keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

"Nainen on Maailman Neekeri" - Myytti Murrettu Alle Viidessä Minuutissa!

Otsikossa mainittu myytti on luonnollisestikin hieman hupsu väitös, ja vieläpä aika ladattu sellainen (John Lennon taisi olla syvällä aineissaan moista keksiessään - eikö muka?).

Mehän tiedämme miten feministit rakastavat tehdä naisista vähemmistön (vähemmistö joka on puolet väestöstä, aika hyvin), ja täten he käytännössä asettuvat osaksi myös rodullisia vähemmistöjä (vaikka valkoinen rotu on maailman mittakaavassa helposti vähemmistöön lukeutuva - etenkin jos puhutaan kaukaasialaisista).

Nyt,  tämä seuraava video on "vanha", mutta sisällöltään täysin pätevä nykypäivänäkin. Se kiinnittää huomiota siihen samaan vanhaan tarkoituksenhakuiseen laskuvirheeseen, jolla meitä sumutetaan edelleenkin.

Video kuitenkin kumoaa moisen propagandan helposti, vieläpä sen ryhmän edustajan toimesta jota feministit käyttävät propagandassaan hyväkseen - propagandassa, joka on rasistista ja misandristista yleensä heidän omaa kantaväestöään kohtaan.

Allekirjoittaneelle videosta tulee mieleen se kun eräs musta mies kumosi radiohaastattelussa yhteyden homoseksuaalien ja mustien syrjimisen välillä. Sen hän teki pro-homo-radiotoimittajalle, joka yritti kärttää häneltä tuon suvakkisolidaarisen dogman tunnustusta, vedoten siihen että nämä molemmat ryhmät, mustat ja homot, edustavat "syrjittyä vähemmistöä". Mies vastasi siihen ettei homoja voida ylipäänsä verrata rotusyrjintää kokeviin, sillä homous ei näy ulospäin - ainakaan sen ei pitäisi näkyä, vink vink - joten heitä ei voida syrjiä samalla tavoin kuten vaikkapa eri rotuisia. Todellakin, jos et aktiivisesti tuo sukupuolisuuntautumistasi esille vaikkapa esim. työpaikallasi, ei sinua voida syrjiä siihen liittyen. Allekirjoittanut ei usko että mikään työpaikka hyväksyisi työaikana suoritettuja seksuaaliakteja, oli suorittajana sitten hetero tai homo.

Vaan tästä johdannosta on hyvä siirtyä nyt itse videoon, jossa asiantuntija Thomas Sowell kumoaa alle viidessä minuutissa on feministien valheelliset ja roturasituksia luovat "tutkimukset"


Yhteenveto ja otoksia haastattelun pohjalta:

[En ryhtynyt kääntämään sana sanalta haastattelua, sillä sen voi jokainen katsoa itse videolta, mutta loin käännöksen jonka pohjalta pointit tulevat selvitetyiksi.]

Feministi: Tilastojen mukaan mustia ja naisia syrjitään, sillä he saavat vähemmän palkkaa [kuin valkoiset miehet].

Asiantuntija: Jos otat mustan perheen, jossa mies ja nainen ovat molemmat korkeakoulutettuja, ja vertaat sitä vastaavaan valkoisten perheeseen, niin huomaat että mustien perhe tienaa enemmän. Ongelma on siinä, että harvat mustat pääsevät tuohon kategoriaan.

[Eli kyseessä on tilastollinen huijaus, jossa vertaillaan ehdoin tahdoin eri yhteiskuntaluokissa olevia ihmisiä, jolloin on saatu luotua keinotekoinen vaikutelma syrjinnästä. Klassinen feministien käyttämä huijaus myös pahamaineisessa "Naisen euro"-myytissä.]

Feministi: Olen samaa mieltä, mutta et voi kieltää etteikö yleisesti naisille makseta vähemmän samasta työstä kuin miehille?

Asiantuntija: Voin kieltää. Sillä kun puhutaan samoista vuosista, työkokemuksista ynnä muusta sellaisista, naiset voivat tienata jopa enemmän kuin miehet. Mutta erotus onkin naimisissa olevien ja naimattomien välillä.

Feministi: Mutta myös sinkut (naiset) tienaavat vähemmän kuin miehet.

Asiantuntija: Rakastan sitä miten käytät termiä sinkut. Itse käytin tutkimuksessani termiä naimaton. Tämä siksi, että ne naiset jotka ovat sinkkuja 40-vuotiaina, ja jotka ovat käyttäneet viimeisen 10-20 vuotta kotona olemiseen, eivät ole sama asia kuin vastaavan ajan työtä tehnyt mies. Mutta nainen joka puolestaan on tuon ajan ollut työssä, voi tehdä jopa enemmän rahaa kuin mies! Lisäksi että naineet miehet saavat ylimääräistä bonusta, siksi että heidän naisensa kotiäitinä ja he voivat panostaa enemmän uraansa.

Summa summarum: Jos jotain (tässäkin maassa) tarvitaan, niin se on maskulismia, eikä feminismiä, joka vedoten valheisiin saa mm. aikaan sen, että seksismiä vastaan taistellaan seksismillä, ja todellisia ongelmia laastaroidaan valheilla.Ei kommentteja: