torstai 22. syyskuuta 2022

Pakkotyöt kutsuvat - jälleen käy kokoomus ja vihervasemmisto käsi kädessä

Fundamentissa on jo aiemmin käsitelty tätä ilmiöitä, miten maamme nimellinen oikeisto ja vasemmisto ovat globalistisen takapirun oikea ja vasen siipi. 

Kertauksena mainittakoon, että takapiru on se harmaa eminenssi, joka saa kaksi osapuolta tekemään tahtonsa, oli se sitten sitä, että se saa ajettua ne konfliktiin tai sitten ohjailtua niitä muuten. 

Kun sitten oikeisto ja vasen ovat tämän siipinä, tarkoittaa se sitä, että niiden primääri päämäärä on globalismin mukainen. 

Niin nytkin. (Aiemminkin näin on käynyt, esim. tarveharkinnan poiston kohdalla - molemmat on saatu houkuteltua siihen, ilman että näiden sekundäärinen tavoite, eli oikeistolainen/vihervasemmistolainen tavoite kärsii, vaan sen voi perustella näin).



Mutta osa on edelleenkin sen vanhan paradigman ja väärän dilemman kourissa, eikä vain meinaa ymmärtää, että mitä todella on tapahtumassa - tämä tosin ei ole asiantila Fundamentin lojaalin lukijan kanssa, jonka jo pitäisi olla kyllin valistunut.

Nyt sitten ollaan saatu läpi jälleen yksi projekti, jossa meno on kuin kommunismissa, jossa ei lakkoilua katsella - tämä on mielenkiintoinen yhtäläisyys kapitalismin ja kommunismin välillä; kumpikaan niistä kun ei moista peliä katso hyvällä, ja molemmissa myöskin pääoma on eliitin. (Tässähän nyt tuntuu muutenkin siltä, että demariinit suorastaan varmistavat kokoomuksen vaalivoittoa, ja tämähän on kokoomusleirin mieleen kahdestakin syystä: pääsevät valtaan lempipartnerinsa kanssa).

Välihuomio: Sanna takaa!

Eikä pidä myöskään unohtaa, että tämä ei tapahtunut suinkaan yhdessä yössä. Vaan maltillisella Overtonin ikkunan siirtämisellä. Esim. Se mikä vihervasemmistona tunnetaan, hyötyy vanhavasemmiston maineesta, mutta sen tavoitteet on muualla kuin työväenluokan ja vähäosaisten jelppaamisessa. Sen tavoitteet on globalismissa ja vihreässä siirtymässä. (Miten se eroaa kokoomuksesta?)

Myöskin kansallinen epäyhtenäisyys on ollut takaamassa, että jokainen on pitänyt huolta oman luokkansa asioista, tai vain omista asioistaan, mikä on ollut pelaamista globalistin pussiin. Niin myöskin tässä asiassa. Duunari on jopa saattanut olla passittamassa oman työväen luokan reservin edustajia pakkotöihin - siitäs saatte köyhät! Mikä on klassinen syötin nielaiseminen koukkuineen, mutta nyt se koukku on alkanut sattua.


Vaan tässäkö kompromissi?

Näin tasa-arvokin toteutuisi, ja naiset saisivat miehiä vastaavan velvoitteen. Näin myöskään ei tarvitsisi avata ovea orjuudelle, mikä on kulovalkean tavoin leviävä taantumuksellinen ilmiö sinällään, vaan kyseessä olisi vain samanlainen velvollisuus kuin miesten armeija, ja näin naiset saisivat kantaa kortensa kekoon tasa-arvokysymyksessä!

Ei kommentteja: