maanantai 20. tammikuuta 2014

Miksi Uusi Orjatyösuunnitelma On Perustuslaillisesti Laiton

Vielä tätä suunniteltua "työttömien lopullista ratkaisua" käsitelläkseni, esitänkin tässä nyt lukijapostia, jossa osoitetaan pykälä pykälältä, miksi suunnitteilla oleva orjatyösuunnitelma on täysin laiton.

Take it away, Juutas Käkriäinen!

***

Huvittavintahan on tässä se, että täysin unohfetaan mitä perustuslaissa on, se ei kuitenkaan merkitse kansanedustajille, hallitukselle ja muille julkisen vallan edustajille.

Ensiksi perustuslain 1lku, 2§ 3 mom. joka MÄÄRÄÄ julkista valtaa noudattamaan lakia tarkoin eli julkisella vallalla EI OLE HARKINTAVALTAA missään asiassa vaan heidän on noudatettava lakia PILKULLEEN.

2lku 9§ 1 mom. jokaisella suomen kansalaisella on perusoikeutena valita itse asuntonsa eli asumismuotonsa ja se millaisessa asunnossa asuu, täten asumisen NORMITUS on perustuslain vastaista koska se rajoittaa perusoikeutta.

2lku 18§ 1 mom. Jokaisella on oikeus valita työnsä, ammattinsa tai elinkeinonsa ja se on perusoikeus eli KUKAAN EI VOI MÄÄRÄTÄ SELLAISEEN TYÖHÖN MITÄ EI HALUA TEHDÄ, tällainen "määrääminen" loukkaa perusoikeuksiasi.

Kolme viimeisintä on parasta.

2lku 19§ 2mom. "Lailla TAATAAN jokaiselle OIKEUS perustoimeentulon (työttömyyskorvaus)turvaan TYÖTTÖMYYSEN,TYÖKYVYTTÖMYYDEN (työkyvyttömyyseläke) ja vanhuuden aikana(kansaneläke) sekä lapsen syntymän (lapsilisä ja muut lapsen syntymisestä johtuvat avustukset) ja huoltajan menetyksen (lesken eläke jota saa myöskin alaikäinen lapsi).
Tossa alussa on selkeästi se, että LAILLA TAATAAN eli lakia ei voida laatia sellaista joka estää esim työttömyyskorvauksen saamisen (toimeentulotuki ei ole työttömyyskorvaus vaan tuki muoto jolla katetaan mahdollinen vajaus).

2lku 22§ PERUSOIKEUKSIEN TURVAAMINEN.
JULKISEN VALLAN ON TURVATTAVA PERUSOIKEUKSIEN JA IHMISOIKEUKSIEN TOTEUTUMINEN.

2lku 23§ Perusoikeuksita voidaan SÄÄTÄÄ LAOLLA sellaisia tilapäisiä poikkeuksia JOTKA OVAT VÄLTTÄMÄTTÖMIÄ SUOMEEN KOHDISTUVAN ASEELLISEN HYÖKKÄYKSEN samoin kuin vakavuudeltaan aseelliseen hyökkäykseen lain mukaan rinnastettavien, kansakuntaa uhkaavien POIKKEUSOLOJEN AIKANA( perusoikeuksia voidaan siis lailla rajoittaa VAIN JA AINOASTAAN POIKKEUSOLOJEN AIKANA, MUULLOIN EI)ja jotka ovat suomen kansainvälisten ihmisoikeusvelvoitteiden mukaisia.

Nuo kaikki pykälät unohtaa ja sivuuttaa lakien säätäjät ja muu julkinen valta.

***

(Teksti alkuperäisessä yhteydessään täällä - otin vapauden korjata ns. hajonneen tekstimuokkauksen).

Ei kommentteja: