torstai 27. kesäkuuta 2024

Temu - kun haluat suututtaa mädättäjät halvoin hinnoin

Taas on Suomen kansa saanut kuulla kunniansa paremmistolta, poliittiselta aktivistilta, joka käyttää työnantajansa tarjoamaa alustaa bloginaan, kun nyt älähdettiin Temusta. 

Niin oikealla kuin vasemmalla on ryhdytty toimiin, sillä suomalainen ei saa saada mitään halvalla - tai oppia että on muitakin vaihtoehtoja kuin mitä tämä valeoppositioiden luvattu maa tarjoaa (on globalistista oikeistoa ja vasemmistoa, on K- ja S-ryhmää jne). Herrat kun saavat mielen määrin mässätä, mutta kansan on pidettävä kyykkyasento. Hah! Onneksi ajat ovat muuttumassa. 

Viesti on selkeä:  -Alamaiset, te perkele ette osta sitä kiinalaista tavaraa suoraan kiinalaisilta! On ostettava se moninkertaisella hinnalla MEILTÄ!

Joopa joo. 

Made in china on made in China, niin hyvässä kuin pahassakin, tätä ei muuta se vaikka maksaisit siitä välikäsille. 

Tämä on alettu jo sisäistämään kansan keskuudessa, eikä enää orjatyövoima-, myrkkykemikaalit- ynnä muiden manipulointikorttien pelaaminen mediassa mene läpi - ei etenkään tässä taloustilanteessa, jonka tästä asiasta itkijät ovat itse meille aiheuttaneet. 

Niin vihervasemmisto kuin kapitalistinen oikeistokin yrittävät taas sitä tuttua pompottelua ja kyykyttämistä, mikä johtuu siitä, että ne molemmat ovat samasta lähteestä ja käskyt tulevat samasta päämajasta. 

Fakta nyt kuitenkin on se, että näiden tahojen on myytävä meille omat ideansa, mutta sen sijaan, että kansa kysyisi heiltä: - Mitä hyötyä teistä on meille? Kysyvät nuo riistäjät sitä nyt kansalta - ja ovat tehneet niin jo pitkään. Tämä sanelupolitiikka kun tarkoittaa vain sitä, että niillä on kihonnut kusi päähän. 

Muutenkin tämä on täysin absurdi asetelma, ihan jo (perinteisen) oikeiston ja vasemmistonkin suhteen, sillä oikeistolaiselle luulisi kelpaavan vapaat markkinat ja vasemmistolaisen luulisi olevan tyytyväinen kun näin "kommunistisen" Kiinan avulla päästään näpäyttämään ahneutensa paisuttamia porvareita. Mutta ei, nyt kumpikin taho on sitä mieltä, että tässä on kyse huutavasta vääryydestä. 

No, katsokaamme nyt asiaa hieman syvällisemmin, samalla toki itseään Temuakin sivuuten.  

Kapitalistisen oikeiston ulinan oikeastaan ymmärtää, sillä aina kun tähän ahtaaseen mutta vehreään kapitalistin ruokamaahan saapuu joku joka herättää markkinat ja joka tarjoaa hintoja joita aiemmin pidettiin ihan normaaleina, on ennustettavissa että nämä loiset ovat paniikissa: "Uskallatkin varastaa MINUN voit... eiku siis myrkyttää ihmisiä noilla halvoilla tuotteilla!". 

Tässä on vaan kyse siitä, että maamme kapitalistit ovat saaneet paniikki- ja raivokohtauksen kun "yllättäen ja ilman mitään syytä" asiakkaat ovatkin päättäneet ostaa niitä samoja tuotteita mutta halvemmalla - aikana kun kapitalistihallitus tekee kaikkensa ostovoiman tuhoamiseksi. 

Markkinataloudessa se kun on niin, että jos menet korottamaan hintoja täysin epäreilulle ja suorastaan riistävälle tasolle, on päivänselvää että kysyntä reilumpaa kilpailijaa kohtaan kasvaa ja sellainen on tullut. 

Kuluttajat eivät ole myöskään unohtaneet, että juuri nämä meidän omat kotimaiset toimijat käyttävät nousseita energiakustannuksia tekosyynä riistämiseen ja voiton maksimoimiseen (kaksi kapitalismin ainoaa tarkoitusta), vastoin kaikkea kohtuullisuutta, säädyllisyyttä ja jopa markkinatalouden periaatteita.

Milloin minkäkin verukkeen johdosta tätä kansaa on kustu hehtopaineella molempiin silmiin ja tämän seurauksena on ollut kansan köyhtyminen ja muhkeat voitot sähköfirmoista aina K- ja S-ketjuihin saakka. Jokin ei tässä täsmää ja se on alkanut valjeta yhä useammalle. 

Eikä se kauppiaan uuden jahdin ja Teslan rahoittaminen ole mikään isänmaalliseksi teko, vaikka sitä (halpatyövoiman tuontia tukeva, kansan enemmistöä riistävä) oikeisto haluaakin propagoida - tämä samalla kun kauppias itse lukitsee jopa roskiksensa, etteivät vain köyhät ja nälkäiset saisi sinne heitettyä hävikkiä. On tämä röyhkeys kyllä sikamaisella tasolla.

Kapitalismi: Ulkomailta saa tulla vain halpaa työvoimaa!

Tässä tilanteessa pikemminkin isänmaallinen teko on ostaa Temusta, sillä se korrektoi kapitalismia - siinä missä kapitalistia tukiessasi tuet ainoastaan yhtä entiteettiä, sitä joka tekee rahaa muiden tyhmyydellä.

Temu kun on yksi niitä tahoja joiden avulla maamme ahneet kitupiikit saavat opetuksen markkinataloudesta, jota ne itse niin sanovat rakastavansa. 

Kapitalismi on yhtä paljon elossa, kuin mikä tahansa keinotekoisesti elossa pidetty vihannes

Entä sitten vihervasemmisto, joka näemmä myöskin liittyi mukaan lässytyskuoroon?

Ensinäkin Temu antaa mahdollisuuden esim. istuttaa puu jokaisen tilauksen ohessa, mistä on huomattavasti enemmän hyötyä kuin ulkomaanlomilla hyppäävien kaksinaismoralististen uikuttajien toimilla. 

Tree planting ‘has mind-blowing potential’ to tackle climate crisis

Toiseksi miksi ylipäätään pitäisi pokkuroida feministejä, suvakkeja ja muita vihollisen agitaattoreita, jotka kaikin keinoin toimivat meidän yhteisiä etuja, arvoja ja tahtoa vastaan? 


Ei maailman pelastaminen "ekokatastrofilta", jota nämä kaksinaamaiset valehtelijat povaavat upporikkaiden ja yksityiskoneillaan lentelevien harhaanjohtajiensa paukuttaman rummun tahdissa, ole jotain mihin suomalaiset voisivat ylipäätään edes vaikuttaa;  asiantilaa kun ei muuta se, että se kiinalainen tavara ostetaan välikäsien kautta. 

Niin oikealla kuin vasemmalla voitaisi ajatella, että miten pahaksi nämä ovat asiat päästäneet, kun kansa on valmiina antamaan rahansa mieluiten kiinalaisille kuin omalle "julkiselle taloudelleen". Ylipäätään koko julkinen talouskin ja sen tasapainottaminen yms. wää wää byhyy -uikutus on surkuhupaisanpuoleinen näytös poliittisessa teatterissa, kun kansan rahaa voidaan ampua taivaan tuuliin vastikkeetta ulkomaille: tukipaketteja kyllä riittää Kreikkaan, voidaan myöskin maksella italialaisten remontit. Avataanko vielä rajat, meillä on kyllä tilaa! Ainoa mitä nämä globalistipetturit ovat saaneet aikaan on se, että verot ja hinnat nousee, inflaatio juoksee ja yleiseen elämiseen vaadittava hintataso raketoi katosta läpi.

Miksi muuten tämän annetaan tapahtua? 

Koska joku rikastuu sen avulla.

Siksi myös vähäosaisilta ja keskituloisilta viedään pois siitä minimitoimeentulostaankin, jotta sillä voidaan kattaa korkeatuloisten ja kansanedustajien palkankorotukset ja veronalennukset, sekä hyvien velien että siskojen ilmaiset lounaat. Unohtamatta tietenkään yksityisen puolen hintakeinottelua, josta oli jo edellä puhe. 

tässä suhteessa oikeisto ei ole mitenkään parempi kuin vihervasemmistolaiset. Ero näiden välillä onkin vain siinä mille intressiryhmälle yhteiset rahamme annetaan. Globalistisen takapirun siivet on oikeisto ja vasemmisto, jolloin pitää valita halpatyövoimatuonnin ja humanitaarisen maahanmuuton väliltä. Mitä tulee kalliisiin hintoihin, on oikeistossa se ok, sillä rikkaiden ei tarvitse moisesta huolehtia vaan he rikastuvat näin lisää, kun taas vihervasemmistossa uskotaan maailman pelastuvan näin (miten usein nämäkin ovat hyvin toimeentulevista perheistä itsekin?).


No niin, vähäsen lähti suurempiin piirteisiin, mutta eipä tämä nyt ole ensimmäinen kerta kun tämä blogi valottaa kokonaiskuvaa. 

Summa summarum

Nämä rutisijat ja globalistipetturit ovat itse vetäneet itse taloutemme päin helvettiä, joten miksi kansan pitäisi heitä auttaa? Todellakin, oikeisto haluaa rohmuta kakun pienelle eturyhmälleen, vihervasemmisto jakaa rippeet maailman kanssa.

Käännä siis selkäsi harhaanjohtajille ja totea holhoajille, ettei köyhyys ole synti, mutta ahneus on. Nyt on niiden tehtävänä hyvittää meille, ei päinvastoin. Esim. maamme verenimijät voisivat mennä vaikka töihin, jos eivät kerran pärjää kilpailussa. Samoin maailmanloppukiimaiset väärät profeetat voivat ostaa itse sitten kalliimmalla ja olla käymättä ulkomaan lomillaan.

Älä siis usko valheisiin tai propagandaan, joka antaa ymmärtää ettei saa ostaa lihaa suoraan teurastajalta, vaan hänen pitää toimittaa se keskusliikkeelle, koska "vain keskusliikkeen kylmäketju takaa luotettavan laadun", kun taas tänä aamuna teurastettu liha ei muka täytä tuoreusvaatimuksia - hah - miten tyhminä ne meitä oikein pitävät?

Se on sillä tapaa, että kansallismielinen ymmärtää tämän olevan kaksisuuntainen tie, ja jos kansaa koitetaan viilata linssiin, se vastaa asianmukaisella tavalla. 



tiistai 25. kesäkuuta 2024

Dokumentti: Matalarasvainen kansanmurha

Kun nyt on kesä ja kesäkunto lienee yhä useammalla kysymyksen aiheena, on syytä tarjota aiheeseen mielenvalaisua seuraavan dokumentin muodossa. Tosin tämä dokumentti ei ole vain kesäkuntoa vaan yleistä hyvinvointia varten. 

Dokumentti puhuu itse puolestaan, joskin englanniksi, joten kerrotaanpa nyt hieman sen sanomasta suomeksikin. Eli meikäläisten paljon hilsuja ja vähän rasvaa -ruokavalio on syynä sille miksi porukka paisuu kuin pullataikina; ihminen on sitä mitä se syö pätee pullaan, vaan ei rasvaan. 

Tämä on samalla hyvä opetus siitä mitä massakontrolli saa aikaan Virallisen Totuuden™ avulla, kun esim. muinainen ja maittava ruoka (voi) saatiin demonisoitua modernien elintasosairauksien syyksi - jotka seurasivat moderneja suosituksia. Toisaalta, insuliinipöhnässä olevat massat eivät töiden tekemisen ohella sen enempää ajatella kuin protestoidakaan.

tiistai 18. kesäkuuta 2024

Käärikää foliot hatuiksi - Shadowrunin hyytävän profetaalinen sanoma?

Tämän vuonna 2014 julkaistun pelistä nimeltä Shadowrun (todella hyvä peli muuten!) löytyi jotain joka sopii aika hyvin tähän maailman tilanteeseen. 

Ja sitten vielä tämä:

torstai 13. kesäkuuta 2024

Eurovaalianalyysi - tulitko ajatelleeksi tätä?

Se olisi taas pitkästä aikaa tekstin paikka - sen verran on nyt pitänyt kiirettä.  (Tämän vuoksi blogin normaalia kesälomaa siirretään tuonnemmaksi tai vaihtoehtoisesti pidetään höllä kesäaikajulkaisutahti - me näemme sen sitten). 

Vaan nyt suoraan asiaan, ajankohtaiseen sellaiseen, eli eurovaaleihin, jotka herättävät kysymyksen:

Miksi Euroopassa "äärioikeisto" nousee ja Suomessa taas vasemmisto?

Syynä on vastareaktion laki, joka toimii ja nyt jo paljon nopeammin kuin aiemmin.

Se myöskin selittää petturipuolueen mahalaskun, sillä jos persut olisivat pitäneet kurssinsa, olisi vastaavia uutisia kuultu myös täältä, mutta nyt sitten Li sai enemmän ääniä kuin kovimmat kuset..häviäjät yhteensä!

Niin mutta miksi sitten kokoomus pärjäsi?

Koska siis persut luopuivat kolmannesta tiestä, ja ryhtyivät kokoomuksen kilveksi ja ukkosenjohdattimeksi, palasivat ihmiset takaisin vanhoihin oikeisto-vasemmisto-asetelmiin. Duunarit lähtivät persuista oikein kunnolla vasemmalle, kun taas porvarit - jotka normaalisti pitelevät nenästään kiinni mennessään persujen ohitse - nauroivat partaansa. Lisäksi heitä on myös tukemassa aina se itsetuntovammaisten pyrkyrilampaiden porukka, joka äänestää cuckoomusta larpatakseen menestyjää ja kuuluakseen voittajiin, vaikka myös itse kärsisivät niiden politiikasta. 

Tätä asiantilaa on osaltaan pahentanut myöskin se kun persut ovat Purran johdolla suostuneet kokoomuksen kilveksi ja ukkosenjohdattimeksi, minkä seurauksena kokoomuslainen politiikka on mennyt pitkälti persujen piikkiin; persut kun ovat hallituskumppaneina statisteja ja likaisen työntekijöitä. Persuista myös on tullut Riikka Purran "ministeriksi, vaikka hinnalla millä hyvänsä" -projekti, jossa hovina on valehtelevat sykofantit. Jälkimmäinen ryhmä on "ok" silloin jos johto on hyvä, perseen latkimisen kohde kun saa ne taistelemaan minkä tahansa aatteellisen puolesta. Mutta jos johto on mätä on myös tuo häntäosastokin mätä.


Mutta kun kokoomuslaisittain suoraan kajotaan kansan elintasoon ja välttämättömien tarpeiden täyttymiseen, tämä laiminlyönti määrää reaktion - vastareaktion laki on armoton. Esim. Mamutusta vastustetaan turvallisuuden tarpeesta, mutta jos sinulla on nälkä tai/meinaat joutua kadulle, sinä silloin kiinnität huomiota siihen välittömään tarpeeseen kuten nälkääsi - etkä voi olla kansallismielinen, jos annat kanssakansalaisen kärsiä. Lisäksi näinä konkurssien ja irtisanomisten aikana sitä haluaa turvaverkkonsa kuntoon, etenkin kun tämä hallitus "lääkitsee" meitä kuten 90-luvun lamankin hallitus lääkitsee - potilas perhana menee siitä vain vieläkin heikompaan kuntoon. Perussuomalaistenkin omaksuman oikeistolaisen ja porvarillisen asenteen ongelma kun on se kuuluisa kamelin nieleminen ja hyttysen siivilöiminen - ollaan etuoikeutettuja, ja koska ei itsellä ole mitään sen suurempia ongelmia, aletaan sitten märisemään joutavuuksista. Siksi se kuuluisa etuoikeutuksensa tarkistaminen ei ole vain vassarien vittuilua, vaan myös hyvä pragmaattinen ohje. 

Persujen pitäisikin jo ymmärtää, että heitä aina katsotaan kriittisemmin kuin valtapuolueita, joita äänestetään massojen tottumuksesta. Siksi jokainen virhe maksaa, ja nyt on tehty jo majesteettitason virheitä. Vaihtoehtona olemisen sijaan on opittu suurten tavoille, kun vaalilupausten lisäksi on alettu rikkoa myös muita teemoja mihin on sitouduttu, kuten EU-vastaisuus, josta nyt on alettu päästämään irti - tosin ennen eurovaaleja joitakin sen vastaisia lausuntoja alettiin tiputtelemaan, mutta eihän ne ketään hämänneet. 

Tämä diili paholaisen kanssa näkyy myöskin siinä kun persut Leena Meren johdolla kielsivät Sinimustat, jotta saisivat globalitien hyväksynnän, kun taas porvarit kuten RKP ja kokoomus epäröimättä yhä tarpeen tullen vetävät yhtä köyttä ja vielä sitäkin enemmän tätä tekee vihervasemmisto. Mitä siis voi päätellä kannatuksesta? Vain se joka pitää periaatteensa voi voittaa, ja persut eivät ole pitäneeet ja on ansainnut tappionsa. 

Joten, mitä voimme todeta tästä vielä näin lopuksi?

Tulos oli raskas onnettomuus Suomen kansallismieliselle rintamalle, sillä nyt eurovaalit voittivat intohimoiset globalistit ja federalistit. Tämän globalistisen takapirun molemmat siivet saivat ilmaa alleen ja se oli persujen syytä. 

Mutta pitkällä tähtäimellä tässä oli voitto kolmannelle tielle, sillä se ainoastaan on todella kansallismielinen ja immuuni vastareaktion laille. Kansa osoitti haluavansa sitä persuissa ja kun eivät saaneet, joten ne lähtivät takaisin oikeisto-vasemmisto-peliin, joka on globalisti vs globalisti -kisa, eli hämyä. Mutta nyt tämä vain opitaan kantapään kautta ja jos persut eivät tee parannusta, tuo soihtu siirtyy jollekin toiselle silloin - mutta sitä ennen elämä globalistimiehityksen alla jatkuu.