torstai 30. maaliskuuta 2023

Vaalitentin mielenkiintoinen aftermath

Eilinen tentti oli sitten viihdyttävä, ihan kuten yleensä nämä vaalit aina ovat. 

Mutta se ei ollut vain viihdyttävä, vaan hyödyllinen.

Siinä oli vastakkain oikeisto ja vasemmisto, mutta Purra oli lähimpänä kolmatta positiota. Niinpä hän oli näistä eniten pragmaattinen, siinä missä nämä kaksi olivat jumissa idealismin liejussa. 

- Pragmaattinen kulkekoon käsi kädessä periaatteiden kanssa ja eläköön yhdessä; järkevyys ja inhimillisyys!

Verot eikä leikkaukset eivät ole muita kuin työkaluja, kaikki riippuu siitä miten niitä käytetään. Oikeisto ja vasemmisto ei osaa käyttää näistä yleensä kuin toista. Niinpä Purra oli kuin opettaja joka puhui näille järkeä. 

Sanna oli oikeassa paljastaessaan kokoomuksen bluffin, mutta tuttuun tyylin hän jatkuvasti veteli yhtäsuuruusviivoja perussuomalaisten ja kokoomuksen välille. Ei yllätyksiä siinä asiassa.

Orpo ei ollut yhtään sen rehdimpi, tämä hänen "tehdään työn vastaanottamisesta kannattavaa" -liirumlaarum on klassinen diilis saatanan kanssa - se kun tarkoittaa sitä, että ihmiset jotka ovat alimittaisten tukien varassa pakotetaan tukien leikkaamisen myötä ottamaan vastaan työtä jolla ei elä. Jos kokoomus ei ole pahin vitsaus mikä on Suomen kansaa kohdannut, niin mikä sitten? Esim. liberaalit osoittivat, että yhtä hyvin voi leikata turhuuksista, mutta kokoomus ei yksinkertaisesti halua sitä.

Kokoomuksen mallina kun on, että leikataan ja kaikki töihin palkalla jolla ei elä - tällainen työvelvollisuus kuului kommunismiin, mikä tekee tästä vain ironisempaa. Mutta se myös todistaa Fundamentin toteamuksen siitä, miten globalistinen eliitti rakentaa omaa kolmatta tietään kansakuntia vastaan. 

Purra ymmärsi Suomen suurimman kansallisen luokan, kun hän sanoi ettei työläisen ja työnantajan tarvitse olla vihollisia, vaan yhteistyö on toivottavaa. Tässä totta kai on mukana toiveikkuutta, mikä toteutuu paremmin silloin kun globalisti ei ole takapiruna tuomassa maahan halpatyövoimaa. Sitä parempi ratkaisu olisi tänne tulevat ulkomaalaiset firmat, esim. K ja S mafiaa haastamaan ja tuomaan työpaikkoja - tämä ei ole koskaan globalistin ajama ratkaisu. Enää olisi puuttunut, että Orpo olisi ehdottanut että viemme tuulta ulkomaille, pyöritämme tuulimyllyillä sitä sinne. Sitä voi polkea maahanmuuttajat ja suomalaiset jotka selviävät kokoomuksen hunger gamesta.

Petteriltä pääsi myös erittäin kuvaava freudilainen lipsahdus: Asua töissä. Ei kokoomuslaista kiinnosta tuleeko sillä työllä toimeen, vaan tekeekö kapitalisti sillä voittoa.

Myös vihreän siirtymän jarruttaminen on aina hyvä asia. Suomen puolien pitäminen on se mitä edustajan tulee tehdä. Niin oikeisto kuin vasemmistokin ajaa vihreää siirtymää - luulisi tämän olevan vain vihreän marginaalipuolueen kuumeunta, mutta kun ei ole!

Miksi siis Sanna sanoi, että Euroopan energiakriisi johtuu liian myöhään aloitetusta "vihreästä siirtymästä"? Molemmat, energiakriisi ja riippuvuus Venäjän fossiilisesta energiasta on nimenomaan vihreän siirtymän ja sen ydinvoimavastaisuuden tulosta: Saksassa ydinvoima ajettiin alas ja korvattiin kaasuputkilla. Saksan ja Venäjän kaasuputkihanketta demariinit hehkuttivat vielä vuonna 2019, kunt aas Jussi Halla-aho kritisoi sitä, sillä se on Kremlin nuoleskelua. Arvaa ketkä torppasivat nämä varoitukset täysin aiheettomana populismina?

Lisäksi mitä tulee öljyyn, on taas kerran vihreät globalistit väärässä. Neste on Suomen ja saa öljynjalostajana p/e 15x kerron synteettisten biopolttoaineiden kasvuliiketoiminnalla. 

Mikä on näiden vihreiden globalistien ratkaisu?

Kiellä polttomoottorit!

Summa summarum

Alkaa olla yhä selvempää, että persut saavat jytkyn. Mutta on yhtä todennäköistä että globalistit liittoutuvat ja sieltä tulee globalistinen sinipunahallitus. Tämä kansa on hitaasti heräävää sorttia, usein kaavoihinsa kangistunutta ja usein aivan liian tottelevaista sekä kilttiä sorttia. Mutta kun herääminen on alkanut, se etenee ja on hyvin vaikea mennä nukkumaan kun silmät ovat täysin auki. Se on meidän toivo ja kärsivällisyys.

Tästä tentistä tuli mieleen seuraava väittely, jossa Steven "oikeistomulkero" Crowder tulee totaalisen servatuksi parikymppisen kolmannen tien edustajan toimesta, joka oikeuttaa kolmannen tien sosialistisen aspektin yhdistettynä globalismin kritiikkiin - me olemme pahin pelko niin vasemmistolle kuin oikeistollekin, jotka ovat eksyneitä ja/tai valehtelijoita ja me kerromme totuuden joka on täysin armoton ja lahjomaton. (He käsittelevät myös pohjoismaita, myös Suomea). Kaiken huippu on kun Crowderin reppana ääni väristen lopussa itkee kuin pahainen vihervassari, kun meidän mies käytti termiä "autisti" kuvaamaan näitä putkiaivoisia idiootteja - näin nämä globalistit aina jäävät roikkumaan sivuseikkoihin kun oikeat argumentit loppuvat. 

Ei kommentteja: