keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

#Brexit päänsäryn exit?

Internationalistien, sekä heidän lampaidensa päätä särkee nyt ja pahasti.

Ja toisaalta jokaisen muun päätä särkee, edellä mainitun porukan nyt alkaneen ja jatkuvan ulvomisen vuoksi.

Kansallisvaltiot ovat nyt vahvistumassa; joko niiden lukumäärä on lisääntymässä (Skotlannin itsenäistymishankkeet) tai ne ottavat valtansa takaisin (Brexit).

Mutta kun homma on ohitse, voi olla että tuo päänsärky lopultakin lakkaa, kun kaikki kääntyy (kansan kannalta) parhain päin.

Median jälkipropagandarummutus onkin ollut  karua seurattavaa.

Jotenkin oli arvattavissa, että se menisi juuri tähän, kun jo ennen äänetystuloksen saamista ounasteltiin, että "kyllä ne sinne EU:hun jäävät".

Mutta kun niin ei käynytkään, alkoi ankara kelaaminen siitä, miten paljon tämä tulee britelle maksamaan ynnä muuta pelottelua. Unohtamatta sen laskemista, että miten tämän "väärän äänestystuloksen" vielä voisi perua. Massakontrollin aseet toiminnassa.

Keinot ovat olleet epätoivoisia, sillä esim. 77 000 väärennettyä ääntä on poistettu jälleenäänestysaloitteesta, jolla pyritään kumoamaan kansan tahtoma äänestystulos:

77,000 fake signatures removed from Brexit referendum petition


Lukija voi pysähtyä, ja pohtia hengessään: tuo soundi on jostain tuttu, tuo nasaalimainen itku, jonka liittää tutisevaan, sateenkaarenväriseen hedelmähyytelöön?! Eikä ihme, sillä se on täsmälleen se sama soundi, mitä saimme kuunnella silloin kun tuli jytky. Globalistien ja internationalistien lampaat itkivät yötä päivää muuttavansa maasta, sillä demokratia ja suvaitsevaisuus ovat niin kauan heille tärkeitä arvoja, jos muut tekevät täysin kuten nämä itsekkäät tyrannit haluavat.

Tosiasiassa tämä on hyvä asia:

Jos Britannia epäonnistuu, saamme arvokkaan tapauskertomuksen oikeasta elämästä.

Jos se onnistuu, voimme saamme myöskin arvokkaan elävän esimerkin, menestystarinan, oikeasta elämästä.

On varmaa, että internationalistiset paskarinkiläiset aikovat propagoida ja yriittää sanktioita, että ensiksi mainittu toteutuisi.

Sillä jos jälkimmäinen toteutuu, tämä baabelin torni kaatuu ja elitstinen kolmas tie kohti liittovaltiokehitystä tyssää sihen paikkaan. Silloin nämä pikkuiset maksumiesmaat, jotka ovat menettäneet kaiken päätösvaltansa, toteavat että on parempi olla yksin, kuin huonossa eliitin seurassa, laahautumassa mukana ilman itsenäisyyttä.

Lisäksi, emme voi kiistää sitä, etteikö siitä olisi ollut tähän mennessäkin hyötyä jokaiselle osapuolelle,  esim. punnan arvo on laskenut, mikä totta kai on eduksi hintojen kannalta, lisäksi tämä johtaa siihen, että  britit saanevat helpotusta esim asunnon hintoihin, jotka ovat etenkin Lontoossa karanneet täysin käsistä, puhumattakaan maahanmuutokysymyksestä mikä on heidän ongelmansa ihan yhtälailla kuin meidän, mutta johon Brexit voi olla ratkaisu.

Tärkeintä onkin nyt pitää itsensä tietoisena, ja katsoa vain sitä mikä on totta, seurata tilannetta ja pysyä kriittisenä massakontrollina aseille.

Pitää muistaa, että liittovaltiokehitystä kannattava EU:n  kapitalistinen eliitti (esim. top 400 globalistia menettivät miljoonia tässä!) on se jota tämä puree eniten. Ja koska he omistavat tiedotusvälineet, on uutiset sen mukaisia.



Massakontrollin aseita käytetään nyt vakavissaan, kun kollektiivinen ja kontrolloitu kansallinen tietoisuus on ajautunut kognitiiviseen sotaan kontrollista.

Lisäksi, jos unohdamme nyt propagandan ja mielikuvat, niin faktat ovat  myös ilmeiset mitä tulee äänestystuloksen demokraattiseen ja kansan voiton puoleen:

60-90% Briteistä vastustaa maahanmuutoa. 

Peräti 1/4 käynnistäisi  massasiirrot, jossa KAIKKI maahanmuuttajat siirrettäisi maasta pois!

Mitä taas tulee nuorisoon, niin alle 30% 18-24 -vuotiaista brittinuorista äänesti EUssa jatkamisen puolesta. Että se siitä "nuoriso ei olisi halunnut tätä"-lässytyksestä.

Voidaankin siis sanoa, että tässä totetui demokratia, vastoin elitismiä, ja siitä johtuu tämä median rummutus; jäljet johtavat jälleen kuuluisalle sylttytehtaalle.

Kannattaa myöskin muistaa, että tämä ulina, jopa päättäjien osalta, paljastaa sen, mikä on heidän oikea suhtautumisensa demokratiaan. Tällöin herää kysymys: haluammeko me todella antaa näille lisää kansainvälistä valtaa? Liittovaltio olisi vankilamanner!

Merkel: Muiden maiden lähtö EU:sta täytyy estää



Ei kommentteja: