torstai 13. kesäkuuta 2024

Eurovaalianalyysi - tulitko ajatelleeksi tätä?

Se olisi taas pitkästä aikaa tekstin paikka - sen verran on nyt pitänyt kiirettä.  (Tämän vuoksi blogin normaalia kesälomaa siirretään tuonnemmaksi tai vaihtoehtoisesti pidetään höllä kesäaikajulkaisutahti - me näemme sen sitten). 

Vaan nyt suoraan asiaan, ajankohtaiseen sellaiseen, eli eurovaaleihin, jotka herättävät kysymyksen:

Miksi Euroopassa "äärioikeisto" nousee ja Suomessa taas vasemmisto?

Syynä on vastareaktion laki, joka toimii ja nyt jo paljon nopeammin kuin aiemmin.

Se myöskin selittää petturipuolueen mahalaskun, sillä jos persut olisivat pitäneet kurssinsa, olisi vastaavia uutisia kuultu myös täältä, mutta nyt sitten Li sai enemmän ääniä kuin kovimmat kuset..häviäjät yhteensä!

Niin mutta miksi sitten kokoomus pärjäsi?

Koska siis persut luopuivat kolmannesta tiestä, ja ryhtyivät kokoomuksen kilveksi ja ukkosenjohdattimeksi, palasivat ihmiset takaisin vanhoihin oikeisto-vasemmisto-asetelmiin. Duunarit lähtivät persuista oikein kunnolla vasemmalle, kun taas porvarit - jotka normaalisti pitelevät nenästään kiinni mennessään persujen ohitse - nauroivat partaansa. Lisäksi heitä on myös tukemassa aina se itsetuntovammaisten pyrkyrilampaiden porukka, joka äänestää cuckoomusta larpatakseen menestyjää ja kuuluakseen voittajiin, vaikka myös itse kärsisivät niiden politiikasta. 

Tätä asiantilaa on osaltaan pahentanut myöskin se kun persut ovat Purran johdolla suostuneet kokoomuksen kilveksi ja ukkosenjohdattimeksi, minkä seurauksena kokoomuslainen politiikka on mennyt pitkälti persujen piikkiin; persut kun ovat hallituskumppaneina statisteja ja likaisen työntekijöitä. Persuista myös on tullut Riikka Purran "ministeriksi, vaikka hinnalla millä hyvänsä" -projekti, jossa hovina on valehtelevat sykofantit. Jälkimmäinen ryhmä on "ok" silloin jos johto on hyvä, perseen latkimisen kohde kun saa ne taistelemaan minkä tahansa aatteellisen puolesta. Mutta jos johto on mätä on myös tuo häntäosastokin mätä.


Mutta kun kokoomuslaisittain suoraan kajotaan kansan elintasoon ja välttämättömien tarpeiden täyttymiseen, tämä laiminlyönti määrää reaktion - vastareaktion laki on armoton. Esim. Mamutusta vastustetaan turvallisuuden tarpeesta, mutta jos sinulla on nälkä tai/meinaat joutua kadulle, sinä silloin kiinnität huomiota siihen välittömään tarpeeseen kuten nälkääsi - etkä voi olla kansallismielinen, jos annat kanssakansalaisen kärsiä. Lisäksi näinä konkurssien ja irtisanomisten aikana sitä haluaa turvaverkkonsa kuntoon, etenkin kun tämä hallitus "lääkitsee" meitä kuten 90-luvun lamankin hallitus lääkitsee - potilas perhana menee siitä vain vieläkin heikompaan kuntoon. Perussuomalaistenkin omaksuman oikeistolaisen ja porvarillisen asenteen ongelma kun on se kuuluisa kamelin nieleminen ja hyttysen siivilöiminen - ollaan etuoikeutettuja, ja koska ei itsellä ole mitään sen suurempia ongelmia, aletaan sitten märisemään joutavuuksista. Siksi se kuuluisa etuoikeutuksensa tarkistaminen ei ole vain vassarien vittuilua, vaan myös hyvä pragmaattinen ohje. 

Persujen pitäisikin jo ymmärtää, että heitä aina katsotaan kriittisemmin kuin valtapuolueita, joita äänestetään massojen tottumuksesta. Siksi jokainen virhe maksaa, ja nyt on tehty jo majesteettitason virheitä. Vaihtoehtona olemisen sijaan on opittu suurten tavoille, kun vaalilupausten lisäksi on alettu rikkoa myös muita teemoja mihin on sitouduttu, kuten EU-vastaisuus, josta nyt on alettu päästämään irti - tosin ennen eurovaaleja joitakin sen vastaisia lausuntoja alettiin tiputtelemaan, mutta eihän ne ketään hämänneet. 

Tämä diili paholaisen kanssa näkyy myöskin siinä kun persut Leena Meren johdolla kielsivät Sinimustat, jotta saisivat globalitien hyväksynnän, kun taas porvarit kuten RKP ja kokoomus epäröimättä yhä tarpeen tullen vetävät yhtä köyttä ja vielä sitäkin enemmän tätä tekee vihervasemmisto. Mitä siis voi päätellä kannatuksesta? Vain se joka pitää periaatteensa voi voittaa, ja persut eivät ole pitäneeet ja on ansainnut tappionsa. 

Joten, mitä voimme todeta tästä vielä näin lopuksi?

Tulos oli raskas onnettomuus Suomen kansallismieliselle rintamalle, sillä nyt eurovaalit voittivat intohimoiset globalistit ja federalistit. Tämän globalistisen takapirun molemmat siivet saivat ilmaa alleen ja se oli persujen syytä. 

Mutta pitkällä tähtäimellä tässä oli voitto kolmannelle tielle, sillä se ainoastaan on todella kansallismielinen ja immuuni vastareaktion laille. Kansa osoitti haluavansa sitä persuissa ja kun eivät saaneet, joten ne lähtivät takaisin oikeisto-vasemmisto-peliin, joka on globalisti vs globalisti -kisa, eli hämyä. Mutta nyt tämä vain opitaan kantapään kautta ja jos persut eivät tee parannusta, tuo soihtu siirtyy jollekin toiselle silloin - mutta sitä ennen elämä globalistimiehityksen alla jatkuu. 

Ei kommentteja: