torstai 22. kesäkuuta 2017

Hallituskriisistä sylttytehtaalle- tiedätkö sinä mitä on meneillään? Lue nyt ja tiedä!

Vähemmistöterrorismi, on termi joka löytyy Täydellisen Järjestelmän yhteiskuntateoriasta ja Fundamentista.

Mitä se tarkoittaa?

Sitä, että vähemmistö terrorisoi enemmistöä ja/tai vähemmistö hyötyy enemmistön kustannuksella.

Vähemmistö voi olla (kansainvälinen) kapitalisti, joka riistää kansallista suurluokkaa.

Se voi olla myöskin jokin vähemmistö, joko seksuaalinen tai sitten etninen, uskonnollinen jne. joka lukeutuu moniarvoiseen eturyhmään.

Tällä hetkellä pahin vähemmistöterrorismile omistautunut puolue on Kokoomus, joka myös sattuvasti Cuckoomuksena tunnetaan, sillä se  harjoittaa ja lobbaa kaikkia vähemmistöterrorismin muotoja - se on pahempi jopa kuin vihreät, jotka eivät sentään niin paljoa lobbaa (kansainvälistä) kapitalistia!


Pysähdy, ja anna sen upota hetken ja huomaa silmiesi avautuvan aivopesusta joka on huijannut sinua tietyin mielikuvin ja sloganein.

Tästä johdannosta pääsemme varsinaiseen aiheeseen.

Eli, sylttytehtaalle johtavat jäljet näkyvät taas kerran varsin selvinä, nyt kun persut on blokattu ja tilalle on otettu sinivihreä tulevaisuus, joka koostuu  poliittisen uransa vesssanpytystä vetäjistä ja luopioista - täydellisistä kokoomuksen ja muiden roistojen sylikoirista.

Nyt, ihmetteletkö että miksi, samalla kun poliisi raahaa betoniesteitä temppeliaukiolle johtuen terrori-iskun epäilystä, meidän hallituksemme vehkeilee edellä mainittujen juudasten
kanssa, jotta vähemmistöterrorismin (erityisesti mokutuksen) vastavoima saataisi vaarattomaksi?

Älä ihmettele enää, syykin löytyy: perussuomalaiset piti tehdä vaarattomiksi, ja saada pois tieltä, sillä jälleen kerran uusi rikastus (maahanmuuttokapitalistien, ei sinun) oli suunnitteilla, ja nyt kun este on otettu, päästään etenemään tässä kyseisessä suunnitelmassa:

Kokoomuksen Orpo nostaisi Suomen pakolaiskiintiötä


Petteri "urpo" Orpo ei kauan malttanut odottaa, kun hän oli jo mädätyspuuhissa, jotka Suomen kansa luonnollisesti kustantaa! (Puhumattakaan niiden seurauksista)




Logiikka on kieltämättä ihan yhtä outoa ja nurinkurista, kuin mitä se on vaikkapa feministien ja suvakkien "mielenkiintoisessa" maailmassa, eli pakolaisia pitää ja suorastaan kannattaa ottaa silloin kun:

  • Kun kriisi on ohi, jolloin pakolaisia on vähemmän
  • Kun niiden ottamiselle ei ole tarvetta

"Valtiovarainministerin mukaan kyseessä olisi merkittävä ele. Suomen pakolaiskiintiötä pitäisi nostaa kolmellasadalla 1 050:een, kun pakolaiskriisin kriittinen vaihe on ohi ja turvapaikanhakijoiden määrä laskenut selvästi, sanoo kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Petteri Orpo."
Ei mutta onhan kyseessä "merkittävä ele" - millä muullakaan tapaa tuota olisi voinut perustella?

Ei kun hetkinen, eihän tuossa ollut perustelua lainkaan!

Petturi Urpo puhuu siis silkkaa paskaa, etenkin jos katsotaan lukuja:

Muutos olisi Orpon mukaan hallitusohjelman mukainen, koska ohjelman mukaan pakolaiskiintiön tulee olla samalla tasolla kuin aiempina vuosina.

Pakolaiskiintiö on viime vuosina ollut 750–1 050

Huijaus on ilmeinen, sillä pakolaiskiintiö on ainoastaan 2014 ja 2015 ollut tuo 1050, sitä ennen se on joka vuosi ollut n. 650-750. 

Vuonna 2016:
7745 myönteistä turvapaikkapäätöstä
+Kiintiöpakolaisia 750
+EU:n sisäisinä siirtoina n. 1000

(Lähde? Klikkaa tästä)

Viime vuoden todelliset pakolaismäärät heiluvat siis siellä 10 000 paikkeilla, mutta pakko on saada lisää! Kuka on maanpetturi?

Nyt, allekirjoittanaut heittää veikkauksen - jotka yleensä aina osuvat oikeaan - minkäköhän huippuviran Petturi Urpo saa, kun tämä tuho on viety loppuunsa?

Katainen ja Stubb palkittiin jo EU-viroilla maksimoituaan kansainvälisten kapitalistien voitot ja tappiot Suomen itsenäisyydelle.




Eikä tässä vielä kaikki - jos juonittelijoilla oli "Suunnitelma B" sen varalle että Perussuomalaisissa äänestetään väärin sisäisesti, niin heillä on ollut siihen myöskin hyvä syy:

Hallitus aikoo laatia uuden maahanmuuttopoliittisen ohjelman


Ei siis ihme, jos demokratiaksi naamioitu teatteri jouduttiin keskeyttämään, sillä sehän olisi saattanut pilata jonkun bisnekset.

PS. Hyvät juhannukset, olkaa hukkumatta ja muistakaa että nyt kun ramadan (joka on ollut oikea vääräuskoisten metsästyskausi) huipentuu suunnilleen samaan päivämäärään kuin juhannus, jolloin Suomessa massat kokoontuvat yhteen eri puolilla maata, on syytä noudattaa erityistä varovaisuutta. Se voi lisätä eliniän odotetta, tai ainakin pitää sen ennallaan.

PPS. Oma aiheensa olisi "Sininen tulevaisuus" - joka ei liiemmin agendaansa peittele edes siinä, mihin sen kotisivut johtavat (Fundamentti oli oikeassa, kun kutsui heitä "sinivihreiksi", sillä he yhdistävät kokoomuksen ja vihreiden agendat ja julkikuvan), mutta nyt myös he ovat ottaneet mukaan lingoonsa suvaitsevaiston uuden "pärinäsanan" eli "ihmisvastaisuuden" tai "ihmisvihamielisyyden" tai "ihmisvihaajan", joka otettiin käyttöön koska rasismikortti ei enää tehonut kehenkään. (Fundamentti teki siitä havainnon jo Jussi Halla-ahon valinnan aikaan - lue tästä lisää, löytyy tekstin lopusta).

Voi veljet mitä tästä vielä tuleekaan!

Ei kommentteja: