tiistai 15. marraskuuta 2011

Frustra Laborat Qui Omnibus Placere Studet (Vaatteet On Mun Aatteet #3)

Tämän, toistaiseksi viimeisen Infomercial-sarjan teksti (klikkaa katsoaksesi aikaisemmat, osa 1 ja osa 2) on viestiltään juuri kuten otsikko sen sanoo: "Turhaa vaivaa näkee se joka yrittää miellyttää kaikkia". (kaikissa itseäänkunnioittavissa poliittisissa blogeissa on syytä käyttää ainakin aika ajoin latinaa;)

Tämän iskusanonnan onkin moni voinut huomata, niin allekirjoittaneen, kuin myös Fundamentin ja sen fanien omaksuneen.

Siispä vielä viimeisenä tuote-esittelyn sarjassamme esittelen ensimmäisen ja alkuperäisen Fundamentti-paidan, jota on saatavilla kaupasta.

"Ärsyttävän Suomalainen".

Klikkaa tarkempaa tietoa

Sillä mehän tiedämme että miten suvaitsevaisto suvaitsee kaikkia muita paitsi vaaleaihoisia, suomalaisia, heitä jotka ovat "väärässä", "suvaitsemattomia", tai keitä tahansa jotka eivät suostu alistumaan heidän massakontrolliin joka on eräänlainen sekoitus passiivisaggressiivista totalitarismia, poliittista korrektiuutta ja sen käyttöä pelailussa agendojen saavuttamiseksi. Unohtamatta tietysti tuplastandardeja ja kaksinaismoralismia, sekä valikoivaa totuudellisuutta.

Totuudellisuudessahan on se ikävä puoli että totuus satuttaa ja ärsyttää heitä jotka elävät valheessa. Ja lopulta totuus on aina olemassa,  vaikka sitä laastaroitaisi valheella - tämä on erityisen kiukuttavaa kun siitä muistuttaa vaikkapa kapitalisteja joiden uskomukset talousjärjestelmästään todellisuus kyseenalaistaa laman muodossa, tai sitten viherpunaisten muistuttaminen heidän idealismistaan jonka ainoa ongelma on, ettei se toimi todellisessa elämässä vaan vaarantaa niin myös heidän kuin heidän ympäristönsä.

Mitä tahansa se onkaan, kiteytyy se tähän paitaan.

Eikä toki tässäkään kaikki, sillä tämä on viimeinen osa, haluan että sitä juhlistetaan jollain minkä voit huomata vielä kuukausia myöhemminkin lämmittävän mieltäsi sen edukkuudella ja reiluudella.

Nimittäin se on erikoisalennus, joka on voimassa vain rajoitetun ajan (28. marraskuuta saakka!).

Alennukseen kuuluu, että kun tilaat 4 tuotetta saat 5:nen tuotteen ILMAISEKSI!

Kirjoita tilauksen yhteyteen koodi: XMAS5FOR4 
Ja kauppaanhan pääsi kun klikkaat tätä tekstiä (sisältää myös monia muita malleja jotka voivat kiinnostaa Sinua)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Asiallista tekstiä kuten aina. Kävin kaupan sivuilla katsastamassa tuotteita kaiholla, vielä viikko ilkeän kapitalistin orjuudessa ennenkuin pääsen toteuttamaan pakkomielteeksi muodostunutta shoppailun haluani..

XeimA kirjoitti...

Kiitoksia!

Ja koska elämme tarkan €uron aikoja, nyt kun pankitkin ryöväävät ihmiset (eikä päinvastoin kuten joskus ennen wanhaan) niin menkööt kukin rahatilanteensa mukaan.