maanantai 4. maaliskuuta 2024

Lapsimurha ja naisten jännämiesfetissit

Mitä tapahtuu kun pistää yhteen modernin naisen ja jännämiehen? 

Lapsimurha kiduttamalla ja vielä höyrymopilla. 

Entä mitä tästä saa itse murhaajat?

Eivät käytännössä mitään, kas kun eivät vahingonkorvauksia tästä aiheutuneesta mielipahasta.

Tämä 4 vuotiaan murha ja sen taustat on surullinen aikamme kuva. 

Naiset ovat tunteellisia olentoja, ja kun heille annetaan loputtomasti vapauksia, he totisesti käyttävät sen katastrofaalisin seurauksin. YH-kulttuuri ja alati vaihtuvat isäehdokkaat elää vahvana, poissa on se patriarkaatin aika jolloin isä valitsi tyttärelleen sopivan miehen, sillä nämä YH:t useimmiten ovat vain äitinsä jalanjäljissä kulkijoita. 

Naisten pariutumisessa haetaan sitä komeaa ja varakasta statusmiestä, ja jos sellainen ei ole saatavilla, kuten YH-naisilla ei ole, kelpaa sitten se jännämieskin. Kaikkea paitsi sellaista tylsää, eli kilttiä ja kunnollista miestä. 

Tämä johtaa puolestaan näihin tapauksiin, joissa sitten koko perhe saa selkään, YH ja tämän jälkikasvu, kun äärimmäisen primitiivinen jännämies vain noudattaa luonnonlakia, jossa edellisen uroksen pennut päästetään päiviltä. 

Oikeuslaitos ymmärtää hyvin, että naisen elämän haasteet ovat vaikeat, ja lapsi on muutenkin pallo jalassa, joten ei suinkaan nyt tällaisesta voi liikoja rankaista - nämäkin kaksi tulevaisuuden toivoa päästettiin vapaaksi yhdessä vaiheessa. 

Entäs miehet! Kirkuvat feministit, kuin harpyijat.

Totta kai miehissä on oma antisosiaalinen jännämiesvähemmistönsä, mutta silti jostain kumman syystä kuitenkin yllättävän iso osa nykynaisista on valmis lähtemään suhteisiin niiden kanssa. Sen näkee jo naisten uhrikertomuksista, vaikka niitä on kaikista miehistä ehkä 5%.

Oikea syy on se, että naiset kaikista heitä yrittävistä miehistä valitsevat aivan itse ja ehdoin tahdoin tällaisia miehiä. Ei muusta. 

Naiset näin ollen osoittavat todellista arvostelukyvyn puutetta suurissa joukoin, ja myös tässä tapauksessa heidän pitää saada se vähemmistöluokkaan kuuluva mies - mies voi olla jännämies, mamu tai sitten juristibodarilääkäripilottiteollisuuspamppu, mutta ei koskaan tavan mies, sillä silloinhan uniikki lumihiutale, eli nainen joutuisi "tyytymään". 

Näin naiset ihailemalla ja rohkaisemalla rikollisia he kannustavat miehiä aggressiiviseen käytökseen. Naisten tunteellisuus ja tarve saada olla aina oikeassa, sekä vastuuttomuus estää heitä myöntämästä tosiasioita, jotka sitten kapsahtavat omaan ja muiden nilkkaan.

Ehkei naisesta vain ole hallitsemaan itseään ja siksi feministinen vallankumous syö lapsensa - omat ja muiden?



Tämän ovat useimmat kulttuurit entisinä aikoina sisäistäneet, mutta länsimaissa totuus on päässyt hämärtymään ja seuraus on tämä. Naisilla tuntuu pettäneen halu pesän rakentamiselle ja jälkikasvulle, ja sen on korvannut vain halu sarjamonogamiaan ja "karusellimatkailuun". Feminismi oli totaalisen epäonnistunut kokeilu. Naisen yhteiskunnan funktionaalisuutta tukevat ominaisuudet on nostettava uudelleen hyveeksi ja dysfunktionaalisia naisia ei enää tule silittää päästä. Ne yhdessä huonojen miesten kanssa ovat helvetin portteja. 

2 kommenttia:

Bogreol kirjoitti...

Tästä aiheesta paras kirjoitus jonka olen lukenut. Jännitystä ja tyydytystä etsivät äidit syyllistyvät lastensa kaltoinkohteluun, paljon parjattu länsimaalaisittain sivistynyt patriarkaatti suojelee lasta tehokkaammin kuin arvoliberaalien naisten yksinhuoltajuus saalistajien halujen riistana.

XeimA kirjoitti...

Kiitos!

Ja myös sinun kommenttisi osui naulan kantaan niin että napsahti.