää nähdä kokonaiskuva. Tahot jotka haluavat moniarvoisuuden, kannattavat kaikkea mikä ajaa todellista kansallista eriarvoisuutta on he jotka pitävät huolta että kansallismielisyys on vaihtunut kaikkien sotaan kaikkia vastaan. Nämä samat kansainväliset ja arvovapaat tahot ovat läsnä siinä kapitalismin nihilistisessä rintamassa joille ainoa arvo on rahan teko yli rajojen, tai sitten vihervasemmiston kauniiden ihmisten myytille ja kompensaatiolle rakennetut kauhistukset.

Yllättäen niin Halonen kuin Thors olivat ensimäisten joukossa pahoittelemassa tätä välikohtausta. Molemmat ovat surkuhupaisa kuva maamme akkainvallasta ja jo täydellisesti uponneesta feministien aivopesusta. Eikö ketään muuta hämää se että nämä tietyt tahot haluavat että kirkko lyödään polvilleen, ja ikään kuin viimeisenä rienauksena se pakotetaan hyväksymään kannalleen täysin päinvastainen käytäntö eli se että homot pääsevät vihille? Samalla kuitenkin feministiset tahot vastustavat sellaista “patriarkaalista rakennetta” kuin avioliitto!

Angrogyynimetroseksuaali on muotia, kuitenkaan se ei toimi käytönnöntasolla vaan on kuin käänteinen juorulehti: juorulehtiä kukaan tunnusta lukevansa, mutta silti ne myy. Samoin metroseksuaalisuus on muotia, mutta epämaskuliininen mies ei tervetullut mieheksi naisen elämään. Hän kuuluu kategoriaan “toisten naisten miehet” jotka siis ovat parhaimpia mahdollisia miehiä kenelle tahansa naiselle, paitsi juuri sille joka tämän kertoo miehelle. Vallankumous syö omat lapsensa kun se sekoittaa kompensaation ja harmonian, ja saa aikaan vakavan tyytymättömyyden tilan.
Epäilemättä kumpikin sukupuoli voi täydentää toinen toistansa, koska ihmisessä on tippa toinen toistansa, mutta liika on aina liikaa.

Robert Connelin  mukaan merkittävin hegemonisen maskuliinisuuden vastavoima on homoseksuaalien vapautusrintama. Homoilta sujuu drag queenina toimiminen ja kyky ironisoida maskuliinisia hahmoja Tom of Finland-tyylisten sovellusten kautta.

Siispä ei ihme jos homot ovat femisnistien aseina. Kun perhe tuhotaan, on vallitsevan yhteiskunnan peruspilari, sen perusyksikkö myöskin tuhottu, ja tämä vie nämä tahot entistä lähemmäksi maaliansa.

Ja ainiin pari juttua vielä..
“Marssijat liputtivat seksuaalisen tasa-arvoisuuden ja yhteiskunnan moninaisuuden puolesta. Tänä vuonna esillä on ollut myös sateenkaaren vihreä väri. Järjestäjät ovat halunneet luoda ekologisesti kestävän tapahtuman.


Värikkäässä kulkueessa oli mukana myös toinen itsenäinen ryhmittymä. Helsingin vihreilläkin oli muutaman kymmenen hengen vihertävä joukkonsa Pride-kulkueessa.”

Vihreiden uusittu motto: Maailma pelastuu kun Suomesta tehdään Afrikan siirtomaa, ja homot marssivat!

Inttipojan Tapaus

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010062311923902_uu.shtml

20-vuotias inttipoju oli löytänyt kamansa kaatopaikalta. Internetin keskustelupalstoilla suurimmalla osalla oli kaikesta huolimatta suhteellisuudentaju kunnossa. Tietysti joukkoon oli jälleen kerran eksynyt näitä työläisaristokraattisia omaan altaaseen kusijoita, jotka ääni falsetossa väristen ja munia vihlovasti muistivat puolustaa omistavan tahon oikeuksia. Noin sadan euron vuoksihan tuollainen käytäntö on täysin ymmärrettävää miltä tahansa firmalta joka kaatuu reilun 100 € vuoksi. Isännöitsijä oli aluksi kertonut että kaikki on mennyt, ja sitten kun jutusta nostettiin meteli äkkiä tavaraa alkoi löytyä. Ilman tätä solidaarisuuden elettä mihin moni Suomen kansalainen oli valmis, olisi mitä ilmeisemmin käynyt niin että maassa olisi velvollisuuttaan suorittamassa yksi koditon jonka asunto on ryöstetty ja saalis pidetty itsellä (ilmeisesti isännöitsijän ajatus oli että hän pitää arvotavarat itsellään, ja myy ne). Se mistä tässä koko jupakassa on ennen kaikkea kyse, on siitä että ketkä ovat solidaarisia lähimmäistään kohtaan ja ketkä ovat valmiita myymään äitinsä lisäksi myös lähimmäisensä. Vaikka uutisointi olisi ollut epäselkeää, silti monen reaktio oli juuri oikea, mukaan lukien myös lahjoitukset; väitän että armeijassa jokainen centti on tärkeä, etenkin kun on viety alta asunto ja omaisuus. Se pitäisi erikseen ilmoittaa mitä on saatu takaisin, joka tapauksessa lahjoitukset eivät ole menneet hukkaan vaikka nämä luokkasadomasokistit, reguloijat ynnä muut pikku-herodekset verenhimoisina niin parkuvatkin. Kysymys onkin että kumman osapuolen edustajia sinä haluaisit naapuriksesi? Samoin isännöitsijä joka tulkitsee lakia ja pykäliä kuin piru Raamattua, sadistisesti ja antisosiaalisesti tuskin ansaitsee siltikään muun kuin boikotin. Mitä jos me sijoittaisimme nämä änkyräoikeistolaiset porsaat jollekin omalle saarellensa näkemään oman elämänkatsomuksensa mahdottomuuden?PS. Vuokranantajana on toiminut iso vuokrafirma ja velkojana Suomen kenties suurin perintätoimisto


Porvoon Verilöyly 


http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010070812008465_uu.shtml
Porvoossa oli pistetty porukkaa kylmäksi. Eipä ole pitkäkään aika kun otin puheeksi rikollisuuden ja sen lähes seurauksettoman harjoittamisen Suomessa. Jokainen joka lukee uutisen voi nähdä että mies oli alan harrastaja, ja tietysti eihän nyt veren makuun päässyttä murhaajaa pidä estellä, sillä sellainen ei ole hyväksi hallituksen suosimalle politiikalle jossa mikään rikos ei ansaitse yli kymmentä vuotta!

Seuraava lainaus on syyllisen pojan mietteistä koostuva segmentti.

Häntä katsellessa on vaikea uskoa, mitä 16-vuotias nuorukainen on joutunut elämänsä aikana kokemaan. Pojan elämä muuttui ratkaisevasti vuonna 1995, kun hänen isänsä surmasi huoltajuus- ja mustasukkaisuusriidan päätteeksi puolisonsa.
- Tunnen häntä kohtaan suurta vihaa. Kaikesta tapahtuneesta, mutta erityisesti siitä, että hän tappoi äitini. En tule antamaan hänelle koskaan anteeksi, nuorukainen sanoo ilmekään värähtämättä.
Kun poika talvella kuuli isänsä vapautuneen vankilasta, osasi hän odottaa pahinta.
- Tiesin, että jotain pahaa tapahtuu, koska hän oli toiminut niin ennenkin. En usko, että ihminen muuttuu.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010070812004889_uu.shtml
Kuten olen sanonut aiemmassa uutiskatsauksessa jossa kirjoitin seuraavaa:

Lyhyet. Suomen rikollishoivaus.

Suomen rikollislainsäädäntö ilmeisesti toimii samoilla "rikastuttavilla" periaatteilla kuin MaMu-vastaava. Luultavasti tämä psykopaatti jonka harrastuksiin kuuluu penkkiurheilu, sattunnaiset tapot ja näpistykset saa 2 vuotta linnaa ja hänen pitää luvata "jos en ole nyt kiltisti jatkossa, mörökölli minut vieköön!"

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/182096.shtml

Samaan aikaan Jenkeissä missä vielä osataan: "49-vuotias Gardner on tuomittu murhasta 25 vuotta sitten. Hän ampui asianajajan yrittäessään paeta oikeudenkäynnistä, jossa häntä syytettiin
toisesta murhasta."

Mitä veikkaat että käy jos tuon tekee Suomessa?
No, Suomessa ei ole kukaan enää linnassa 25 siitä kun on tehnyt murhan.
Ja kun aiemmin vertasin Suomea ja USA:ta keskenään, niin myös USA:ssa oltiin ihmetelty tätä asiaa. On huomattavaa tietysti, että tuossa maassa on myös ongelmansa tämän asian suhteen, mutta tällä kertaa he vetävät ehdottomasti pidemmän korren. Suomessa pahimmat oltavat ovat normaalilla kansalaisella, jolta vaaditaan paljon ja jota vastaan rikkovat rikolliset saavat pikemminkin suojelua kuin joutuvat vastuuseen teoistaan.

Verkkokeskustelijoita hämmentää erityisesti se, että elinkautisvanki pääsi ehdonalaiseen vapauteen vain 15 vuoden vankilassa istumisen jälkeen.

- Elinkautinen on 15 vuotta Suomessa? Eurooppalaisilla on kummallinen määritelmä elämän pituudesta, eräs keskustelija ihmettelee.

- Verrattuna eurooppalaiseen amerikkalainen lainsäädäntö näyttää järkevältä ja oikeudenmukaiselta - ja tämä on aika paljon sanottu, toinen toteaa.

CNN:n sivuilta löytyy myös tällaisia kommentteja:

- Älkää päästäkö murhasta tuomittuja enää vapauteen.

- Juuri näin, Suomi. Tälle idiootille annettiin toinen mahdollisuus sen jälkeen, kun hän oli jo tappannut yhden ihmisen ja epäonnistunut kahden muun kohdalla vuonna 1995. Nyt hän ansaitsee toisen 15 vuoden tuomion, mutta eiköhän anneta vielä kolmas mahdollisuus.

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=2221853

Syyllinen joka tulee kulttuurista, joka on pesiytynyt meidän kulttuuriimme loisen tavoin mutta on kantajaansa kohtaan opportunistinen ja jopa aggressiivinen on eräs monikulttuurisuuden ja moniarvoisuuden ongelmista.  
Kertausta: Moniarvoisuus on vain kohteliasta nihilismiä
Ja nihilismi on arvovapaan yhteiskunnan toimiva voima - kapitalismi joka on arvovapaajärjestelmä tukee nihilismiä, eli vaikka "myy äitinsä" kunhan vain sen funktio eli rahantekeminen toteutuu. Ongelmana on tässä se, että nämä moniarvoiset maailmanparantajat jotka eivät ymmärrä sitä mystiikan perustotuutta, etteivät he voi mennä ykseyteen muuten kuin dualismin kautta - miten tämä kääntyy siis arkiseen elämään on siinä että moraalinen relativismi jossa ei ole hyvää eikä pahaa johtaa siihen että kaikkein johdonmukaisinta olisi että nämä tahot pitäisivät suunsa kiinni sillä he eivät voi puhua mistään muutoksesta parempaan, sillä ei ole olemassa parempaa koska ei ole olemassa hyvää eikä pahaakaan. He tästä syystä käyttävät kiertoilmauksia, mikä on petosta kuulijoita kohtaan, ja muutenkin itsepetosta. Tätä samaa edustaa myöskin Zeitgeist-liike joka on kuin lapsi joka harhailee suoraan satukirjojen ääreltä maailmaan ja julistaa ihanien ihmisten myyttiä (Kommunismi 2.0)  ja vielä ikään kuin sen hirvittävän paskakasan kirsikaksi se vielä pyrkii ratkaisemaan ongelman samalla mielentilalla joka on sen luonut!(Zatangeist on ihan yhtä materialistinen, sekulaari ja arvovapaa järjestelmä kuten kapitalismi, ja tähtää minkä tahansa muun punavihreän painajaisen tavoin anarkian tilaan jossa valtio on kadotettu, siinä missä oikeistoporsaat näkevät märkiä unia libertanistisesta, valtiottomasta hirviöstä).

Toinen ongelma on humanistinen näkökulma joka taas uskottelee, että jos ihminen ei ole sentään puhdastaulu, niin hän on ainakin hyvä jo syntymästään. Eli se on poliittisfilosofinen liikehdintä joka liittyy ihanien ihmisten myyttiin. Mutta ei tarvitse olla nero että huomaa miten suhteellinen käsite lapsen viattomuuskin on, siinä missä lapsenkaltaisten on taivasten valtakunta voi lapsi jo osoittaa määrätietoista ja hyvin negatiivista "varhaiskypsyyttä" olemalla laskelmoiva, muita kiusaava ja kaikin puolin vittumainen kakara mutta äärimmäisen tietoinen vaistoista joita hän herättää. Minä muistan vieläkin elävästi ylä-asteajoilta erään alaikäisen kelmin joka ynnäili että ikänsä vuoksi hän ei vielä joudu hetkeen edesvastuuseen, sillä se on laki. Tämä ei ole viattomuutta, vaan tiedostettua ja humanismin kannalta kiusallista määrätietoisuutta joka lähtee sen pohjalta minkälaiset arvot tämä henkilö on valinnut ja tunnustanut. Pahuuden Psykologian kirjoittanut Scott M. Peck kertoi että monet psykoosiin ja vakavaan masennukseen voipuneet voivat olla niitä ihmisiä jotka valitsivat uhriksi ennemmin itsensä kuin toiset, he valitsivat ennemmin ajautua pahuuden uhriksi kuin että olisivat laittaneet sen eteenpäin. Tietysti, masennus voi johtua yhtä hyvin siitä kärsimyksestä mikä tulee kun sairaalloinen kunnianhimo ei realismin nimissä tyydyty. Eli siis hänen mukaansa psykopaatit ovat “moraalisia imbesillejä”, siinä missä taas pahuuden huiput pikemminkin peittelevät sillä tietävät että heillä on peiteltävää. Pahan moraali perustuu käsitteille “näyttää” ja “ulkopuolisen silmin”. He ovat tästä syystä “valheen kansaa”, teeskentelijöitä. Heidän on hyvin vaikea kestää tuskaa, mikä tulee “yaman peilistä” omien tekojensa kohtaamisesta. Osasyynä voi olla se, että he ovat tyhmiä kuin ketut, eivätkä pysty parempaan, eivätkä haluakaan. Jo kuten Sartré sanoi, ei humanismin henki pysty näkemään yksilöä. Kun taas Erich Frommin mukaan pahuus syntyy kehitysprosessin myötä, hän korostaa valintaa ja tahtoa, sekä niiden merkitystä. Useimmiten nämä peräänantamattomat paholaiset eivät halua palata risteykseen, missä he kääntyivät väärään suuntaan. Siksi onkin vitaalisen tärkeää aiheuttaa heissä “narsistinen haavoittuminen” (tämä ei tapahdu näiden humanististen uneksijoiden jotka ovat kuin tyhjät tuulten ajamat pilvet kautta) jotta nämä pahat saataisi avaamaan kehittynyttä panssariaan ja iskemään suoraan sydämeen, ja kohtaamaan todellisuus. Tämä merkitsisi huomattavaa muutosta rangaistuslaitoksessa ja vankeinhoidossa. Tämän hetkinen ratkaisu ei toimi, vaan se takaa veren vuodatuksen tiettyjen tahojen poliittisen vallan ahneuden ja eskapismin vuoksi. Minä haluan sen loppuvan, ja en ole ainoa.

Kuka suojelisi suomalaisia tälläiseltä lainsäädännöltä? Minulla on jo pitkään ollut mielessä Täydellisen Järjestelmän oman kodinturvajoukon pystyttäminen, joka toimisi yritysmielessä sekä vartiofirmana. Ehkä tämä kaikki tekee sen päivä päivältä paremmaksi ideaksi?

(On

Ei kommentteja: