keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Tilannekatsaus: The Knockout Game - Järkyttävä Viharikos Valkoisia Kohtaan (+ 3 Kohdan Lista Itsepuolustukseksi)

Yhdysvalloista on lähtöisin peliksi kutsuttu, mutta käytännössä täysin (viha)rikoksen merkistöt täyttävä hyökkäys pääsääntöisesti valkoista väestöä kohtaan - uhreina naisia, miehiä ja lapsia (tästä edellä lisää).

Ja vaikka uhrit lähes aina ovat valkoisia (heillä on jopa rasistisia nimiä esim. New Yorkin juutalaisilla kohteilla on nimitys "jääkarhu") ja hyökkääjät mustia, ei tästä huolimatta kyseistä "peliä" olla kutsuttu mediassa kuin "teinien peliksi", vaikka mukana sen "pelaamisessa" on sentään täysi-ikäisiä miehiä, tietyn rodun edustajia, joiden aggressiot on suunnattu muita rotuja vastaan.

Nyt, mitä jos valkoiset tekisi samoin, mutta uhrina olisi kuin sattumalta mustat - naiset, lapset ja miehet?

Jep, tuomio olisi selviö: Rasismia!

Eräs suurimpia ongelmia tässä onkin se, että peli on lähtenyt leviämään, ja sen leviämisestä pitää huolen poliittisesti korrektin massakontrollin aseet, ja tietysti suvakit (joista myös edellä lisää).

Tästä syystä olemme nyt tutun ongelman edessä - mitä teemme, kun massat riisutaan aseista, ja heiltä sidotaan kädet poliittisen korrektiuuden avulla?

Nimittäin jos tämän trendin annetaan jatkua, on vain ajan kysymys koska se on Suomessa - se on jo euroopassa.

Tällöin me taas palaamme siihen tuttuun tilanteeseen, josta olemme ennenkin joutuneet kärsimään; media ei saa antaa vahingossakaan antaa oikeita tuntomerkkejä. 

Tämä taas johtaa siihen, että syyllisillä - jotka muuten olisi helppo löytää - ei tule olemaan hätäpäivää.

Ja mehän tiedämme miten se onneton leimataan, joka erehtyy epäilemään sitä poliittisesti epäkorrektia vaihtoehtoa?

5 pisteen vihje: Äkkiä se, että jotkut idiootit hyökkäävät tuntemattomien ihmisten kimppuun, onkin pieni rikos!

Kuten on osoitettu, on tässä käytännössä kyse mustien nuorten ja jopa nuorten aikuisten viharikokseksi luokiteltavasta, suoranaisesta metsästyksestä valkoista kansanosaa kohtaan - itse asiassa Amerikassa on jo nyt tuomittu vihorikoksesta tämän pelin pelaaja (tässä tapauksessa se taisi onnistua vain siksi, että kohteena oli toinen vähemmistön edustaja, eli juutalainen).

Mutta mitäs teet, kun olemme saapuneet siihen massakontrollin luomaan tilanteeseen, jossa vähemmän tasa-arvoinen enemmistö joutuukin tasa-arvoisemman vähemmistön tallaamaksi, eikä heillä ole edes nimikettä jolla kutsua tätä rikosta?

Toki, se on pahoinpitely, jopa murhanyritys, mutta mitä järkeä ylipäänsä on sitten luoda termiä kuten "rasistinen viharikos" jos sitä saa käyttää vain yhteen suuntaan?

No, tuo on epäilemättä retorinen kysymys, sillä on täysin selvä arvopohjainen kannanotto, jos sitä nimitystä ei tässä tapauksessa käytetä kun asetelma on, mikä se on.

Entä mitä suvakit tulevat tekemään?

Aktiivisesti ei mitään, samalla pitäen huolta ettei kukaan muukaan voi tehdä mitään!

Nehän hyysäävät kiimaisesti näitä kullannuppuja "jotka eivät pysty kontrolloimaan itseään" jo niissä maissa, joissa tämä on tuottanut kuolonuhreja.

He myös ovat varmasti ensimmäisinä riisumassa aseista jokaista, joka voisi tehdä jotain estääkseen tämän kehityksen. Tuplastandardeista tullaan pitämään kiinni, vaikka sen eteen tarvitsi lyödä kansalaisia kuin vierasta sikaa.

Esim. "Knockout"-pelin naispuolinen uhri (jep, nainen jota löivät mustat nuoret miehet, ja vielä puhtaaksi huvituksekseen - ottakaa siitä femakot!) on kunnostautunut puolustamalla hänen mustia hyökkääjiään, sillä alentuvaisella perusteella "etteivät he voi kontrolloida itseään".

Liberal “knockout” victim excuses Black attackers because they can’t control themselves

Nyt, en tiedä kumpi tässä on tyhmempää, hänen suvaitsevaisuutensa jossa jopa hyökkäys hänen itsensä kimppuunsa suvaitaan vain koska hyökkääjät ovat mustia, vaiko se fakta että tuo alentuvainen kommentti on kuin suoraan jostain menneiden aikojen rotuoppikirjoista - vrt: "Neekeri on afrikkalainen, käkkäräpäinen otus, joka ei pysty kontrolloimaan ajoittaisia väkivaltaisuus tahi raiskauskohtauksiaan - tosin kuin me puihtaat arjalaiset, jotka voimme vain suvaita moista"? -Vain suvakki voi saada hyysäksenkin kohteensa kokemaan olonsa noloksi!

Se että löivätkö nämä tulevaisuuden nyrkkeilijälupaukset naista liian kovaa, vaiko liian hiljaa, ei ole vielä selvillä, eikä hänen toiminnastaan sitä voida myöskään oikein kunnolla päätellä.

On näemmä päästy siihen pisteeseen, että voidaan sanoa suvakkien olevan porukka jolla on yhteinen ongelma. Sellainen, jolla he eivät ainoastaan vaaranna omaa, vaan myös muiden turvallisuutta.

Samalla voidaan myös sanoa, että kaikki suvakkien ajamat "arvot" yhdistyvät tässä pelissä; kunniattomuus, raukkamaisuus, viha valtaväeöstä kohtaan, etuoikeudet vähemmistöillä. "post-modernia moraalista relativismia" eli nihilismiä jossa "kukaan ei voi määritellä mikä on oikein ja väärin" - listaa voisi jatkaa loputtomiin!

Jos emme ryhdy ajoissa toimiin, on tässä tulevaisuus Suomessa.

Huomattavaa on myöskin se, että samalla kun feministit ovat pitäneet huolta siitä, että vain valkoinen mies on vaaraksi naisille, voidaan tämän väkivallan sanoa olevan erityisen vapaata seksismistä.

Ja ainiin, jokainen kukkahattu joka kysyy tavallisesti: Eikö kukaan ole ajatellut lapsia?

No, nuorin uhri on 12 vuotias.

Odotetaanko nokitusta?

PS. Koska Fundamentti haluaa puolustaa omaa kansaa, onkin syytä tähän yhteyteen laittaa vielä muutama video, jossa annetaan itsepuolustusneuvoja tätä "peliä" vastaan. Mukaan annan myös allekirjoittaneen oman listauksen, siltä pohjalta minkä hän nyt kokemusta itsepuolustuslajeista ja meditaatiosta omaa.

Liite: 3 Kohdan Itsepuolustusoppi Raukkamaisia Yllätyshyökkäyksiä Vastaan

1. Ole jatkuvasti tietoinen ympäristöstäsi.

Nyt, tämä voi vaikuttaa ehkä äkkiseltään hieman haasteelliselta, joten annan tähän vielä käytännöllisen lisävinkin: sen sijaan, että olisit jatkuvasti hermostunut ja säikky, mikä on omiaan antamaan ns. helpon uhrin leiman, pyri vain välttämättään ns. "päivätranssiin" vajoamista, eli ole valpas kuin ajaisit autoa, äläkä mene ns. zombietilaan.

2. Muista olla potentiaalisia hyökkääjiä kohtaan terveen ennakkoluuloinen (vaikka suvakit sanoisivat mitä). Samoin muista varoa ns. häilyvää tai erityisen nopeaa lähestymistä suuntaasi.

3. Jos kohtaat hyökkäyksen, niin ei ole väliä miten tuttua ja näyttävää UFC:n matossapyöriminen on, niin vältä sitä viimeiseen asti, sillä joukko primitiivisiä ja raivohulluja teinejä (aseineen) kimpussasi tuskin epäröivät käyttää tilannetta hyväksi, jossa kurkutat yhtä näistä väkivaltaisista hulluista, samalla kun käännät heille selkäsi ja takaraivosi. Puukkoa on vittumaista kaivella lapaluiden välistä, eikä aran niskan potkimisesta moni ole tykännyt. Etenkään jos on kyse neurologista.

Sitä vastoin on hyvä pitää sen ensimmäisenkin hyökkääjän jälkeen ns. ääreisnäkö kohdillaan (kääntele katsettasi molemmille sivuille), ja itsensä pystyssä, mielellään menossa kohti välitöntä takavasenta.

Loput videoissa, joissa myös on yhteisenä teemana se olennaisin, eli ennakoiminen (toivotaan että sen tekee meidän hallitus, ja säätää viharikoslait koskemaan myös muitakin kuin jo entuudestaan kytättyjä suomalaisia).

Ei kommentteja: