tiistai 6. helmikuuta 2018

Kaksi käsittämätöntä tapausta, jotka todistavat sen, että oikeuslaitos on nyt totuuskomissio

Miltä kuulostaa, jos tulisit oikeudessa tuomituksi, kun toteat "törkeä ämmä" jollekin jota sellaisena tämän toimien johdosta pidät?

Entä, miltä tuntuu ajatus siitä, että pääset syytetyn penkille, kun tekstität ja julkaiset julkisen puheenvuoron?

Nyt, voit todeta edelliseen: "Kyllä minäkin katselin viikonloppuna elokuvan 1984, mutta ainakaan minä en alkanut kehittelemään kauhukuvia sen pohjalta, se oli vain elokuvaa".

Vaan kun ei ole, viimeisimmät totuuskommisiomme toimet ovat lyöneet kaikki edelliset laudalta, jolloin vastauksena tuohon 1984-heittoon on: "Se elokuva taidettiin näyttää kansalle vain, jotta tämä saisi esimakua siitä, mitä on edessä".

Mitä siis on tapahtunut?

Tapaus 1. Järjestelmä suojelee sanansaattajaansa, ampuen sen kritisoijan

Ensimmäinen mainittu tapaus on siis tapaus Linda Pelkonen. Kyseinen toimittelija, oli kirjoittanut "neutraalin raiskausjutun", kuten on uuskielinen ilmaus jutulle, jossa piilotellaan sitä faktaa, että taas on se kaikkein heikoimmassa asemassa oleva sotalpasi ottanut suomalaisen naisen vaginan luvatta käyttöön. Tämä tehdään siksi, että toimittelijoissa iso osa on punavihreitä poliittisia aktivisteja, samoin kun valtamedia on Virallisen Totuuden (TM) palveluksessa, ja olisi täysin narratiivin vastaista väittää että herrakansa tekisi muka tuollaista - median ohjenuora: "ylistä pakolaista, morkkaa suomalaista" (Suomen kansaa kuuluu pettää, kohtaa harhaan ja manipuloida sekä alistaa väsytämättä ja jatkuvalla syötöllä -ohjesääntö lienee myös olemassa) Kyseiselle toimittajalle oli avannut kansalainen sanaisen arkkunsa, ja sanonut tätä moisesta kirjoittelusta johtuen "törkeäksi ämmäksi", ja täten tullut tuomituksi kunnianloukkauksesta. Tämä ei yksinkertaisesti tunnu todelliselta enää. Nyt, tässä paljastuu Virallinen Totuus (TM) joka on tatuoitu hauraisiin mieliin: toiselle Linda Pelkonen on suuri sankari, sillä moinen tiedon pimittäminen on patologisina valehtelijoina tunnetuille suvakeille, joille loppu aina oikeuttaa keinot, esimerkillinen teko. Mutta toisille se on törkeää kansan harhaanjohtamista, vieläpä inofrmaatioalan edustajan toimesta. Virallinen Totuus (TM) näkyykin tässä, että jälkimmäinen kanta asiaan on "väärä", eikä vain väärä vaan oikeudessa tuomittavalla tavalla väärä.

Fundamentti on kertonut, miten Virallinen Totuus (TM) käyttää massakontrollin aseita kansaa vastaan, ja tämän selkeämpää todistetta ei taas hetkeen olla saatu, vaan voidaan myöskin lisätä, että se suojelee omiaan, ja tuomitsee vihollisensa.

(Tosin, tälle toimittelijanaiselle on annettava se optio, että "tekiköhän hän vain työtään", eli sen mitä ylhäältä käskettiin, vai oliko hän kirjoittelemassa juttua punavihreänä, politttisena aktivistina, joka käytti työpaikkaansa propagandansa levittämisalustana - tästä ei ole mitään tietoa liikkeellä).

Tapaus 2. Väärin tekstitetty

Toinen tapaus, on hyvin saman kaltainen. Siinä Junes Lokka oli kuvannut kaupunginvaltuuston istunnossa vihreiden tummahipiäisempää edustajaa pitämässä puheenvuoroaan, ja hän myöskin tekstitti kyseisen pätkän. Tämä oli rikollinen ja tuomittava teko. Tämä on jo suoranainen nokitus edelliseen, sillä tässä ei enää edes "väärämielinen" sanonutkaan mitään, vaan nyt riitti pelkkä eturyhmän ja oikean ajattelutavan edustajan syyte, ja pam, taas oli oikeus voittanut! Enää ei edes vaivauduta käymään sitä muodollista poliittista teatteria, vaan käy kuten MeToo-kampanjassa, jossa mennään periaatteella "syytetty on yhtä kuin tuomittu, ei armoa, huomiohuorien sana on laki!" (Tämä tapaus muuten ei juurikaan eroa siitä 1984:n kohtauksesta, jossa väärinajattelijaa kidutettiin, ja hänelle sanottiin että Isoveljen edustajat päättävät onko pystyssä 4 vaiko 5 sormea, kidutettavan anellessa saada tietää mitä hänen kuuluu vastata tätä kysyttäessä - mielivaltainen ja alistava on tie omaksumaan Virallinen Totuus (TM))

Mutta tässä on ollaan menossa mielenkiintoisille vesille, sillä Laura Huhtasaari on huomannut tämän tapauksen ja hän lupasi toimia tilanteen edellyttämällä tavalla:

Natsiksi haukuttuna, kreationismista ja uskostaan pilkattuna, kristittynä Israelin ystävänä, hänellä varmasti on materiaalia mistä hakea takaisinmaksu.


Summa summarum

Vaan, on melko luultavaa, että hänen sanansa kaikuvat kuuroille korville, sillä kuten on jo monasti sanottu, on massakontrollin mitä tärkein ase tuplastandardit, ja nämä tapaukset taas kerran osoittavat sen. Pohjimmiltaanhan näissä on kyseessä nimenomaan se, että syytettyjen penkillä on ajatusrikolliset, ja "oikeuslaitos" eli totuuskomissio taas puolustaa Virallisen Totuuden (TM) epätasa-arvoisen hierarkian mukaisesti eturyhmäläisiä, jotka ovat naistoimittaja  joka kirjoittaa totuutta pimittävästi, mutta Virallisen Totuuden (TM) narratiivin mukaisesti, sekä tietysti vihreitä edustava, maahanmuuttaja, joka jo sellaisenaan on kultainen vasikka suvakille kuin suvakille, ja jokainen väärä ajatuskin häntä vastaan olisi absoluuttisesti haram.


PS. Tämä on erityisen sattuvaa, sillä juuri eilen julkaistiin tämä teksti, jossa havainnollistettiin uusinta taktiikkaa, ja joukkopsykologisen mekanismin käyttöä kansaa vastaan - mitä kyseiseen taktiikkaan tulee, eli siihen että väärät mielipiteet niputetaan "äärioikeiston rikoksiksi" jotta voitaisi sitten vedota tilastoihin miten tarujen myyttinen peto, eli "äärioikeisto", on ongelma jo tilastojenkin myötä, niin voi sanoa että näemmä nuo tilastot myös täytetään erittäin heppoisin ja epäoikeudenmukaisin perustein. Totuuskomissiolla näyttää olevan paniikki pääällä, ja vihollinen on tuhottava tämän tietoisuutta myöten.

Ei kommentteja: