keskiviikko 25. lokakuuta 2017

5 syytä miksi Me Too -kampanjaa tulee vastustaa, ei kannattaa


Tästä aiheesta oli lopulta sitten pakko kirjoittaa, vaikka sitä olikin alkuunsa niin naiivi, että kuvitteli tämän feministikampanjan olevan taas yksi niistä monista viikon "naiset on aina uhreja, miehet aina syyllisiä"-kampanjoista, jotka menevät ohitse kuin ikävä kausiflunssa. Tämä kamppanja kun ei vain näytä loppuvan, ja sen seuraukset ovat olleet yllättävän pitkälle eteneviä. Ja mikä pahinta, osa ihmisistä voi ottaa tämän massakontrollin aseen käytön jopa vakavissaan, joten on parempi tuoda tähän sinipilleröintiin vastalääkettä punaisen pillerin muodossa, valheen pimeyteen totuuden mielenvalaistusta.

Eräs syy, miksi tämä kampanja on ottanut tulta on siinä, että modernille, feminismin luomalle naiselle (ja tietty feministeille) tämä on oikea monta iskua yhdellä iskulla-tempaus: samassa pakettissa uhriutuminen, seksuaalisen vallan lujittaminen, miesten syyllistäminen ja seksuaalisen halun objektiksi julistautuminen tavalla jonka mukana tulee kaikki mahdolliset syyte- ja kyseenalaisuustamissuojat!

Siinä jo kylliksi syytä, miksei kyseistä kampanjaa saisi hyväksyä, sillä tuo kaikki on 100% pahuutta ja väärin. Todellinen isku tasa-arvoa vastaan, ja pisteet feminismille, joka on tasa-arvon suurin mahdollinen vihollinen.

Ydinsyiden ja johdannon jälkeen on vielä syytä tarkastella seuraavia negatiivisia seurauksia ja ilmiöitä, mitä tämä kampanja tuottaa ja ylläpitää:

1. Väärät ilmiannot ja tilastojen "korjailut". 

Jo nyt feministit yrittävät luoda käsitystä että heidän opinkappaleensa raiskauskulttuurista olisi jotenkin oikeutettu. (Esim. feministit valehtelevat että vielä iso osa raiskaukssita jää kertomatta. Mistä he tietävät tämän? Eivät mistään, vaan he valehtelevat täysin tietoisesti tai ovat vain älyllisesti jälkeenjääneitä.) Tämä kampanja, johtuen naisten joukkosieluisesta ja huomionhakuisesta luonteesta, on omiaan nostamaan näitä ns. jos-tilastoja, sillä tästä tulee muoti-ilmiö, jolloin väärät ilmoitukset nousevat ekspotentiaalisesti. Et usko? Katso minkälaisen myllytyksen kohteeksi julkikset ovat joutuneet.

Tässä mielenkiintoista luettavaa:

How To Lie And Mislead With Rape Statistics: Part 1


Siispä, se jos lähipiirissä naiset osallistuvat tähän kampanjaan. ei ole todiste siitä, että tämä kampanja olisi aiheellinen, vaan se on todiste siitä että nämä naiset ovat potentiaalisia feminismin uhreja, joihin uppoaa tälläiset höpöhöpökampanjat koska niissä pääsee uhriutumaan, olemaan pääroolissa ja tuntemaan muodin seuraajalle ominaista yhteenkuuluvuutta.

2. Vastuuton mokutus, ja siihen rohkaisu
Naiset ovat pääsääntöisesti vastuussa siitä, että länsimaat on ns. mutavyöryn alaisena, minkä ikävänä oheistuotteena on lisääntyneet ahdistelu- ja raiskaustapaukset.

Uusin tutkimus: 95,6 prosenttia pahoinpitelyraiskauksiin syyllistyneistä on ulkomaalaista syntyperää


Ne ovat naisten (feministien) syytä, mutta niistä syyllistetään koko miessukupuoli, käytännössä kantaväestöön lukeutuva valkoinen, heteroseksuaalinen miesedustus.

Mikä sairainta, niin nämä samat naiset ovat niitä, jotka eivät vain hyväsky tätä toimintaa lemmikeiltaan, vaan he jopa toimivat puolustusasiajajina näille ahdistelijoille, ja syyttäjinä miehille jotka yrittävät suojella heitä ja tuoda tähän touhuun järkeä - tiedäthän sen tutun mantran: "rasistien turvaa en tarvitse". No, pitäkööt naiset MGTOW:n hengessä tunkkinsa! Suvakkihuoria ei pidä auttaa tässä heidän tuhoisessa projektissa, vaan heidän tulee itse ottaa vastuu siitä tuhosta jota he kylvävät ympärilleen. On suojeltava vain itseään ja omia läheisiään. Niin kauas kunnes valta on meidän tolkullisten ja voimme pistää tälle kaikelle lopun. Lisäksi tämä kampanja jatkaa median tuttua "ylistä matua, hauku suomalaista (valkoista heteroa)"-linjaa ja täten edustaa ehdottomasti jokaisen suomalaisen vihollisuutta.

3. Seksismi ja tekopyhyys.

Todellakin, tuplastandardit ovat massakontrollin ase: Jos ne ovat sinua vastaan, sinä olet silloin sorrettu, et sortaja.

Mielenkiintoisa onkin, että feministijulkimo, Maria "cry bully" Veitola heitti tiskiin tutun feministisen opinkappaleen:

Maria Veitola laukoo suorat sanat Tomi Metsäkedon Tähdet, tähdet -potkuista – ”Hänellä on selkeä ongelma”


Laulajat eivät halunneet kommentoida Metsäkedon tapausta sen enempää. 
Ohjelman tuomaristossa istuva Maria Veitola kuitenkin avasi sanaisen arkkunsa asiaan liittyen. 
– Musta se on tosi hyvä juttu, Veitola toteaa siitä, että Metsäketo ei ole enää mukana ohjelmassa. 
Se on tosi hyvä juttu että mies lentää pihalle kisoista vain naisten todentamattomien syytösten pohjalta!

Mutta! Tässä on se "paras":

Veitola kertoo, että useat naiset ovat tuoneet myös hänen tietoonsa tarinoita Metsäkedosta, eikä hänellä ole syytä epäillä niitä. 
Mä en ymmärrä, miksi kukaan keksisi tuollaisia tarinoita. Ainakaan tässä määrin. 
Niin tosiaan, miksi kukaan nainen tappaisi lapsensa? Miksi 80% naisista olisi vastuuttomia pelkureita tai oksalta toiselle hyppiiviä apinoita, joiden vuoksi puolet avioliitoista päättyy eroon?

Joko lukijalle selvisi, mikä feministisen propagandan doktriini tässä tuli esille?

Se on: naiset ikuisia uhreja ja enkeleitä, miehet perkeleitä.

Näin ollen, luontaisena johtopäätöksenä on todeta että tuollaista ei voi tapahtua, koska eihän naiset voi tehdä mitään väärää. Siispä, myös kaikki naisten rikokset voidaan painaa tästä lähin ja tuolla verukkeella villaisella, koska eihän naiset koskaan tee mitään pahaa!

Vai olisiko niin, että on olemassa pahoja ihmisiä, niin miehissä kuin naisissa, ja he voivat tehdä selittämättömän alhaisia temppuja? Ei feministin mielestä.

Seuraavassa puolestaan esimerkkejä siitä, miten naiset jotka ovat tässä uhreja käyttäytyvät jos vain mies on oikea - tässä tapauksessa rikollinen:4. Vallankäyttö.

Seksuaalisen vallan se on. Tässä kampanjassa naiset yrittävät kontrolloida miehiä ja heidän seksuaalisuuttaan, lujittaakseen omaa seksuaalista valtaansa.  Feministit yrittävät syöttää pajunköyttä, jonka mukaan tässä olisi kyseessä jokin kivikautinen patriarkaalinen vallakäyttö naisia kohtaan. Se on yksinkertaisesti naurettava väite, joten nämä feministit eivät joko elä tässä päivässä tai sitten myönnä sitä totuutta ettei mitään tuollaista, heidän propagandansa mukaista tapahdu juuri ollenkaan. No vaikea se on valheelle perustuvaa ideologiaa muuten oikeuttaakaan, kuin valehtelemalla lisää.

Ongelma on heillä siinä, että tässä kampanjassa on suunnitelmana naisten seksuaalisen vallan lujittaminen - juuri se, mikä on aikamme suurin epätasa-arvokysymys miehen ja naisen välillä.  Esim. jos nyt mietitään että ä tämä kampanja läht siitä kun hollywoodissa näyttelijättäret päättivät uhriutua oikein porukalla, saadan tavan pulliaiset mukaan junaansa, niin sen koko lähtöasetelma siinä, että  on tehty ongelma jostain, mikä on ollut täysin vapaaehtoista naisille. Eli, kyseessä on siis täysin vapaahetoisesti viihdealalle hankkiutuneet naiset, jotka tarjoavat seksiä etenemismahdollisuuksia vastaan, minkä jälkeen he sopivan tilaisuuden tullen, tai B-suunnitelmanaan, uhriutuvat jostain minkä he ovat tehneet 100% oman etunsa nimissä ja seksuaalista valtaansa käyttäen (seksikäs nainen menee tätä suunnitelmaa käyttäen aina vähemmän seksikään edelle), eli win-win-diilinä. Toisaalta, mikä tässä kääntää seksuaalisen vallan pääalelleen ja näyttää mitä mieltä naiset olisivat tilanteesta jossa heihin tätä valtaa käytettäisi, on se kun YTM (ylemmän tason mies - mies jolla on rahaa ja statusta) omaa seksuaalisen vallan naisen yli ja voi toimia näin ollen valitsijana, eikä täten nainen voikaan käyttää ylivaltaansa häneen. Samasta syystä feministit vastustavat prostituutiota, ei siksi että he olisivat hyviä ihmisiä, vaan siksi että prostuutiossa nainen kilpailee miehestä, nimittäin jos palvelu ei miellytä, niin mies menee rahoineen naiselle joka osaa häntä palvella, siinä missä parisuhteissa asetelma on toisin päin.


5. Hypergamian normalistointi

Vallankäyttöä on myöskin se että tällä yritetään kontrolloida (vääränlaisten) mie4sten tekemisiä, sanomisia, jopa katsomisia. Tästä pääsemme viimeiseen kohtaan, sillä tämä on osana hypergamiaa, jossa siis miehiin yritetään iskosttaa ajatus siitä, että vain naisia tasokkaammat miehet saavat lähestyä naisia, ja että naisten ei luonnollisesti tarvitse muuta kuin olla paikalla. Näin keskivertomiehistä, jha alemman tason miehistä, yritetään tehdä ei-proaktiivisia, vetäytyneitä ja alistuneita, jotka tietävät paikkansa, samalla kun feministinen projekti yhteiskunnan tekemisestä naisen haaremiksi ja vapaa-ajeluksi huvipuistossa etenee.
Siispä, ole osa ratkaisua, äläkä osa ongelmaa ja pysäytä osaltasi tämä kehitys; kyseessä ei ole tasa-arvokampanja, kyseessä on hienovarainen ja naamioitu sukupuolten sota sekä suoranainen hyökkäys 50% ihmiskuntaa vastaan.
Ei kommentteja: