maanantai 11. lokakuuta 2021

Vihervasemmisto köyhän niskassa

Bensan hinnasta 80% on veroa, joten vaikka maailmanmarkkinoille ei voidakaan mitään, voi veroja aina laskea. Mutta ei. Koskan vihervasemmisto edustaa ns.uusvasemmistoa, se tarkoittaa silloin sitä, että sen ensimmäinen rakkaus ei enää ole voimassa, vaan sen painopiste on siirtynyt uusiin ihastuksiin, jotka tässä tapauksessa ovat asioita kuten ympäristö.

Yleensä se on oikeisto jota on syytetty keskiluokan häivyttämisestä, mutta vihervasemmisto osoittaa, että he ovat siinä ihan yhtä päteviä. Jos kapitalistinen oikeisto ei pidä työläisen eduista, kuten palkan maksamisesta, niin vihervasemmisto saa aikaan samaan verottomalla yli kaiken kipukynnyksen.

Sitten työttömyyskysymykseen. Eikö se ollut juurikin vihervasemmisto joka arvosteli - ihan aiheellisestikin - Sipilän porvarihallituksen aktiivimalliraippaa? No kyllä, ja nyt ne itse sitten laittoivat pystyyn vastaavanlaisen raipan. Tätä alkaa olla jo mahdotonta perustella edes vihervasemmiston verukkein, mutta niin se vain onnistui. Todellinen syy lienee tässäkin valta - voidaan sanoa tehneensä niitä työllisyystoimia, eikä haittaa lainkaan tehtiinkö ne kuten arkkivihollinen.

Mutta kyllähän tuo tietysti työllisyyttä lisää, se että se on julkisen puolen täysin turha menoerä, ei tosin saa haitata hyvää narratiivia: 

"Tiheimmillään työnhakijoille alettaisiin järjestää haastatteluja joka toinen viikko. Uudistus kasvattaisi työvoimapalvelujen henkilöstöä TE-toimistoissa lähes puolella."

Työttömän haettava vähintään neljää työpaikkaa kuukaudessa, tai tukia voidaan leikata: Lakiesitys annettiin eduskunnalle tänään

Jos aluksi kyseltiin Iirikseltä, niin kysytään nyt Sannalta seuraavaksi - äh, eipäs kysytäkään. Sanna lienee krapulassa - kuin Kummelin normipäiväsketsissä konsanaan - eikä täten ehdi vastaamaan. Mutta kuvaavaa tilanne tämäkin, sillä vihervasemmisto saa äänensä köyhiltä ja työläisiltä - yhä enemmän sama asia - he kuitenkin palauttavat palveluksen omalla tavallaan äänestäjilleen takaisin, aivan kuten Sannalla on ravintoloiden kurittamisen jälkeen otsaa näyttää siellä naamaansa.


Sanna Marin viihtyi jälleen iltaelämässä: viinitteli nuoren miehen kanssa uudessa tukassaan - kuvat!

Näin kolmannen position näkökulmasta tätä ei nyt niin ihmeellisenä silti voida pitää, sillä nykyisellään moderni vasen ja oikea eivät ole muuta kuin globalistisen takapirun siivet - oikea ja vasen. Niiden primääri tavoite on vain ajaa globalistista agentuuria, jolloin niiden aiemmat pääteemat jäävät sekundäärisiksi. Näin ollen ideana on, että ne ovat pikemminkin yhden ison globalistipuolueen oikea ja vasen siipi, joten ei ihme kun näiden yhdenmukaisuus kasvaa siksikin.

Hyvänä esimerkkinä on tarveharkinnan poisto, jossa toisaalta oikeisto saa polkumyydä työvoimaa ja vasemmisto hyvesignaloida maailmanparantamisella.

Kansa siinä vain jää heitteleille, mutta mitäs pienistä!  

Summa summarum:

Se ei ole empatiakone minkä nämä ovat valmistelleet kanselle, vaan heidän saavutuksenaa on tuhon tuliahjo, jossa poltetaan orjia energiaksi. Sellaista se on globalistisen takapirun liekassa, jolloin lohtua ei löydä enää sen enempää oikealta kuin vasemmaltakaan. 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Punaviherterroria kantiksia vastaan tuo on.Mikään noista hallituksena ilveilevän ISIS-huorien haaremin toimista ei millään tavoin kohdistu heidän palvomiinsa tai maahantuomiin ISIS,taliban yms. syöpäläisiin.

Ei ISIS-syöpäläisten tarvitse mennä töihin keskustassa sijaitsevasta Suomalaisten maksamasta asunnostaan ja maksaa bensoja koska Suomalaisten rasismihan estää työnteon.Ei ISIS-syöpäläisen tarvitse käydä työvoimatoimistossa kuulusteluissa kun ihmisoikeusrahat juoksevat tilille vaikka olisi Syyriassa kansanmurhaamassa vääräuskoisia vuositolkulla.

Huorahaaremi on yksiselitteisesti maanpetoksellinen.Sellaisina sitä ja sen tukijoita on aika kohdella.
Kolmas sortokausi on tosiasia.

XeimA kirjoitti...

Erittäin hyvä huomio!

Suomen kansaa lyödään, mutta toista se on jos olet ollut raa'an terroristikultin jäsen - saat oikean sotasankarin ylöspidon.

Nämä globalistit eivät ole ystäviämme. Eivät voi olla, eivätkä ole koskaan olleet. Ne ovat kuin kalkkarokäärme, jolta olisi naiivia olettaa muuta kuin luonteenomaista käytöstä; siksi ne myöskin rakastavat kaltaistaan.