maanantai 5. helmikuuta 2018

Orwellusta: Totuus "äärioikeiston rikoksista" ja kahdesta kärpäsestä


HUOM! Tämä on alku- ja ehkä koko vuoden eräs tärkeimpiä tekstejä, joten on vahvasti suositeltavaa että luet sen nyt, jotta tiedät mitkä metkut sinua odottaa tulevana vuonna.
Jo aiemminkin Fundamentissa on pistetty merkille, miten "vihapuherikokset" eivät ole muita kuin eliitin keinoja vaientaa heidän edustajiensa, hyötyjiensä ja päätöstensä arvostelijat, vedoten johonkin "hirmuisen kauheaan" asiaan, jota kutsutaan nimityksellä "vihapuhe" tai "viharikos". Lyhyesti: vihapuhe on nyt uusi Hitler-kortti. 

Viime viikolla saimme taas todistaa massakontrollin aseiden käyttöä, ja Virallisen Totuuden (TM) narratiivin teatteria, kun ihan PolPo toi esiin tilaston, jonka mukaan kaikkein pahin keppostelija tässä maassa on tuo tarujen myyttinen peto, jota kukaan ei ole nähnyt, mutta mistä kulkee paljon erilaisia tarinoita, jopa ihan viralisissa tiedotusvälineissä, eli "äärioikeisto". Sen sijaan äärivasemmisto on tehnyt vain yhden rikoksen, ja maamme terrori-iskusta huolimatta, ei maassamme ole lainkaan esiintynyt uskonnollisperäisiä rikoksia!

Onko allekirjoittanut matkustanut johonkin rinnakkaisulottuvuuteen, vai yritetäänkö häntä ja muita kansalaisia nyt juksata?

Jälkimmäinen vastaus on se oikea.

Kuten näkyy, on Virallinen Totuus (TM) pistänyt oikein viralliset tiedotuskanavansa liikkelle, uutisen kertoo poliittinen poliisi Jari Taponen, ja sen pistää levitykseen YLE:n antoisa blogi:

Helsingin poliisin tietoon tuli viime vuonna lähes 60 väkivaltaista ekstremismirikosta – suurin osa motiiviltaan äärioikeistolaista


Kun tarkemmin katsoo tätä "äärioikeiston" rikosvyyhtiä, alkaa selitykset löytyä, esim. valtaosa kyseisistä rikoksista, oli mainittua "vihapuherikollisuutta", eli toisinsanoen, henkilö joka arvosteli haittamaahanmuuttoa tai terrorismia, oli samalla viivalla, 1.  autoja polttavan, poliiseja ja eläimiä hakkaavan, moniongelmaisen anarkorunkkarin 2. muslimiterroristin kanssa joka karauttaa ihmisjoukkoon rauhanrekalla tai puukottaa torilla ihmisiä kiljuen koraanin säkeitä, kanssa. Mikä parasta, ei näiden kahden ryhmän kepposteluita enää edes - kuten tilastoista näkyy - lasketa! Ilmeisesti ne ovat Virallisen Totuuden (TM) narratiivin mukaan täysin normaaleja ilmöitä, joita vain pitää ymmärtää ja suvaita - vika on aina suuttujassa ja uhrissa!

Näin ollen lyödään kaksi kärpästä yhdellä iskulla: totuuden ilmaisusta on tullut vihapuhetta, jolloin joka kerta kun väärä ja kielletty totuus sanotaan ja siitä tuomitaan, kasvaa näin myöskin "äärioikeiston" tekemien rikosten määrä tilastoissa! 

Kätevää ja umpikieroa, näin totuudesta on tullut uusi Vihapuhe (TM)!Kertaus, ja syvennetty opetus: Tuplastandardit ovat mitä tärkein massakontrollin ase, sillä kokiessaan yleisesti ja virallisesti hyväksyttyä epäoikeudenmukaisuutta, alkaa se alitajuisesti vaikuttamaan niin yksilöön kuin massoihin, jolloin he kokevat automaattista alemmuutta, tai vastareaktiona epäoikeudenmukaisuudesta syntynyttä vihastumista.  Jälkimmäinen pyritään kriminalisoimaan, tosin, täysin sielläkin missä sitä ei tapahdu, mutta ideana on siis viestittää, että "sinä suomalainen, olet orjan veroinen, eikä sinulla ole oiekutta prostetoida kyykyttämistäsi ja vähemmistöterroria joka sinua riistää".

- Ymmärrä tämä täydellisesti, äläkä anna sen eksyttää itseäsi, vaan tiedä että kyseessä on psykologista mekanismia hyväksikäyttävä massakontrollin ase.


Ei kommentteja: