maanantai 10. helmikuuta 2014

5 Esimerkkiä Miksi Feminatsi Ei Pysty Väittelyyn

"Mies harkitsee laskua loivaa", lausui Juice Leskinen mojovassa kappaleessaan Sietämätön mies. Me taas haemme viikkoon loivan laskun (alun), vaihteeksi ja pitkästä aikaa, tälläisellä videokatsauksella.

Video on viihdyttävä, mutta myös opettavainen - niin miehille kuin naisille, jotka haluavat kehittyä.

Viihdyttävä puoli tulee ilmi videota katsoessa, mutta kerään tähän alle, tekstimuotoon, nuo otsikon lupaamat 5 mainintaa. Ne, jotka lukeutuvat sarjaan: asiat ja ilmiöt joiden vuoksi  naisia ei oteta tosissaan, ja miksi misogyniaa esiintyy.


Mitä siis tämänkin videon "uniikki lumihiutale" tekee, on sen minkä feministisesti valveutuneet naiset yleensä aina tapaavatkin tehdä:

1. Jatkuva päälle huutaminen
2.Chewbacca-puolustus/hyökkäys. Asiaan liittyvien ja liittymättömien litanoioiden
huutamainen, ja vielä täysin satunnaisessa järjestyksessä. (Apina joka viskoo raivoissaan muita ulosteillaan-efekti).
3. Ristiriitaisuudet ja argumentointivirheet. Jos feministit sanovat, että seksismi ei ole ok, tai ylipäänsä mikään siltä pohjalta tehty yleistäminen, aloittaa tämä neropatti heti seksistisellä ad hominem-huomautuksella, jonka mukaan tutkimus on väärä, sillä se on miesten tekemä. Ja jotta tämä ei olisi vielä tarpeeksi surkuhupaisaa, sanoo tämä materialistisemman sukupuolen edustaja, että ne ovat miehet jotka ovat kiinnostuneita materiasta, kun me tiedämme että köyhistä miehistä sinkkuina
on vajaa puolet, mutta rikkaista 2% - se miten kalliiseen pukuun pukeudut, tuppaa määrittämään
sen kenet hypergamisen sukupuolen edustajan pääset riisumaan. Länsimaisen yhteiskunnan rappio, ja kansallinen tappio hajota ja hallitse-sodassa, on naisten harjoittama hypergamia. Se ehkä takaa haaremeita yläluokalle, mutta lopulta merkittävät tappiot kansallisen yhtenäisyyden ja luokkatietoisuuden kysymyksessä.
4. Ärsyttävä naukuva ääni. Ok, tämä nyt ei ole suoranaisesti henkinen ominaisuus, mutta hysteerinen ulvominen ei ole sivistynyttä keskustelemista. Se ei ole oikeassa jolla on kovempi ääni, vaan se joka on todennäköisesti ns. psykologisesti köysissä. (Iso Hyvä Kirja sanoo: Nainen vaietkoon seurakunnassa, jo tästäkin syystä voidaan sanoa että kun naisen ääni rupeaa löytämään tiensä kipurajoille, on se merkkinä siitä, etttä olisi aika olla vaiti ja mennä jäähylle. Sillä eikö tämä samainen kirja myös tapaa sanoa, että tyhmäkin vaikuttaa fiksulta, jos vaan malttaa olla hiljaa?)
5. Puheenaiheen vaihtaminen. Kuten eräässä facebook-keskustelussani (kahta naista vastaan)
sen mainitsin, niin heti kun nainen huomaa että miehellä on pointti, alkaa
keskustelun suistaminen raiteiltaan (tästä maininnastani tosin tykkäsi eräs keskustelua seurannut nainen - go figure). Tämä on eräs piirre miksi naiset ovat kuin lapset jotka on otettu mukaan aikuisten juttuihin, mutta joille sallitaan tuoda tämä epäkypsä ominaisuus mukaan keskusteluihin. Siitä huolimatta heidät pitäisi ottaa vakavasti, ja jos ei oteta, niin lyödään pöytään naisviha-kortti - tämäkin haastattelu loppui siihen kun feministi "ownattiin" kylmällä faktalla. Tämä siksi että feministinen yhteiskunta toimii naisen perspektiivistä käsin, jolloin tunteet (sen tasa-arvoisemman sukupuolen) ovat tärkeämpiä kuin faktat. Paitsi jos olet mies, silloin sinulla ei ole tunteita, ja jos on niin olet homo. Tuplastandardit pätevät siis tässäkin.


Lapsianalogia on loistava tapa kuvata feministin logiikkaa

(Voisin lisätä vielä tuohon listaan vielä kohdan 6. Oma lehmä ojassa - asia mikä selviää kun katsoo videon loppuun - naisilla tuntuu abstraktin ajattelun hallitsemisen lisäksi olevan mahdotonta ymmärtää, miksi kukaan voisi ajaa mitään asiaa mikä ei kosketa välittämästi heitä itseään. Etenkin kun puhe on modernista, vahvasta naisesta, joka ei tarvitse miestä, vaan hänen maksamansa elatusavun, mikä on käytännössä ilmainen lounas, ja ylläpitokorvaus naiselle, vain siksi koska on nainen.) 

Bonus:

Sukupuolikortti nousee usein esiin, kun nainen häviää politiikassa

Ei kommentteja: