tiistai 7. maaliskuuta 2023

Ruusuja Ceyloninkanelille ja naurua massiiviselle someraivolle

SitĂ€ sanotaan, ettĂ€ voimaton viha on kuin huoran rakkaus. Ja jotenkin tĂ€mĂ€ sanonta vain tuli mielen, kun tarkastelee reaktioita yllĂ€ olevaan videoon. 

Mielenkiintoista miten tuo Tik Tokin sensaatio, Ceyloninkaneli, sai modernit naiset tÀysin paniikkiin tÀllÀ ulostulollaan. TÀstÀ syystÀ Fundamentti myöntÀÀ piiitkÀstÀ aikaa ruusuja.

Vaan, katsokaamme tÀtÀ someraivoa ja sen jÀlkeen hieman tÀtÀ varsin yleistÀ modernien naisten luomaa ilmiötÀ.

Kognitiivinen dissonanssi jĂ€ytÀÀ nĂ€itĂ€ ulostulosta riemastuneita moderneja naisia, sillĂ€ he tajuavat itsekin, ettĂ€ CK on oikeassa ja ettei nykynainen osaa tarjoa miehelle muuta kuin seksiĂ€ ja huonoa asennetta. Mies kerran haluaa muutakin tulevalta lastensa Ă€idiltĂ€, kuin naisen joka osaa maata selĂ€llÀÀn leveĂ€ssĂ€ haara-asennossa, ja elÀÀ muun miehen resursseilla, kaupan pÀÀlle miestĂ€ pompotellen. 

TĂ€ssĂ€ modernien naisten primitiivireaktiossa myös nĂ€emme nĂ€ytteen miten naisen psykologia operoi, sen miten joukkosieluinen sukupuoli (nainen) tekee juuri sen mitĂ€ joukkokin.  Jos jokin mielipide on enemmistössĂ€ ja se on vielĂ€pĂ€ Virallinen Totuus ™,  silloin suurin osa tytöistĂ€/naisista seuraa sitĂ€ sokeasti - tĂ€mĂ€ on asia josta olemme puhuneet ennenkin. Siksi ne myös ryhmĂ€paineella yrittĂ€vĂ€t totuudenpuhujaakin vaientaa. 

Ironia on tĂ€ssĂ€ ilmiössĂ€ on myöskin siinĂ€, miten ne itsenĂ€iset ja vahvat voimaaantujanaiset naiset, jotka nĂ€in toteuttavat itseÀÀn, oikeasti haukkuvat CK:n kaltaisia naisia sanoen: "SĂ€ teet sanot noin vaan saadakses miesten huomioo!!". Onneksi he itse ovat tĂ€llaiseen tĂ€ysin syyttömiĂ€ tĂ€llaiseen. Heruttelut somessa ja lukemattomat yhden yön jutut eivĂ€t mene  (huomio)huoraamisen kategoriaan?

TĂ€stĂ€ syystĂ€ myöskin sinkkunaisten naispuoliset kaverit pitĂ€vĂ€t nĂ€mĂ€ naiset sinkkuina. Samaa tekevĂ€t myöskin nĂ€mĂ€ mistÀÀn mitÀÀn tietĂ€mĂ€ttömĂ€t, maskuliiniset influensserinaiset. NĂ€itĂ€ naisia yhdistÀÀ se, ettĂ€ ne antavat kĂ€ytĂ€nnössĂ€ ohjeita kuinka ei olla hyvĂ€ vaimo. 

Vaan nĂ€mĂ€ reaktiot paljastavat muutakin. 

TÀssÀ jÀlleen nÀkyy, miten modernilla keskivertonaisella on yhtÀ paljon tunneÀlyÀ kuin kenkÀlusikalla ja sosiaaliset taidot kuin herÀtyskellolla. OmahyvÀisiÀ narsisteja suurin osa. Totuus naisten "tunneÀlystÀ", joka kuulemma kattaa kaikki naisten puutteet, on se, ettei sitÀ ole olemassa, eikÀ sitÀ ole koskaan mitattu millÀÀn mittareilla. Samoin huomaamme, ettei hoivavietti ja empatia ole synonyymejÀ. Hoivavietti on valikoivaa, eikÀ nainen kykene empatiaan hoivaviettinsÀ ulkopuolella. TÀmÀn vuoksi hÀn myöskin aina syyllistÀÀ muita eikÀ kykene ottamaan vastuuta.

EntÀ sitten se "body count"?

Onko kylĂ€pyörĂ€ kokenut nainen vaimomatskua?

Tekeekö huoraaminen naisesta huonon vaimokanditaatin?

KyllÀ, ja se on tieteellinen fakta:

Tilastot ja faktat ovat tĂ€ysin kiistattomia asian suhteen. LisĂ€ksi valtaosa miehistĂ€ ei halua sellaista naista. Ja tĂ€mĂ€ modernien naisten ylimielisyys ei muuta sitĂ€ asiaa miksikÀÀn. PĂ€invastoin! TekemĂ€llĂ€ asioita joista miehet eivĂ€t pidĂ€, sinĂ€ pÀÀdyt korkeintaan panoalueelle. Se on vĂ€hĂ€sen sama kuin naisten kaverialue miehille. 




Soinnun ulostulosta tĂ€mĂ€ homma luultavasti sai alkunsa, ja ironista onkin, ettĂ€ nyt tĂ€mĂ€ itse onkin alkanut haluta saada lapsia. Niin se ÀÀni  vain muuttuu kellossa. Naisten kaksoispariutumisstrategia on jotain niin ennakoitavissa olevaa, ettei hyvĂ€ tosikaan.

Joten, esittĂ€kÀÀmme aiheellinen kysymys: - Jos korkea bc ei tee paskempaa vaimokandidaattia, niin missĂ€ hĂ€nen miehensĂ€ oikein on? Ei kuulu. Ei nĂ€y. 

TÀssÀ nÀemme modernin naisen kohtalon - kun he antavat ohjeita muille naisille, he uskovat ja puhuvat sen mitÀ toivovat. (SiitÀ samasta syystÀ sinkkunaiset pitÀvÀt naiset sinkkuina. Ja kuten jo aiemmin sanottua, tÀssÀ hÀviÀÀ molemmat sukupuolet. 18-30v miehistÀ 60% ei ole parisuhteessa, saman ikÀpolven naisissa luku on 30%.


Ei kommentteja: