perjantai 19. huhtikuuta 2013

Tätä Se Codex Alimentarius Tiesi?

"Ei se oo muuta kun sellainen virallinen listaus"; "jaa että yrtit patentoitaisi, tai kiellettäisi, älä nyt hulluja puhu"; "noi on noita salaliittoteorioita".

Edellä mainittuja kommentteja ja alasampumisia sai kuulla kun viimeksi nousi häly epämääräisen, ja salamyhäisen Codex Alimentariuksen tiimoilta. (Lue Fundamentin juttu tästä).

Ainakaan ihan heti siitä ei mitään sen pahempaa koitunut, mutta nyt on alkanut tapahtua.

(Enkä nyt puhu siitä miten C.A. on haitallinen pienkasvattajille).

Eikös se kansainvälinen kapitalisti, sitten heti tilaisuuden tullen päätä tehdä siirtonsa, jolloin samalla herää kysymys, että onko kyse vain kapitalistille ominaisesta ahneudesta, vai liittyykö edellinen hienosti nimetty lakiehdotus siihen jollain tavalla, sillä:

Néstle hakee patenttia luonnonkasville

Kunnianhimo se pitää maailman pyörimässä sano!

Jos aiemmin Néstle teki "kapitalistista hyväntekeväisyyttä" äidinmaidonkorvikkeilla, niin nyt on ainakin tavoitteet nousseet entisestään, pyrkimyksissä massojen kapitalistiseen maailmanhallintaan:
Kansainvälinen elintarvikejätti Néstle pyrkii patentoimaan luonnonlääkinnässä käytetyn ryytineidon (Nigella sativa) - kokonaisen kasvin - kertoo Sum Of Us.org. Ryytineito tunnetaan myös nimillä mustakumina, rohtoneidonkukka. Kalonji ja maustenigella. Mustakuminaa kasvaa yleisesti Euroopassa, Intiassa, Lähi-Idässä ja Aasiassa.

Pentti Saarikoski kirjoitti melko pahaenteisesti, joku voisi sanoa jopa että hän kirjoitti melko sarkastisesti, mutta näemmä elämme aikoja kuin lähes minkä tahansa voi odottaa tulevan toteen - ainakin yrityksen tasolla:

En jätä heitä rauhaan, ennen kun heiltä on otettu pois valta jolla he hallitsevat ihmisiä, nyt kun he eivät enää pysty hallitsemaan asioita, he ovat liikemiehiä ja heille on aina maksettava enemmän kuin he maksavat, mutta minä maksan heille samalla mitalla kuin he ovat maksaneet minulle, he ovat myrkyttäneet tuulen, tappaneet linnun ja puun, minun iloni kaikki. 
He omistavat maan, ja he omistavat taivaan, mutta maa ja taivas eivät ole heidän puolellaan, he tietävät sen ja siksi he varustautuvat sotaan, he tuhoavat maan ja taivaan mieluummin kuin luopuvat omistuksestaan. 
(Lue koko runo tästä)

Se, jos tämä menee läpi, on silloin se dystopia toteutumassa jossa kapitalisti todellakin omistaa maan.

Jo se, että ihminen voi omistaa maata, on minusta epäilyttävää, mutta tämä on suorastaan törkeää jo ajatuksenakin!

Joten on selvää että näin röyhkeä "kehitys" on pysäytettävä.

Lopuksi vielä dokumentti joka voi kiinnostaa Sinua.

PÄIVITYS klo 20:55 Ok, tämä menee jo naurettavaksi:


Nestlén johtaja vaatii veden yksityistämistä
Ei kommentteja: