perjantai 4. kesäkuuta 2010

Perjantainen Purnaus (Lyhyt Uutiskatsaus Kommentaarein)

Uhkailua ja käskyttämistä - johtaako sinuakin narsisti?

Heh, taisin tutustua tälläiseen joskus kun olin Sappeen hiihtokeskuksessa töissä. Sain kuulla itse sateellittitaivaan pääperkeleeltä vittuilua kun olin sairaslomalla kahdesti, aluksi angiinan, sitten jälkitaudin eli keuhkoputkentulehduksen vuoksi. Asiaan ei tietenkään vaikuttanut työolot eli 12, 5 päiviä aamusta iltaan hiihtomäessä. Työläisen terveys ei saa olla este hillittömille voiton tavoitteluille! Muistakaa se rakkaat kansalaiset! 

Asia ikävä kyllä on niin että sairaaseen yhteiskuntajärjestelmään ihmiset reagoivat eri tavoin. Kun täydellisen arvovapaa ja välinpitämätön sekä ahneudelle ja katalalle lähimmäisten kanssa kilpailulle omistettu yhteiskunta saa pyöriä vapaana kuin kiukkuinen vankeudesta päästetty saatana, on sen hedelmät juuri tälläisiä. Mitä vähemmän ihminen on itsenäinen yksilö, sen enemmän hänen oma vapaa päätösvaltansa alkaa tukemaan sitä että ympäristö ajattelee hänessä. Sitten kun yhteiskunta on tietynlainen, on kansa kuin viruksen heikentämä keho joka alkaa hävitä taisteluaan opportunistisille aineksille. Narsistit ja psykopaatit pärjäävät erinomaisesti tälläisessä järjestelyssä, siinä missä terveet sairastuvat (masennus & al.) sillä se on täysin terve reaktio sairaaseen ympäristöön. Ellei Täydellisen Järjestelmän mukainen kansalaisia yhdistävä liike saa tilaa, on ei vain kansan, vaan myöskin jokaisen vapaan yksilön tulevaisuus vaarannettu. Tällöin haitallista järjestelmää ylläpitävät päättäjät on saatettava oikeuden ja kohtuuden nimissä vastuuseen siitä mitä he ovat tehneet. Tämä koskee niin sairaita arvoja ylläpitäviä kapitalistisia lobbauspuolueita jotka tukevat työvoiman (eli kansan, Täydellinen Järjestelmä luokittelee kansan enemmistön työvoimaksi, ne kaksi ovat erottamattomasti yhtä. Tähän samaan kastiin lasketaan myöskin pienyrittäjät, joita on kaikista yrittäjistä noin 60% heille on suunnaton virhe luulla että suurkapitalistiset puolueet ajavat heidän asiaansa, siksi heidän on liittyvä meidän liikkeeseen - omaksi parhaakseen) kuin myöskin kansaa vakavasti hajottavia ja sekaannusta aiheuttavia maahanmuuttotyranneja.

Kirkko osti ökylogon!

Ei jumalauta! Melkein 80 000 € kahdesta sanasta ja neljästä kolmiosta, sekä kahdesta värisävystä!? Miksei minulle annettu tätä tälläistä tilausta, olisin suunnitellut tuollaisen vaikka puoleen hintaan! Täytyy ilmeisesti nostaa kauppani hintoja, niin nämä suuret firmat alkavat ostamaan niitä. Pistän paidan hinnaksi 100 000 € niin kohta jokaisella isokenkäisellä on sellainen. (Tämä tosin ei vedä vertoja Merita/Nordean vastaavalle logo-ostokselle..)

"Poliittisen puolueen pitäisi olla 'uskonnollinen' yhteisö - niin kuin los barbudos, tai mikä muu tahansa vallankumouksellinen joukko - apostolit - sitten syntyy valtio ja kirkko. Ne jotka vaativat kirkon ja valtion erottamista, ovat oikeassa kun tilanne on se mikä on: kun sekä kirkko että valtio ovat rappiolla. Valtio jolla ei ole uskontoa, filosofiaa, ei pitemmän päälle menesty." - Pentti Saarikoski

Ns. Asiantuntijamyytti taitaa olla eräs niitä modernin yhteiskunnan hierarkian asioita jotka eivät taida mahtua päähäni, vaikka se paisuisi maapallon kokoiseksi.

Viinan hinta nousi 7%

Koska sain hyvin perjantaipurnaukseni käyntiin, niin jatketaan.
Kotimaan myyynti laski = Ulkomaanmyynti kasvoi. Tämä ei kiinnosta "asiantuntijoitamme" sillä tämän maan "homman nimi" on se että tilastot pyöristetään hetkellisesti ja nimellisesti. Muulla ei ole väliä. Me rakastamme tottelemista ja sitä että meitä pidetään vähän tyhminä? Emme välttämättä. Eihän tälläkään päätöksellä ollut mitään tekemistä demokratian kanssa, päätös tehtiin turhia kansalta kyselemättä, tämäkin.

Ei kommentteja: