maanantai 21. kesäkuuta 2010

Naiset Venuksesta, Miehet Helvetistä?

Eräs mitä Täydellisen Järjestelmän Fundamentti-blogi tulee käsittelemään, on tasa-arvokysymys. Eräs Fundamentin tyypillisiä piirteitä on sen puuttuminen kaikkinaisiin epäkohtiin ja tämä kysymys on eräs johon on nyt aika ottaa kantaa.

Sofi Oksanen on päästellyt suustaan kaikenlaista “mielenkiintoista”. Eräs minkä hän on tehnyt selväksi on se että suomalainen mies ei osaa puhua tunteista, joista naisten mielestä on kiva puhua (tämä johtuu siitä että naiset ovat tunnelähtöisiä, miehet logiikkalähtöisiä, Sofin mielestä niin ei saa olla vaan mies on feminisoitava – mies joka taas hallitsee tunteista puhumisen ei kelpaa naiselle jonka torjuu syvälliset ja mukavat miehet, mutta rakastaa hakata päätänsä seinään mänttien kanssa ja valittaa siitä, eikä vähiten siksi että draamassa on kyse ennen kaikkea tunteista), sen lisäksi että mies sitten myöskin tappaa itsensä, ensin hakattuaan tai tapettuaan vaimonsa. Ei ole naisen syy että masokisti löytää aina sadistinsa?

"Kaksinaismoraali on biologisessa mielessä ironista, sillä miehille ei olisi voinut kehittyä mieltymystä irtosuhteisiin, jos naiset olisivat evänneet heiltä mahdollisuuden toteuttaa mieltymyksiään."
-  Robert Smith, Sperm Competition and the Evolution of Mating Systems

"Ne voimat, jotka alun perin aiheuttivat resurssien epätasaisen jakautumisen sukupuolten välille, nimittäin naisten mieltymykset ja miesten kilpailulliset strategiat, pitävät osaltaan yllä resurssien epätasa-arvoista jakautumista nykyäänkin...Meitä edeltää myös pitkä ketju sellaisia esiäitejä, jotka suostuivat seksiin sellaisten miesten kanssa, joilta he saivat hyödyllisiä resursseja."
- David M. Buss  (Käsittellessä feminististä teoriaa siitä miten patriarkaalisuus olisi liittoutunut sortamaan naista, sen sijaan että naisen valinnat olisi johtaneet nykyiseen tilanteeseen "Ja naiset, miesten ohella, ovat usein syyllisiä siihen, että tilanne pysyy ennallaan.")

"..investoivan sukupuolen - naaraiden - mieltymykset määräävät mahdollisesti huomattavalta osin lajinkehityksen suuunnan. Naaras nimittäin on sukupuolista se, joka päättää, koska parittelee, kuinka usein parittelee ja kenen kanssa parittelee"
- Sarah Blaffer Hrdy, The Woman That Never Evolved

"Eihän suomalaisen yhteiskunnan epäkohdista tai kansallisista stereotypioista keskustelemista voi kieltää. Se on aivan eri asia kuin rasismi, jossa kritiikkiä käytetään leimaamiseen, jonka takana voi olla muita tarkoitusperiä, esimerkiksi väkivaltaan yllyttäminen."
- Sofi Oksanen

Siinä missä Sofi puhuu "tosiasioista", voi nyt moni miettiä etteihän tuossa ole lainkaan järkeä (logiikkaa), mutta meidän pitää ymmärtää että matriarkaalisessa yhteiskunnassa logiikan korvaakin tunteet, ja monesti vielä sangen itsekeskeiset tunteet. Modernin tasa-arvoisen naisen ei tarvitse pitää huolta muista kuin omista tunteistaan, laki häntä siinä auttakoon! (Eipä sillä, ei täysin tunneköyhä suhtautuminen ole inhimillistä, sen enempää kuin tervettä, Schopenhauerin sanoin myötätunto on kaiken moraalin perusta - mutta hey c'moon, naisbarbaari ei korvaa miesbarbaaria, josta edellä lisää)

"Naiset eivät voi valittaa miehistä, ennen kun he itse hankkivat paremman maun heidän suhteen”
- Bill Maher
“Mies hakkasi häntä pitkään ja hartaasi


Pohdin mahtoiko hän haluta sitä


Mies kuoli omia aikojaan


sillä naisella on sanomaton ikävä”

- Juice Leskinen


Takaisin asiaan. Kun puhutaan väkivaltatilastoista, niin eräs mitä Sofi ja uskon ettei useimmat feministisen propagandan uhrit ja karja ole ymmärtänyt, on se että matriarkaalisessa maassa tasa-arvo lähtee siltä pohjalta että mitä enemmän nainen saa oikeuksia ja etuja, sen tasa-arvoisempi maa on, ja tietysti että mitä enemmän miehellä on velvollisuuksia ja mitä vähemmän etuja, on se myös kääntäen pelkkää plussaa. Ymmärrän jos tämä kuulostaa kärjistykseltä, ja toivon että se vain olisi sitä. Mutta:


“Eduskuntaryhmämme 14 jäsenestä 9 on naisia. Myös muun muassa kaikki ministerimme ja eduskuntaryhmämme puheenjohtaja ovat naisia. Voin hyvällä omallatunnolla sanoa, että nainen on puolueessamme erinomaisen tasa-arvoinen.”
- Heli Järvinen (vihr.)


Sofi Oksanen on itse sanonut että olisi absurdia jos miehet olisivat ajamassa naisten asioita. Siinä hän oli oikeassa, mutta katsotaan mikä on osasyynä tasa-arvokäsityksen oireiluun. (Se on: pukit kaalimaan vahtina!)

Ja mitä väkivaltaisuuteen ja ahdistuneisuuteen tulee. Niin voin kertoa aiheesta myös lisää.

Koska moderni, ja tasa-arvoinen nainen on sellainen joka käyttäytyy yhtä huonosti kuin häiriköivä, humalainen mies, voit nähdä miten tälläinen vapautunut nainen purkaa tuntojaan huutamalla ja räyhäämällä, samalla kun hänen miehensä pitää tämän käsilaukkua ja piipittää “Eikö kulta jo mentäisi” uskollisesti naisensa rinnalla. Voi tälläinen välikohtaus jopa johtaa siihen että naisen mielestä on oikeus mennä lyömään toista osapuolta, se voi olla tuntematon mies tai sitten oma mies. Nyt, tästä tulemme mielenkiintoiseen tilanteeseen, jossa mies takaisin lyödessään ja osoittaessaan täydellistä tasa-arvoa leimautuu hulluksi naistenhakkaajaksi, munattomaksi raukkikseksi ja raakalaiseksi joka hyökkää “puolta ihmiskuntaa vastaan”, ei hänelle jää muuta mahdollisuutta kuin heikon vastasyntyneen ja puolustuskyvyttömän vasikan tavoin ottaa napakka cocktail väkivaltaa vastaan (yleensä aluksi nainen on avautunut henkisen väkivallan tunnusmerkit täyttäen tunteistaan, ja siitä siirtynyt sitten fyysisesti osoittamaan tunteitaan) – sitten päivitellään miksi mies on niin ahdistunut ja sisäänpäinkääntynyt? Mitä tapahtuu eläimelle kun se kesytetään ja vielä kastroidaan lemmikiksi? (Samalla Non Fighting Generation järjestön tutkimuksen mukaan tytöt haukkuvat, läpsivät, alistavat tai tönivät muita - 48% tutkimukseen vastanneista käytti väkivaltaa viimeisen vuoden aikana. Samoin 40% tyttöjen mielestä poikaystävän lyöminen on hyväksyttävää)


"Miehet ovat naisia suojellummassa asemassa. Vaarallisin paikka suomalaisnaiselle on koti"
- Sofi Oksanen

Samalla saamme lukea lehdistä kuinka hätäkeskuksella oltiin vittuiltu kun mies oli “ottamassa turpaansa naiselta”. Mies on puun ja kuoren välissä. Jos hän olisi lyönyt takaisin tuota pahan ilman raivotarta, hän olisi saanut itsepuolustuksesta syytteen naisen pahoinpitelystä. Esittämäni malli ei ole vitsi vaan arkipäivää. Kyseinen mies on ruumiillistuma vallitsevasta tilanteesta. Todellakin, jos et ole nyrkkeilysäkkinä, kohteena johon nainen ilmaisee tunteitaan olet silloin munaton nössö (samoin, minäkin olen munaton nössö, koska kirjoitan tälläistä enkä suostu olemaan naama jonkun toisen paskassa ja korkokengän alla – niin myös sinä joka tätä luet, mutta heti kun tottelemme kuin kiltit pikkupojat äitiä, me olemme kunnollisia moderneja manginamiehiä)


Feminismi on vienyt naisilta vastuun, ja miehiltä munat, ja sukupuolten väliltä tasa-arvon.
Täydellisen Järjestelmän maskulismi palauttaa ne!

Eli seuraavan kerran kun joku tasa-arvoa naamionaan käyttävä riistomatriarkka kehittää uutta lakia jonka vaikutus on puhtaasti yksipuolinen, olkoon säädetty että hänen on haettava vastaava etuus myöskin miehelle tai erottava! Muutoin kyseessä on vakava rikkomus kaikkea tasa-arvoa vastaan.

Jos joku kysyy että miksi tämä Täydellisen Järjestelmän liike on kiinnostunut miesten tasa-arvosta ja maskulismista, en voi muuta kuin sanoa: Siksi ettei niitä ole! Niiden puuttuminen on ihan yhtä suuri epäkohta ja epäoikeudenmukaisuuden ilmenemismuoto kuin talousjärjestelmän ja muiden vastaavien valtarakenteiden mahdollistamat riiston muodot.


But who will save the sane?
some beings just can't change
Now crawl on by with a fake tear in your eye
and think isn't he strange?”
 - Peter Steele


Lisäksi siltä varalta jos Sinä arvon lukija olet joku naispuolinen, tai naisen mielinen feministi vaikkapa, ja tuntuu siltä että teksti olisi kaikessa osuvuudessaan alkanut jurppimaan sinua, on minun vaikea vastustaa kiusausta vielä omistaa juuri Sinulle tämä kuva - ole hyvä.


Ja jos pidit tekstissä, se herätti ajatuksia tai muuten innostuit aiheesta niin miksi et tilaisi asianmukaista paitaa.

Tästä.

Ei kommentteja: