tiistai 28. maaliskuuta 2023

Kokoomus leikkauskiima ja loppupeli

Kokoomus, tai paremminkin globoomus on kyllä sitten kummallinen, sadististen ja ahneiden "ihmisten" psykopaattipuolue. Ne eivät vain mitenkään malta olla tuomatta tätä puolta esille, vaan heti tilaisuuden tullen päädymme todistamaan sitä taipumusta. 

Kokoomus siis haluaa tasapainottaa talouden vuoteen 2030 mennessä. 

Agenda 2030, great reset, millä nimellä nyt tätä saatanan pikku apurien projektia haluatkaan kutsua, on tämä siitä rietas esimerkki. 

Kokoomus on globalistisen takapirun oikea siipi, niinpä se tekee tämän tuhotyönsä kuten oikeistomulkeroilla tapana tuppaa olemaan - psykopaattien sadistisimmalla kiimalla, ja suurella hartaudella jumalaansa Mammonia ja Molokia palvellen. 

Tämä siis tarkoittaa leikkauksia 6 miljardin edestä.

Niinpä kun näistä leikkauksista puhutaan, totta kai ne on revittävä kansalta, ja siltä heikkoimassa asemassa olevalta kansalaiselta. Esim. globalistiagendan mukaisia leikkauksia ei olla valmiita tekemään, joita tosin esim. liberaalipuolue tekisi. 

Näet kokoomuksen mielestä pitää leikata:

Peruspalvelut (koulutus, päivähoito, sairaanhoito) ja sosiaalituet (työttömyystuki, toimeentulotuki).

Eli köyhille suomalaisille keppiä ja lisää rahaa Afrikkaan, haittamamutukseen, ilmastosekoiluun ja EU-  tukipaketteihin. 

                                  

No, minkälaista elämä sitten on näillä joiden kimppuun kokoomus haluaa hyökätä?

  • Asuvat itsemurhayksiössä
  • Saattaa kärsiä mielenterveysongelmista ja elämän hallinnan ongelmista
  • Mahdollisia päihdeongelmia
  • Rahaa vähän
  • Elämä ei tunnu etenevän mihinkään

Miten kyykkyyn näiden on mentävä näiden herrojen edessä?

Jos ihan tarkkoja ollaan Suomessa on jo naurettavan pienet etuudet hintatasoon verrattuna ja EU painostanut Suomea korottamaan niitä. Mutta tätä se on globalistisen eliitin nuoleskelijoiden alla, etenkin Suomessa, jossa ei vahingossakaan olla niitä, jotka voisivat hyötyä EU:sta jotain. (On myös muistettava, ettei kokoomus myöskään vastustanut suomalaisten verorahojen lähettämistä Italiaan viime vuonna. Useimmat kokoomuslaiset antoivat hallitukselle luvan lähettää rikkaalle Italialle köyhien suomalaisten rahaa. Silloin luvattiin, että tämä on ainutkertainen tapaus. Ei ole.)

On todella huono idea ja moraalisesti kurittaa jo valmiiksi köyhiä, lisätä pahoinvointia entisestään näin Korona-ajan jäljiltä ja mahdollisesti jopa vaarantaa näin yhteiskuntarauhaa - vain jotta keskiverto työssäkäyvällä jää kuussa 20 € enemmän käteen ja tämän pomo rikastuu entisestään - oli se sitten verosäästöjen tai halpatyövoiman riistämisen muodossa. (Yhtä suurella järjellä on tuumailtu tosin nykyhallituksen mittavat panostukset työkkäritätien kuulusteluleikkeihin, mikä on typerää teatteria).

Mutta köyhä on aina uhka kokoomuslaiselle. Pelkona on, että verot nousee kun köyhiä autetaan - yhteiskunnan hyvinvointi ei ole heille ongelma. Niinpä köyhät on eliminoitava kaikilla mahdollisilla keinoilla, olivat ne sitten sosiaalitukien leikkaukia tai palkatonta orjatyötä. Unohtamatta pienipalkkaisia hommien teettämisiä, jotka ovat hyvästä omille ja kaverien bisneksille.

"Köyhän miltei jokainen halu on rangaistava hyökkäys."  
                                                              - Louis-Ferdinand Céline 

Eikö siis todellakaan ole muita leikkauskohteita, kuin köyhien tuet?

On.

  • Yritystuet
  • Turha maahanmuutto ja sen kulut (Maahanmuuttajiin kuluu noin 5-10 miljardia euroa vuodessa eli suurin osa leikkauksista olisi hoidettu näin)
  • Erilaiset askartelupajatuet
  • Valtion viroissa maleksijat
  • 60% jokaisen viraston ja ministeriön henkilöstöstä kortistoon, on halvempaa maksaa niille suoraan työttömyystukea kuin naamioida työttömyystuki palkaksi. Lopuille ei-suorittavan portaan paperinpyörittäjävirkamiehille 80% palkanalennus.
  • Vihreä siirtymä unohdettava

Mu-mutta kun t-t-to-toimeentulotuki vastikkeellistettava, jotta työstä ei tarvitse maksaa palkkaa! No-n-noihan oli tärkeitä kohteita!

Pelkästään näistä saisi helposti halutut säästöt. Lisäksi jos poistaa kokonaan kehitysavun se on 1,5 miljardia ja jos otetaan Ylen +500 miljoonan euron budjetista vaikka 300 miljoonaa. (Samoin, bonuksena Suomen tulisi kansallistaa kaivoksensa ja energiatuotantonsa mahdollisimman pitkälle). Mutta syy miksi kokoomuksella riittää intoa sosiaaliturvan leikkaamiseen, ilman että näistä globalistisista kuluista leikattaisi euroakaan on siinä, että nämä saavat maahanmuutosta totta kai kapitalisteille halpaa työvoimaa ja ylipäätään kehitysapu- ja matubisneksistä saa paremmin rahaa kuin kotimaan köyhistä.

Nämä usein vielä pitävät itseään suurina hyväntekijöinä, kun palkkaavat tätä ylikansallista työvoimaa epämääräisillä työsopimuksillaan. Ei ilmeisesti ihan oikeasti nähdä sitä, että se, että ihmisellä täytyy olla viisi työpaikkaa itsensä ruokkimiseksi ei ole mitään hyvän elämän tarjoamista, vaan hyväksikäyttöä.

Mutta sitähän kokoomus haluaa - kapitalismia. 

Yhteiskunta on täydellinen ja vapaa, jos se on kuten Amerikassa, jossa pitää tehdä kahta eri duunia esim. McDonalds ja Walmart, että on varaa kämppään. Tosin kodittomille maksetaan bussilippuja, että vaihtaa osavaltiota. Kalifornia on suosituin "lomakohde" kodittomille, koska saa pölliä 1000 $/ vrk rikesakoilla

Siellä ei ole liittoja (nähdään kommunismina), vaan firmat päättää mikä on oikea palkka työntekijöille ja ei ole palkallisia lomia tai eläkkeitä kuin vakituisille työntekijöille, sillä siellä kapitalisti antaa enimmäkseen osa-aikaisia työsopimuksia ettei joudu maksamaan eläkkeitä. 

Eli ideana on globalistinen dystopia, orjuus kaikille, se todellinen NWO. 

On siksi hyvä olla turvaverkkoja yhteiskunnassa. Täällä ei onnistuisi, että joituisimme tekemään muutenkin vähillä resursseilla olevasta poliisista armeija kuten Amerikassa, sillä tuollaisissa järjestelmissä rikollisuus kasvaa. Suomessa lapset saa mennä kouluun turvallisesti ilman, että niitä kidnapataan, joskin he joutuvat tappelemaan/ryöstetyiksi roadmanien toimesta, jotka ovat globalistin poliittinen tahto. 

Tukien vastikkeellistamisella saadaan aikaan vain se, että työtä teetetään tukipalkalla, alipalkalla, eli palkkatasoa alennetaan kiertotietä ja kikkailemalla. 

On muistettava, että tuki on tuki ja palkka on palkka. Ilmainen työ taas on orjuutta. Se joka kannattaa tukien vastikkeellistamista, kannattaa orjuutta. 

Kokoomus varmasti yhdistäisi tuohon myös  hyvin mielellään niin suuren "työperäisen" nmaahanmuuton.  Näin Suomi rikastuu, ja kun kokoomuslainen puhuu Suomesta, se tarkoittaa itseään - eli näin hän itse rikastuu kun saa muualta jonkun entistä halvemmalla töihin.

Kyseessä tässä on se klassinen asetelma, jossa possut lietsovat keskiluokan vihaa alempaa luokkaa kohtaan, koska näkevät nämä eliminoitavina uhkina, joista ei pysty puristamaan irti voittoja. 

Pahiten demoralisoidut NPC-lampaat totta kai hurraavat tälle, koska luulevat tästä jotenkin veronalennuksina hyötyvänsä, vaikka todellisuus on se, että nykyinen globalismi ja ilmastovouhutus syö inflaation myötä nopeasti näiden elintason, ja veronalennuksetkin jäävät toteutumatta tai perutaan myöhemmin - vedoten juurikin näihin "pakkoihin", "kansainvälisiin sopimuksiin", "ihmisyyteen" - tekosyihin. 


Kapitalisti ja kokoomuslainen psykopaattipyrkyri on ainoa joka tästä hyötyy ja nauttii. Kateelliselle ja omaa kansaa vastaan käännetylle duunarille tämä on vetoaminen ahneuteen, mutta lopulta hänellekin mahdollisimman huono asia, samalla kun kavennetaan ihmisten oikeutta saada aina työstään kohtuullinen palkka - kateus on sielun home. (Nämä ovat niitä, jotka maksavat 50€ ettei naapuri saa sitä samaa määrää - niissä yhdistyy tyhmyys ja itsekkyys saumattomasti).

Mutta mikä sitten on parempi ratkaisu?

Edellä annettiin esimerkkejä antiglobalistisista leikkauskohteista, mutta entäs sitten tukikysymys?

Byrokratiaa on liikaa, se on totta. 

Joten lakkautetaan TE-toimisto ihan ensimmäisenä, sillä sehän nyt ei ole varmaan saanut työllistettyä kymmeniin vuosiin enää ketään, paitsi ilmaistyöhön ja aikuisten päiväkotiin porukkaa kuntouttavan muodossa, josta ei ole mitään apua, mutta joka maksaa enemmän kuin pelkkä työttömyyskorvaus.  vaan 

Lisäksi se on järjestänyt lisäkuluja henkilökuntansa muodossa - tämä kampaviineriarmeija tulisi halvemmaksi jos se olisi kortistossa.

Fundamentin jo kauan promotoima, vain kansalaisia ensisijaisesti koskeva kansalaispalkka, sen sijaan ratkaisisi monia byrokratiaan ja kannustinloukkuihin liittyviä ongelmia.

Tämän tulisi olla perustua negatiiviseen tuloveroon - parhaiten tähän päästäisi kun muutettaisi tämän hetken tuet tällaiseksi. Näin sitä ei tarvitse maksaa rikkaalle, mutta työtön pääsisi tienaamaan sen ylimääräisen satasensa, ilman että hänen tarvitsee pelätä ettei ensikuussa tule rahaa johtuen byrokratian hitaista rattaista. Tämä vastikkeeton perustulo näin nostaisi myös työllisyyttä kun osa nykyisistä työttömistä työllistyisi helppouden ja taloudellisten kannustimien eli ns. porkkanan vuoksi omaehtoisesti osa-aikahommiin joihin he eivät nykyisin hakeudu/työllisty.

(Ehkä ainoa "vastikkeellisuus" voisi koskea myös pahimpia antisosiaalisia yksilöitä, joille voidaan "tarjota" jotain päiväkerhohoitopaikkaa rikosrekisteriin perustuen, ei työttömyyteen tai sen kestoon.)

Matalapalkkaisten töiden työnantajien täytyy myös tulla työntekijöitä vastaan, ja tehdä työpaikoistaan houkuttelevampia, tai sitten nostaa palkkoja. 

Kaiken kaikkiaan todellinen kansallismielisen ratkaisu on erittäin antikokoomuslainen luonteeltaan, eikä se myöskään ole kommunistinen luonteeltaan. 

Tavallisesti valtaa pitävä vähemmistö on käyttänyt raakaa voimaa turvatakseen asemansa, mutta se ei ole yksin riittänyt. Enemmistön on täytynyt ennen pitkää suostua hyväksikäyttöönsä vapaaehtoisesti, ja tämä on ollut mahdollista vain täyttämällä ihmisten mielet kaikenlaisilla valheilla ja harhakuvilla, joiden tehtävänä on ollut vakuuttaa heidät vähemmistön valta-aseman oikeutuksesta. 

Yhteiskunta ei kuitenkaan vain harhauta tietoisuuttamme erilaisilla kuvitelmilla vaan pyrkii myös suoranaisesti estämään meitä tiedostamasta todellisuutta. - Erich Fromm 

Ei kommentteja: