sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Miehen Demonisoitu Seksuaalisuus

Male sexuality, un-demonized

Yllä olevan linkin, lähetti minulle kaverini, näin hieman kohmeloisen sunnuntain pohdinnaksi.

Miksi en siis jakaisi siitä irtoavia johtopäätöksiä myös kanssasi, arvollinen lukija?

Nyt, päässäni pyörii erittäin ärsyttävänä muistot aamiaiselta, jossa kävin kostean illan päätteeksi. Siellä oli hyvin nätti nainen ja todella tavallisen näköinen mies. En tiedä olivatko he pari, vai vain kavereita, mutta nainen tuntui seuraavan juuri tätä naisten logiikkaa: "Tuo mies ei ole arvoiseni, joten paskatestaan sitä jatkuvasti". Erittäin ärsyttävä nainen etten sanoisi. Mies selvästi tunsi paskatestien ideat, ja toimi sen mukaisesti. Ei missään asiassa periksi, eikä mitään paskoja sosiaalisia vaihtoja. Sitten naiset ihmettelevät miksi miehiä kammottaa sitoutua heidän kanssaan. Ja tähän ajatukseen liittyy myöskin tuo linkki.

Kaverini kommentoi linkkiä seuraavasti:


Lainaus: "In fact this whole system, ... excludes men from a fundamental human need—developed through eons of evolution as pair-bonders—the feeling of being desirable." 
Jos naiset kehittivät tämän "palkintopokaali"-ajattelunsa parempien miesten metsästämistä varten, he ampuvat sillä itseään jalkaan, koska he vievät mieheltä halun sitoutua.

Vastasin asian olevan erityisen hyvin päätelty, ja kommentoin vielä seuraavasti:

Mietin tuossa juuri sitä, että kenen agendaa tuo palvelee, ja se on yksinomaan naisten. Olen Fundamenttiin kirjoittanut tuosta "salaisen verkoston" synnystä. Se meinaa siis sitä, että nainen esitetään viattomana ja aseksuaalisena enkelinä, jonka miehet likaisine himoineen turmelevat. Se ei ole totta. Minun kokemus on että naiset voivat olla hyvinkin seksuaalisia. Mikään ei pelasta niiden päivää niin kuin oikein säädytön pano. Mutta jutun jujuna onkin se tuplastandardi, että seksi "muilta miehiltä" ja seksuaalisuus on paha, ja sitten se pieni mutta suosittu osa on eri tilassa; ne saa olla seksuaalisia miehiä. Näin valtaosa miehistä betonoidaan seksittömyyteen, mikä myös merkitsee parisuhteettomuutta ynnä muuta. Ei sellaiset suhteet synny ilman seksuaalista komponenettia.
Seksuaalinen vapautuminen saa koskea vain naisia, ja harvoja miehiä, virallisesti ei heitäkään, mutta jos niin käy, niin sitä ei lasketa.

Sanoin myös:

 Artikkelin nimestä päätellen se lupaa hyvää. Miehen seksuaalisuus ON demonisoitua. Käytännössä ongelmaksi tulee se, että jos ei sitä käytä ja jopa näytä, ei pääse kovinkaan intiimeihin suhteisiin naisten kanssa. Miesfeministit onkin yhteiskunnallisella kaverialueella, ja naisfeministit tarjoavat "homoksi eheytymistä" ratkaisuksi miesten ongelmiin tuolla alueella.


Artikkelista ottaisin vielä esimerkiksi seuraavan, mikä hyvin kuvaa aamiaisella tapaamaani "eripariskuntaa":

Socially, men are expected to validate women’s value as objects of sexual desire by exhibiting attraction, affection, and deference, but at the same time, men are also expected to weather a culturally normal climate of pre-emptive rejection. Further men must pass tests of fitness, financial and physical, to ‘prove’ the worth of their desire. All of these expectations validates the feminine fantasy of hyper-desirability; desirability beyond the humanly possible.

4 kommenttia:

MGTOWfi kirjoitti...

Paskatestien kanssa leikkiminen oli luultavasti tärkein syy miksi lopetin täysin naisten vokottelun jo kauan sitten. Naisten lähestyessä minua olen usein läpäissyt testit välinpitämättömyydelläni, mutta silloinkin olen kieltäytynyt heidän tarjouksistaan.

Näitkö muuten tätä juttua Helsinkiläinen nainen on Euroopan kokenein? Osmo Kontulan mukaan ainakin helsinkiläisten naisten kevytkenkäisyys on nyt tieteellisesti todistettu. Tarjontaa on täällä enemmän kuin missään muualla Euroopassa, jos vain jaksaa leikkiä paskatestileikkejä. Minua et löydä leikkikehästä, joten toivotan siellä temmeltäville lykkyä tykö.

XeimA kirjoitti...

En tiennyt tuosta linkistä. Mutta kyllä silläkin nyt v-käyrä saatiin näiden pirkkosuomisten vuoksi nousemaan. Eipä sillä, ei se suuri yllätys sikälikään ole, että mitä joskus olin jutussa erään saksalaisen naisen kanssa, niin se kertoi että suomalaisten (naisten) suhtautuminen tuohon viinalla luttaamiseen ja irstailuun on ihan erilaista mitä Saksassa (siellä tuo jälkimmäinen "seksuaalinen vapautuminen", lutkailu toisin sanoen, on "filthy"). Samoin eräs espanjalainen ron jeremyä ehkä etäisesti muistuttanut tyyppi joskus kummasteli minulle, että kuinka suomalainen nainen on "jotenkin helppo". Siihen lähinnä huokasin että sitähän se tuppaa olemaan. Siitä tuli taas se mieleen, että luultavasti paskatestit säästetään suomalaisille.

XeimA kirjoitti...

Paskatesteistä puheen ollen, niin ne olivat kyllä aikoinaan minulle melkoinen silmäin aukaisija.

Olenkin sitä mieltä että niistä pitäisi jokaisen miehen tietää.

En tiedä kuinka näillä ämmillä se rationalisointihamsteri siellä nupissa juoksee, mutta paskatesti on eräs typerimpiä naisten temppuja mitä tiedän.

Uskomatonta miten naisilla on sitten vielä niiden jälkeen otsaa vaatia luottamukseen ja avoimuuteen perustuvia ihmis-suhteita, kun itse käytännössä rankaistaan miehiä niistä ominaisuuksista. Pahimmilaan se on vielä sitä, että nämä muijat on kuin apinat miehen selässä, ja yrittää heitellä näitä paskatestikapuloita rattaisiin kunnes mies on liian väsynyt koko peliin, tai mokaa.

Olen joskus kuvannut paskatestiä siten, että ajat autolla, nainen repsikkana, ja sitten paskatesti on se kun nainen vääntää yllättäen ratista kohti pientaretta. Ja jos et saa autoa hallintaan, syyttää nainen sinua siitä.

Muuten, tuo sinun tapa vastata niihin onkin oikeastaan aika hyvä. Ei ainakaan vie juuri energiaa, mutta silti toimii. Minulla tapa vastata niihin on yleensä aika tölväisevä.

Meillä molemmilla taitaa olla se, että niiden pelien leikkiminen kiinnostaa kuin kilon kasa paskaa.

MGTOWfi kirjoitti...

Mutta kyllä silläkin nyt v-käyrä saatiin näiden pirkkosuomisten vuoksi nousemaan.

Mitäpä näistä hermostumaan. Naiset ovat mitä ovat, eivätkä he siitä miksikään muutu. Heidän luonnettaan tuskin voi muuttaa, mutta omaa käytöstään voi. Jos oma elämä pyörii enkelimäisen naiskuvan ympärillä, on aika jatkaa matkaansa. Maailmassa on paljon muutakin kokemisen arvoista.