perjantai 30. heinäkuuta 2010

Pari Uutista Viikonvaihteeksi...

Samaan aikaan meksikossa

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010073012117081_ul.shtml

Ja pohjoiseuroopan muumilaaksossa:

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/185976.shtml


Mielenkiintoisia tietoja tästä jengistä ja yleensäkin tästä ilmiöstä:

- Se toimii järjestävänä voimana maahanmuuttajille, vieläpä siten että siihen keskittyy rikolliset ainekset entisestään. Mukaan lukien hurskaat muslimit joiden sota länsimaita ja kaikkea mitä ne edustavat kohtaan uuden symbolinsa tämän kautta. Muslimit sotivat kahdella tavalla, se mitä näemme televisiossa ja uutisissa terroritekoina on aktiivinen muoto, mutta passiivisessa muodossa kantakulttuuri pyritään mädättämään ja syrjäyttämään. Niin hillittömän lisääntymisen, kuin myöskin nyt huumeiden ja muun rikollisuuden muodossa.
- Ruotsissa jengi majailee Rosengårdissa, tänne edes ambulanssit ja palokunta ei enää suostu tulemaan ilman jos kyseessä on suuri hätä. Nämä villi-ihmisten kaltaisesti käyttäytyvät ainekset pitävät huolen että pian pelastushenkilökunta tarvitsee itsekin ensiapua, jos he eksyvät näiden alueille.
- Siinä missä kotoiset jengit pääsääntöisesti ovat vaarallisia toisilleen, ja niiden maailmaan sekaantuneiden kesken, on tämä jengi tullut tunnetuksi siitä että se tekee myös siviili-iskuja. Kiristystä, ryöstöjä, väkivaltaa ja muuta yleishyödyllistä. On täysin odotettavissa ettei kansa osaa suhtautua tälläiseen ilmiöön, etenkään kun kansa on hajotettu ja hallittu - ja sivistinyt, eikä odota että joutuu elämään villissä lännessä tai kivikaudella.

Minä olen nähnyt kuinka joukko näitä rikastuttavia aineksia on käynyt parin suomalaisen kimppuun ja kukaan ei mennyt väliin, minä olin menossa mutta tilanne raukesi. Puhumattakaan nyt siitä, että olen joskus ollut tälläisen selkkauksen välissä, olin ainoa joka meni väliin kun eräs tälläinen kansamme kulttuurin rikastumiselle välttämätön toimija hyökkäsi maassa makaavan kaverini kimppuun ja kun menin väliin sain vielä minäkin kimppuuni yhden tälläisen väkivaltaisen hullun! Tilanne raukesi, kun sain puhumalla organisoitua tilanteen rauhoittumaan, niin oli pakko tehdä sillä huomasin että olemme näiden piirittäminä. Olin ainoa joka omasta porukastani toimi ylipäänsä, oli se puhumalla tai sitten fyysisesti mennen väliin! Vaikka sain lopulta asian sovituksi, siten että ensimmäinen väkivallan aalto raukesi, niin lopulta kun päädyimme terassille sopimaan asiaa, toinen näistä vähän paremmin päivettyneistä henkilöistä otti tuopin ja löi sen kaverini kasvoihin kun he eivät päässeet yhteisymmärrykseen (molemmilla oli takki hajonnut, mutta maahantunkeutuja..muuttajan mielestä piti silti kaverini maksaa). Paikalla ollut siviilipukuinen poliisi teki pidätyksen, minä ja toinen näistä ilopillereistä samalla huusimme toisillemme, kunnes poliisien tullessa tämä lähti karkuun. Miksi viattoman piti paeta paikalta? Kaveri joka sai naamaansa tuopin ei ollut kaukana näön menetyksestä, ja kun juttu meni oikeuteen, joutui hän vielä kiristyksen kohteeksi juuri ennen oikeudenkäyntiä! Syytetyllä osapuolella oli ollut mukana kaveri joka “antoi ohjeita” hänelle, ettei ole hyvä idea pyytää rahakorvauksia.
Entä oliko kyseessä kenties rasistinen välikohtaus? Maahanmuuttorikastuttajille tiedoksi että oli; sillä muistan vieläkin kuinka toinen näistä mamuista oli kailottanut kuuluvalla äänellä että yksikään suomalainen ei tulisi nostamaan kättä häntä vastaan.
Oikeasti, mihin maamme tarvitsee tälläisiä yksittäistapauksia joita on huomattava määrä?


Ratkaisuna on Täydellisen Järjestelmän nationalismi joka ennen kaikkea aloittaa yhteiskunnan rakentamisen alhaalta päin, eli normaalin kansalaisen kautta. Tällöin ulkopuoliset ja muukalaiset ainekset jotka ovat tämän kanssa sovittamattomassa ristiriidassa, asetetaan ruotuunsa – epäröimättä ja lainnojalla.

Sitten, toinen asia. Se liittyy taas antisosiaalisten ainesten eli järjestäytyneen rikollisuuden pysäyttämiseen. Jos ajatellaan huumausainetilannetta, on tietenkin laki kaikille sama mutta ongelmana se että vaikkapa pari hampun kotikasvattajaa on aika mitätön saalis virkavallalle, kun samaan aikaan rikollinen ja maanalainen järjestö pitää yllä tätä kyseistä pimeää markkinataloudenmuotoa. Jälleen osoitus siitä miten saat kaiken anteeksi jos olet kyllin järjestäytynyt ja suuri organisaatio. Nihilistinen moniarvoinen yhteiskunta on täytynyt lamauttaa monilta vitaaleilta osiltaan, ja sen eräs synkkä lopputulos on se että maassa on täysin laillista kokoontua myöskin järjestäytyneen rikollisuuden. Tähän on tultava muutos.

Eräs muutosmahdollisuus on jo aiemmin esittelemäni Täydellisen Järjestelmän liikkeen organisoima Kansanturvajoukko. Se toimisi enemmän tai vähemmän vartiointiyrityksen tavoin, ja se tukisi niin kansalaisia kuin poliiseja. Miten? Siviilipidätyksen kautta. Jos tietyt ainekset lähtökohtaisesti kriminalisoitaisi, olisi näiden kiinnijäämisen prosentti entistä suurempi jos kaduille soluttautuisivat nämä joukot jotka palvelevat ja turvaavat kansaa.

Kuinka siviilipidätys suoritetaan käytännössä? Kuuluuko pidätykseen oikeuksien lukemista amerikkalaisten poliisisarjojen tyyliin tai muita rituaaleja?
Suomessa laki ei edellytä oikeuksien lukemista kiinniotetulle, mutta käytännön vinkkinä sanoisin, että kannattaa kertoa,mistä syystä kiinnotto on tehty. Muussa tapauksessa saattaa syntyä väärinkäsityksiä ja painiottelu.
Entä minkälaisia voimakeinoja siviilipidätyksessä saa käyttää? Saako hänet taklata katuun?
Mikäli kiinniotettava tekee vastarintaa, on siihen suhteutettujen voimakeinojen käyttö sallittua. Mikäli käyttää liiallista voimaa, voi joutua itse syytteeseen hätävarjelun liioittelusta.
Kaiken kaikkiaan kehotan harkitsemaan vakavasti siviilikiinniottoon ryhtymistä väärinkäsitysten ja mahdollisen vastarinnan vuoksi. Jos havaitsee kaupungilla pidätettävän tai vangittavan henkilön, olisi mielestäni parempi ilmoittaa asiasta poliisille."
Entä jos sattuisi saamaan pakoilijan kiinni? Mitä sitten pitäisi tehdä?
Kiinniottamisen jälkeen hänestä olisi ilmoitettava poliisille välittömästi.
http://www.ylioppilaslehti.fi/2002/020115/020115fryckman.html

Pitää muistaa että ns. Mahdollistajat edustavat ns. Kauniiden ihmisten ideologiaa. He uskovat käytännössä siis siihen että jos kaikille annetaan riippumaton vapaus (oikeaa ja vääräähän ei moraalisessa mielessä tietenkään ole, sehän sotisi nihilismin kohteliasta versiota eli moniarvoisuutta vastaan) he eivät tee pahaa. Lainatakseni tohtori Lutheria, hän tuumi tälläisestä yhteiskuntamallista että onhan siinä vähän aikaa lampailla kivaa, mutta lopulta sudet syövät ne. Tällöin siis myös psykopaateista ja sosiopaateista pitäisi muuttua äkkiä maailmoja syleileviä Vihreiden kannattajia. Tästä syystä rangaistuksia ja rajoituksia pyritään vähentämään. Hyvin onnistunut, eikö totta?

Sama pätee kansainvälistymisen ilmiöön jossa pyritään kaikin tavoin tuhoamaan kansallinen yhteys ja rajat. Nyt vallassa oleva hallitus on tässä pahin mahdollinen, sillä Vihreiden voidaan sanoa olevan edellisten arvojen kannattajina, ja Kokoomus on myöntänyt  että se on nyt moniarvoinen (nihilistinen) puolue;

Mickelsson uskoo, että esimerkiksi kokoomus voi saada tai karkottaa äänestäjiä liberaaleilla kannoillaan.
Kokoomuksen puoluekokous päätyi kesäkuussa kannattamaan siirtymistä nykyisestä tunnustuksellisesta uskonnonopetuksesta uskontotietoon. Samassa kokouksessa hyväksyttiin sukupuolineutraalin avioliittolain edistäminen.
Mickelsson uskoo, että kokoomus puhuttelee linjauksillaan urbaaneja liberaalinuoria, joilla ei ole vielä vakiintunutta puoluekantaa. Sen sijaan vahvan uskonnollisen vakaumuksen äänestäjät voivat hänen mukaansa vierastaa kokoomuksen päätöksiä


Kapitalisteillehan tämä kaikki sopii oikein hyvin, sillä ihmiset ovat sille vain eräänlaisia työkaluja ja tuhlattavia resursseja kuten luonto, samoin moniarvoisuutta kannatetaan sillä kapitalismi on arvovapaa (lue. Nihilistinen) järjestelmä jossa vain silmittömällä ahneudella eli rahallisilla voitoilla nähdään arvo. Kaikki muu on vapaaehtoista. Miten Suomessa tämä kaikki näkyy, on siinä että nämä kansallista yhtenäisyyttä hajottavat ainekset – olivat ne sitten rikollisia, kapitalisteja, tai politiikkoja, on kaikein heikoin asema normaalilla kansalaisella, ja näin on myöskin lain kanta. Se että yhteiskunnan ainoa tarjonta normaalille kansailaiselle on vieraantuminen tai syrjäytyminen, ja lait jotka on suunniteltu (kilttejä) kansalaisia pitämään aisoissa, tuottaa se väkisinkin ketjureaktion. Tämä reaktio siis etenee niin että ihminen jolla on luontainen tarve järjestäytyä ja kuulua, etenkin mitä tulee tavalliseen mattimeikäläiseen, on nyt hankalassa tilanteessa jossa tuntuu että elinkeinoelämästä aina sosiaaliseen elämään tuntuu olevan vallalla jokaisen sota jokaista vastaan. Sosiaalinen status ja arvostus ovat myöskin korkealle arvostettuja pinnallisuudestaan huolimatta. Puhumattakaan sitten pelkomanipuloinnista, jolle tämä asiantila antaa hyvät puitteet (lehdet saavat koko ajan tehtyä uusia juttuja siitä miten jokin on pielessä, miten tämä vaikuttaa on siinä että ihmiset ovat peloissaan ja tottelevaisempia, ja haluavat lisää informaatiota mikä taas lisää lehtien myyntiä!). Siispä nyt kun ihminen on postmodernistinen, eksistentialistisessa tyhjiössä harhaileva kuorilo, hän päätyy helposti pimeälle puolelle – sillä jos kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta, on kaikki statukseenkin liittyvä hyvää statusta!

Kuten on siis sanottu, on Täydellinen Järjestelmä hylännyt oikeiston ja vasemmiston, ja vaikka se on “radikaali kolmas tie” ei se ole Keskusta, sillä siinä porvarillisessa vappukulkueessa ei ole mitään radikaalia, vaan se on eräs näistä jotka yrittävät ratkaista ongelmat sillä mielellä joka ne alunperinkin loi. Mitään uutta ei saavuta näillä vanhoilla puolueilla ja keinoilla, vaan se mikä aina ennenkin.


Sitten muita, ajankohtaisia aiheita, joihin pätee vanhat lääkkeet.

Eli seuraavanlaiset ongelmat ratkeaisivat parhaiten Täydellisen Järjestelmän Kansalaistuella, tai Kansalaispalkalla. Edellä olevia maahanmuutto-ongelmia se ratkaisisi myös, jolloin ruhtinaallisesti elävät maahanmuuttajat jotka saavat eniten rahaa koko pohjoismaissa Suomessa, eivät ei-kansalaisina enää pääsisi rokottamaan kansallisia varaintoja. Mutta mikä tärkeintä, seuraavien artikkelien ongelmat, eli köyhyys ja alemman luokan olemassaolon taistelu kilpailu- ja finanssiyhteiskunnassa saisi helpotusta kun olisi muuttumaton tuki (kansalaispalkka) tai negatiivisella tuloverolla toimiva tuki (kansalaistuki). Esim. Tällöin työntekijää, oli tämä yrittäjä tai palkollinen ei rankaistaisi siitä että kapitalisti ei pysty tai halua antaa muita kuin työvoimalakeja kiertäviä pätkätöitä. Ja pitää muistaa että luokkasodassa kansallinen Täydellinen Järjestelmä yhdistää niin pienyrittäjät, taitelijat, duunarit mutta myöskin työttömät. Jälkimmäinen tila on pääsääntöisesti kapitalismille tyypillisestä kriisisyklistä johtuva asiantila josta ei pidä syyttää työtöntä vaan kapitalistia, se on tila jossa työtöntä pitää tukea.

Elämiseen jää 200 € ja tai sitten sinua rankaistaan työstä ja yrittelijäisyydestä viemällä kaikki tuet

Työssäkäyvät hakevat toimeentulotukea

Näin kansalaispalkka auttaisi: Kelan ongelmat asiakkailta Kelan omiksi huoliksi


Ei kommentteja: