tiistai 3. joulukuuta 2013

Feminismin Saavutusten Näyttely: Kun Työpaikoilla Tapellaan Kuin Kanaloissa

Väitös: Näin naiset jyräävät työpaikoilla


- Suomalaisnaisilla oli yllättävän kova tarve pelastaa omat kasvonsa konflikteissa, mikä on puolestaan yhteydessä kontrolloivaan käytökseen. 

Näin naiset jyräävät työpaikoilla


"Naiset pelaavat sitä samaa peliä töissä kuin pelasivat jo lapsena kaveripiirissä."
Helsingin yliopistossa tarkastetussa väitöskirjassa kuvataan, miten naiset käyttäytyvät työpaikoilla aivan toisin kuin on ajateltu - kuin miehet!
Etenkin jälkimmäinen pointti kertoo kokonaisuudessaan sen, mitä Fundamenttikin on kertonut; feminismi tekee naisista miesten kaltaisia, ja käyttää siinä prosessissa luomaansa omaa propagandaansa ja yleisiä, seksistisiä tuplastandardeja hyväkseen. Näin ollen, nainen joka käyttäytyy kuin feminismin propagandan kuvaama mies, eli stereotyyppinen apinamacho, on "vahva ja itsenäinen nainen" - siinä missä vastaavalla tavalla käyttäytyvä mies olisi leimattu, ihan ansaitustikin, ylikompensoivaksi kusipääksi - tai ihan vain pikkunilkiksi jolle on asema noussut päähän.

Ongelmana on tietysti vielä se, että kulttuurissamme on täysin mahdoton ajatus että nainen saisi mitään seurauksia täysin sietämättömästä elämöinnistään, vaan syy miksi naista, "joka käyttäytyy kuin miehet", ei silti kohdella kuin miehiä, on naisten eduksi esiintyvissä tuplastandardeissa. (Naiset ovat myös tuhonneet melko tehokkaasti kaiken mielekkyyden herrasmiesmäisyydestä, mutta toisaalta, nyt näkyy yhä räikeämmin se, että olla herrasmies, on sama kuin että olisi naisen orja.)

Tämä on se kehitys mitä feminismi ajaa, ja juuri se minkälainen modernista ja itseään vahvana pitävästä naisesta on tullut. Vapaa? Toki, yhtä vapaa kuin animalistisen puolensa orjuuttama voi vain olla ("Siis mä oon villihevonen joka ei oo löytänyt kesyttäjäänsä" - Jokaisen vanhaksi piiaksi lipuvan, wanna be-sinkkuelämäälutkan motto). Vastuullinen? No se on miesten heiniä, sillä ovathan he nyt miehiä ja heidän sukupuolittunut roolinsa velvoittaa heidät siihen. Jopa siinä määrin, että myös naisten koheltamisenkin kohdalla "miehen pitää olla mies, ja kantaa vastuu."

Mainittu pelailu ja naisille tuttu juonittelu onkin tässä paletissa enää vanhoja uutisia, ja onkin outoa että mainitut, lopulta melko ennalta-arvattavat pelit ylipäänsä enää menevät läpi.

Miksi näin?

Siksi, koska massakontrolli.

Siksi on käytännössä poliittisesti korrektia ja (pervertoidun) tasa-arvon ihanteiden mukaista, että naisen suorittama pomottaminen, pelailu ynnä muu epähyväksyttävä käytös katsotaan sormien lävitse.

Se kuuluu osaksi ohjelmaa, joka on mahdollistanut sen että nämä passiivis-aggressiiviset pelit on nyt korvattu suoranaisen aggressiivisella, ja kontrolloivalla käyttäytymisellä.

Mutta voi häntä joka ei siihen alistu vaan pitää pintansa, joko tyhmyyttään tai viisauttaan, sillä tämän seurauksena hän joutuu silmittömän häpäisemisen ja sovinistiksi leimaamisen ristituleen; hinta minkä voi joutua maksamaan, kun erottuu massasta, ja repii itsensä irti sen kontrollista.


Nyt, mietitään vaikkapa Timo Rädyn ja Hilkka Ahteen tapausta.

On jotenkin automaattista, että mies on mediassa oitis syyllinen. Se on massakontrollin aseisiin lukeutuva perustemppu.

HUOM: Jos saat itsesi kiinni siitä, että pidät näissä tapauksissa miestä automaattisesti syyllisenä, ja naista uhrina, niin tiedätkö mitä? Jep, olet (feministisen) massakontrollin, ja sen asennekasvatuksen uhri.

Vaan, mitä tulee itse tapaukseen, niin on selvennettävä että allekirjoittaneella ei ole tapauksesta kyllin tietoa että hän voisi toimia tuomarina, mutta sananvapauttaan hän tulee käyttämään antaakseen tilannearvion. Myös mitä tulee isompaan yhteiskunnalliseen kokonaisuuteen.

Poliittisesti epäkorrektina yleisdiagnoosina voidaankin sanoa, että ongelmana näissä tapauksissa on se, että organisaatiossa riehuu vapaana nainen, joka yrittää keinolla millä hyvänsä johtaa johtajaa.

Mitä olen aiemmin mainituista peleistä oppinut, on se, että nainen jolla on taipumuksena niitä pelata, on taipumuksena myös pitää huolta siitä, että hän toimii ensimmäisenä kantelijana, joka myös takuulla tuo esiin vain yhden puolen tarinasta. Nämä pelailevat, peniskateuden sekä statuksenhimon jäytämät naiset eivät yleensä kaihda keinoja.

Esim. kun tälläinen nainen alkaa syyttämään miestä narsismista, on erittäin todennäköistä että kyseessä on mies joka on voittanut naisen hänen omassa pelissään. Aivan kuten jos mies laittaa hanttiin, on logiikana se, että "hän ei kestä vahvaa naista" (käännös: "koska minulla on tissit ja pimppi, ja jokainen mahdollinen kompleksi, on minun saatava kävellä jokaisen ylitse ilman seurauksia").

Siispä Rädyn ja Ahteen kahnaus on suorastaan mielenkiintoista seurata.

Mikä on totuus?

Voittaako oikeus vai massakontrolli?

Onko Räty vain uusi jatke "audimies-sarjaan"?

Puhumattakaan paljastuksesta Ahteen seksinvonkausesta - totta vai tarua?

Seksin käyttäminen aseena kun ei ole mitenkään ennenkuulumatonta, puhumattakkaan siitä, miten on kerta toisensa jälkeen jouduttu todistamaan naisten hillitöntä taipumusta hypergamiaan. Sillä jos tämä on totta, niin kyseessä olisi tyylipuhdas "2 kärpästä yhdellä iskulla"-taktiikka.

Suosittelenkin nyt aiheeseen liittyvänä, lukemaan seuraavan Mattiesko Hytösen jutun aiheesta:

Salaliiton uhri


Ja joka ei sitä jaksa lukea, miettikööt seuraavaa:

Minä en kuulu suomalaisen median siihen osaan, joka moraalisessa paheksunnassaan repi temppelin esiripun, kun Timo väitti käräjäoikeudessa, että Hilkka Ahde oli ehdottanut hänelle seksisuhdetta.Minä olin kuullut ehdotuksesta jo kaksi vuotta sitten. Timon silloinen naisystävä oli kertonut asiasta tyttöystävälleni.

Mikä tässä onkin niin mätää, on se, että me pidämme yhteiskunnallisesti feminismiä tasa-arvon synonyymina, vaikka se jo nimestä alkaen antaa tietäväksi sen että se keskittyy vain ja ainaostaan naisten ongelmiin (ja jos niitä ei ole, niin niitähän keksitään!).

Tästä syystä vinkuminen siitä, ettei sukupuoli saa olla syynä palkkaamattomuuteen, onkin äkkiseltään mennyt siihen, että se on juuri sukupuoli joka on ensimmäisenä syynä palkata ja uskoa henkilöä.


Samoin, lakeja jotka on rakennettu suojelemaan, onkin nyt ruvettu käyttämään hyökkämiseen.

Sellainen ei voi olla oikein.

Kun olimme kahden, tyttöystäväni totesi, että Soinin kaltaisen miehen kanssa olisi kiva tehdä töitä.Soini on minunkin mielestäni niin joviaali ihminen, että panen tähän Hyvä, paha valta -kirjasta kohdan, jossa Soini kertoo, kuinka alaiset ryhtymällä uhreiksi ja saamalla itkukohtauksia käyttävät valtaansa esimiehiin: ”Jos joku ottaa uhrin roolin, pitää työpaikkakiusaamisena jopa sitä, että vaaditaan tekemään työt normaalisti.”May the force be with you, Timo.


Same hand that builds -- destroys 
Same hand that relieves -- betrays 
Same hand that seeds -- burns 
Same peace that exists -- here lies 
I can't trust anymore  
Criminals within the law  
I have something to say  
Where I live, don't believe in another day 

Ei kommentteja: