keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Exit Feminism, Enter Masculism (Vaatteet on mun aatteet #2)

Edellisessä tekstissä käsittelimme erästä modernin maailman käsistä riistäytynyttä epäkohtaa.

Seuraavaksi esitetty epäkohta tässä Vaatteet-on-mun-aatteet-/ infomecial-sarjassa liittyy samaan sarjaan.

Eli esittelemme kaupan tuotteista nyt Exit Femisnim, Enter Masculism-sarjan tuotteet!

Nyt, sinun ei tarvitse miettiä miten voit huomata luettuasi tekstin, miten tunnet hyvin olennaiseksi hankkia oikean asian mukaista vaatetusta jota tämän ilmoituksen kautta sinun on mahdollista hankkia huokeaan hintaan (lopussa rahanarvoinen etu!). Nimittäin asia on sellainen, että jokaisen miehen kiireellisin ja mitä tärkein velvollisuus oman ryhmänsä edun nimissä on nousta taistelemaan sitä seikkaa vastaan, että miten heistä on tehty polttoainetta itsekkäiden tyrannien tavoitteiden järjestelmälliselle toteutukselle. 

Kuvassa malliston t-paita, tekstin lopussa lisää mallistosta. Klikkaamalla kuvatekstiä pääset suoraan tuotteeseen.

http://xeimiandesign.spreadshirt.fi/exit-feminism-enter-masculism-A13235930
Nyt siihen asiaan.

Jos tätä kyseistä asiaa arvostelee, tällöin poliittiset reguloijat hyökkäävät kimppuusi, sillä jos heidän valtarakenteiden ja propagandan mukaista linjaa ei noudata, he pillastuvat kuin paniikkikohtauksen saanut lauma kanoja joiden rehuihin on sekoitettu amfetamiinia.

Ja jos sinä arvostelet edellisessä tekstissä mainittua Wall Street Occupy:ta, tällöin sinut pyritään vaientamaan reguloijien toimesta erinäisin häpäisytaktiikoin (shaming tactics), tyyliin “älä syytä muita, mene töihin, palvele ja tottele..jne jne”. Samoin on laita tässäkin tapauksessa jossa kritiikin kohteena on sortojärjestelmä joka johtaa länsimaisen sivistyksen tuhoon (tästä myöhemmin lisää), samalla lisäten yh-äitien määrää, tuottaen massiivisen piikin avioerotilastoihin yms. ja koska se perustuu peniskateiden, miesvihaajien vallanhimon tyydyttämiseen, eivät he patologisen narsistin tavoin koe voittavansa jos toinen (mies) ei häviä.

Ryhmä josta puhun on feministit. He tietävät kyllä, että olemme jo lähes täysin siirtyneet matriarkaalisuuteen ja tasa-arvo on jo toteutunut jo siinä määrin että tässä yhteiskunnassa “toinen on tasa-arvoisempi kuin toinen” - mekin tiedämme, ja voimme havaita että heidän on kiire vielä kerätä niin monia pisteitä kuin mahdollista. Aivan kuten kapitalistisenkin järjestelmän hyötyjät, kapitalistit, tekevät repiessään iloa irti järjestelmästä joka ei perustu millekään ja jonka viimeinenkin pennonen on käytännössä velkaa – siispä heidän on kiire ottaa siitä ilo irti, vielä kun voivat. Asiantila jonka Täydellisen Järjestelmän fiksu ja valvetunut lukija nyt ymmärtää.

Ongelma josta puhun on nähtävissä ja koettavissa, kutsun ongelmaa nimeltä FUCK (Feminism United with Complete Kapitalism). Tilastot osoittavat että tämä persoonallisuushäiriöisen aivoja muistuttava järjestelmä "toimii ja tuottaa tulosta"; sen voi havaita sen uhreista jotka saavat etsiä yhteiskunnasta auttajaa jota eivät ole voineet löytää.

Miesten enemmistö (kansan enemmistöön eli työläisiin kuuluvat, kuin myös sen reserviin eli työttömiin kuuluvat) ovat ryhmä joka on joutumassa alakynteen jokaisella rintamalla. Jokainen ei voi olla rikas, ja menestyvä mies, jolloin yhteiskunta joka ajattelee arvomaailman kapitalistisesti ei voi mitenkään siis noteerata jokaista miestä vaan aiheuttaa välttämättä epäonnistumisen. Samaten feministinen kompensaatio pitää huolta että naisen puolia pidetään eri keinoin; naisella on lupa olla heikko mutta toisaalta häntä kannustetaan kylmään urapyrkyrinä toimiseen.

Tilastot ovat lohduttomia.

 • Mies elää keskimäärin noin 7 vuotta vähemmän kuin nainen
 • Itsemurhan tehneistä miehiä on 4/5
 • Asunnottomista 80% on miehiä, yömaja-asukeista 95%, kuin myöskin vangeista.
 • Työttömistä pääosa on miehiä.
 • Tarkkailuoppilaista pääosa on poikia.
 • Koulutuksen ja työelämän ulkopuolisista nuorista poikia on suurempi osa kuin tyttöjä (15%)
 • Toimeentulotukea saavista 40% on yksinäisiä miehiä.
 • Asuntojonojen enemmistöistä on valtaosa miehiä.
 • Jo ikääntyneiden vanhempien luona asuvista aikuisista on 80% miehiä.
 • Mielisairaaloiden asiakkaita 2/3 – miehiä.
 • Väkivaltaan ja onnettomuuksiin kuolevista pääosa on miehiä (niin ja mies on se joka on naiselle väkivaltainen ja vaarallinen?)
 • Juopoista ja narkkareista valtaosa on miehiä.
 • Armeijaan sukupuolista mies on se jonka on pakko mennä, tällöin hän on myöskin se joka osallistuu sotimiseen mikä on pakotettua kuolemista ja surmaamista.

Tämä osoittaa että syrjäytyneitä yhdistää se että he ovat köyhiä ja miehiä. Jos mies on vahvempi ja sortaa naista, niin miten on mahdollista että tilastot näyttävät tältä? Onko mies riisuttu näin tehokaasti aseista, vai onko mies demonisoitu ja jätetty unohtumaan?

Miehet ovat heitä jotka jäävät siis yksinäisiksi ja selvästi kärsivät tilastaan. Kuitenkin asuntomarkkinat yksinelävien hyväksi ovat ristiriitatilanteessa.

Samoin tuoreessa sosiaalityön professori Jari Heinosen tutkimuksessa selviää, että moderni, kapitalistien aiheuttama palveluverkoston supistuminen, pätkätyöt ja työttömyys sekä vallitsevien tukimuotojen erinäiset keskeiset ristiriidat ja leikkurit ovat omiaan vaikeuttamaan ahdingossa olevien selviytymistä. Miehillä sopivien, aivan tavallisten työpaikkojen puute ja huonosti toimiva perusturva ovat kaikki tyyni ongelman aiheuttajia. Aivan kuten "jokamiehen" työmarkkinoiden, kansalaispalkan kaltaisen joustavan tukijärjestelmän ja helposti saatavien koulutusjärjestelmien puuttuminen on eräs joka tehokaasti pitää miehet ahdingossaan. Kilpailumentaliteetin ja kapitalististen eläimellisten asenteiden pääsy valloilleen yhteiskunnassa, jossa opetusjärjstelmä suosii naisia, siinä missä samalla kiintiöpiipittäjät saavat alati tahtonsa läpi työelämässä, on selvää että kumman sukupuolen edustaja on siellä minne paska valuu (kuten armeijassa käyneet voivat sanonnan tunteakin, ja jotka eivät ole käyneet, tietäköön että paskahan sinne alas valuu).- Ja kun naisten pinnallisuus standardit tunnetaan parinvalinnassa, on suht tavallista että nämä miehet viettävät romanttisia hetkiä lähinnä vain madamé masturbaben salongissa - siinä ei paljoa perheitä perustella!

Regulointi näkyy siinä että “järjestelmässä ei ole mitään vikaa, sinussa on kaikki vika”-toteamuksessa. Nyt, Täydellinen Järjestelmä kannattaa yhteiskunnan ja yksilön synenergiaa, eli se myöntää että kyseessä usein kaksisuuntainen tie, mutta tässä tapauksessa kyseessä on merkittävä epätasapaino.

Jos kapitalsimi ei toimi, niin myöskään feminismin luoma matriarkaalisuuskaan ei toimi jossa naisista tehdään aikuisia pikkuprinsessoita jotka on oletusarvoisesti hemmoteltu piloille, opetettu että kaikki on mahdollista kun kyllin vinkuu. Järjestelmä ei ole täydellinen tässä asiassa, ei Wall Streetin eikä perhettä ja sukupuolien suhteita määrittelevä järjestelmä.

Tässä on paradoksi. Patriarkaalinen järjestelmä itse asiassa on naisen puolella. Se oli voimakas perheyhteisö joka suojeli naispuolisia jäseniään niin raiskaajilta kuin myöskin heiltä jotka olisivat voineet ottaa naisen haltuunsa halutessaan – tähän perustuu avioliitto alunalkaenkin. Se on siis liitto jonka mies tarjoaa naiselle, siinä nainen ei ole pää vaan mies, mutta nainen voi päättää ottaako liiton vaiko ei. Patriarkaalisuudessa tästä neuvoteltiin naisen edunvalvojien eli perheen kanssa – mikään ei viittaa siihen että tämä edes olisi välttämättä ollut pakkoavioliitto. Onko kenties parempi että naisella on vapaus valita väärin ja vastoin omaa etuaan – nainen kun keskimäärin on se sukupuoli joka tekee päätöksensä tunteella; hän toimii ensin ja perustelee sitten. Tällöin hän torjuu kiltin ja turvallisen miehen, ja juoksee sosiopaatin perässä, ja vielä kirsikaksi kasan päälle hän parkuu miten kaikki miehet ovat sikoja. Kiitos feminismin!

Tähän väliin esimerkki viime lähiajoilta (pääasiassa viime viikonlopulta). Baarijonossa minun piti kuulla kun takanani oleva itkuinen nainen mourusi sitä miten oli jättänyt "sen luuserin" kotiin nukkumaan ja ei nyt osannut olla ilman tätä viihteellä. Hänen kaverinsa kysyi että sitten jätti hänet nukkumaan, sanoi itkupilli että siksi kun halusi kouluttaa tätä. Ajattelin, että jumalauta jos minun muija kehtaisi kutsua minua luuseriksi, saati sitten että uskaltaisi kouluttaa minua, niin sen olisi syytä tietää missä on ovi jonka kautta voi lähteä pois sieltä, missä häntä ei enää haluta, muisteta tai tunnusteta.

Sitten tämä muijaporukka, joka tuli minua vastaan ja joista erään kuulin sanovan:"Jos se odottaa sinua siellä, niin älä sitä ota"

Ja mitäs ttua tuo oli olevinaan?

Jos siinä ei ole vielä tarpeeksi että naiset sivuuttavat mukavat miehet, juoksevat psykopaattien perässä ja sitten vielä koko rallin päätteeksi parkuvat ettei ole kunnon miehiä!

Niin nyt sitten tämän naisen kaverikin oli samanlainen idiootti?

Ehkä neuvot jatkuivat:
"Mutta sen sijaan se tyyppi joka pani sinua, minua, siskoasi ja pikkuveljeäsi on aikas varteenotettava valinta. Se on kutkuttavan jännä, eikä vähiten siksi että koko porukka raapii nyt alavartalon onkaloitaan kuin se olisi menossa pois muodista".

- Ja vielä kirsikkana "kasan" päällä, eilen ollessani eräässä kahvilassa kaverini kanssa teellä, näin kun myyjätär antoi paperilapun eräälle miehelle, tämän kysyttyä "käteen vai paperille?" Siitä kaikesta teki erityisen kyseenalaista se, että myyjällä oli kihlasormus. Nyt, jos yhtään aavistukset osuvat oikeaan, olisi minun ehkä pitänyt sanoa hänelle tämän kysyessä: "saako olla muuta", että: "Onko huoralla pullaa?`" Ja tämän tullessa pyyhkimään pöytiä, että: "Hienoa, pystyit pyyhkimään noin monta pöytää ilman että harrastit kenenkään miespuolisen asiakkaan kanssa seksiä siinä sivussa". Mutta koska olen hentomielinen ja en voi olla varma tilanteen laadusta (vaikka yleensä "jos näyttää ankalta, ja jos se kävelee kuin ankka, se on ankka") niin enhän toki moista sanonut.

Esimerkkejä ei siis tarvitse hakea enää edes tilastoista, tai uutisista, nehän suorastaan tulvivat eteesi välittömästi kun astut ovesta ulos!

Ja vielä palatakseni sitten poliittiseen puoleen, niin kuten on osoitettu, teoria siitä että viherpunaiset internationalistit käyttävät maahanmuutto- yms. vähemmistöpolitiikkaa kansallisvaltion tuhoamiseen, kuin jonkinlaiset ruokakehon myrkyttävät loiset – pitää paikkansa.  Tässä eräs esimerkki: saksassa maahanmuuttajia ahdistellaan jos he kannustavat maan jalkapallojoukkuetta ja kunnioittavat maata joka sallii heidän siinä asua.

Mitä taas feminismi tekee, on että se hyökkää mies-sukupuolta vastaan (50% ihmiskunnasta - ja he sanovat olevansa tasa-arvon asialla?), kuin myöskin yhteiskunnan tukipilaria eli perhettä vastaan. Sivilisaation historia on perustunut aina monogamiselle avioliitolle, ja sen myötä perheelle.

Polygamian (länsimaissa lähinnä epävirallisen mutta käytännöntasolla toteutuvan), rikkonaisten perheiden, ja kansallisen lapsimäärän vähentymisen myötä sivilisaatio alkaa hajoamaan. Merkit on nähtävissä niistä ilmiöistä jotka ovat tuhonneet suuret imperiumit; on Hajota ja Hallitse-strategia, on moraalin ja kansallisen ykseyden hajottaminen mädättämisen kautta jne...

Ja jos esimerkiksi ei-arvovapaat instanssit, kuten uskonto ovat pitäneet huolta että yhteiskunnan peruspilarit pysyvät pystyssä, sillä ne pitävät pystyssä yhteiskuntaa - feministien kannattama sekulaarimoniarvoisuus eli nihilismi (paitsi silloin kun kyse on heidän agendastaan) pyrkii tuhoamaan demonisoinnilla tämänkin aspektin. Hedonistista ja materialistista elämää elävä, miehen kanssa kilpaileva uranaiseus on tällöin "hyve"!

Todellakin, mitä tulee vaikkapa perheen hajoamiseen, niin eräs syyhän on uranaiset. Heille on tärkeämpää omien naisellisten vaistojen kieltäminen, ja miehen tukemisen vaihtaminen, työteliään pyrkyrin urakiipimiseen ja miehen kanssa kilpailuun (vaikka se että nainen tuottaa ja käy työssä ei ole yksiselitteisen paha asia, merkitsee uranaiseus tässä tapauksessa ennen kaikkea sitä, että naiset ottavat osaa päättäjien suotuisalla avustukselle tuhoisaan elämäntapaan ja järjestelmään). Ironian ollessa se, että me tiedämme että yksikään nainen ei pidä naisvaltaisesta työpaikasta, ja eivätkä myöskään naispuoliset johtajat ole järin heidän mieleensä!

Tämä on eritoten meidän pohjoismaissamme ja pahasti levinnyt epidemia.

Ruotsi on feminismin Saudi-Arabia – Julian Assange
Joten, vaatteet ovat aatteet, ja tällöin on hyvä osoittaa pukeutumalla fiksusti ja valveutuneesti että kenen joukoissa seisoo!

Tässä kuvassa taas suosituin tuote kyseisestä sarjasta, eli huppari mikä soveltuu hyvin vallitsevaan vuodenaikaan!

http://xeimiandesign.spreadshirt.fi/fundamentin-oma-2-puolinen-huppari-exit-feminism-enter-masculism-A14083927

PS. Kun menet nyt kauppaan, niin muistathan että kirjoittamalla tämän koodin tilauksesi yhteyteen se takaa ILMAISEN toimituksen kaikkiin yli 50€ tilauksiin, JOKAISEEN EU-maahan! Eli tässä: FREESHIPEU

Ei kommentteja: