perjantai 30. kesäkuuta 2017

Kevennys: Suvakit ennustettu jo vuonna 1993!


Jos Helsingin kaupungin uusi vaakuna, tai paremminkin logo, on kuin suoraan parodian maailmasta, muistuttaen haalistuvaa punavihreää unelmaa, joka koostuu "pinkistä limasta" ja vihreästä räästä, jotka molemmat valuvat alaspäin, on parodian todeksituleminen tapahtunut muutoinkin, sillä tämä vuoden 1993 sketsi saattoi naurattaa silloin, mutta nykyisin emme tiedä enää pitäisikö tämän porukan kanssa itkeä vaiko nauraa.

(Tätä tapahtuu, koska suvakeilla ei ole kykyä nauraa itselleen tai ehkei heillä ole olleenkaan huumorintajua. Sen sijaan heillä on kyllä lyömätön kyky olla huvittavia/& ärsyttäviä molopäitä, jotka saavat kaikki nauramaan/vihaamaan heitä ja heidän ajamaansa asiaa.)

2 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Heh, tuo kyllä alleviivasi juuri sen miten nuo suvakit tekevät itsensä naurettaviksi. Mutta sama vitsi toistettuna sata kertaa menettää kyllä tehonsa. Tällä hetkellä ei enää naurata, pikemminkin hävettää heidän puolestaan.

XeimA kirjoitti...

Jep, näyttää tällä hetkellä siltä, että nauru vaihtuu sääliin ja häpeään näiden kohdalla, mutta jos tämä touhu jatkuu, niin sen sijaan että saisimme nämä kaistapäät hoitoon, he voinevat valtaa saadessaan järjestää meidät, ajatusrikolliset, hoitoon. Tai sitten suoraan uuniin, koska on meidän syy, ettei todellisuus taivu sairaan unelman mukaiseksi.