perjantai 28. lokakuuta 2011

99% (Vaatteet On Mun Aatteet # 1)

Tällä kertaa annan hieman erilaisen syötteen. Kyseessä on ns. infomercial, muttei kuitenkaan sellainen suuren maailman mukainen jossa tupakkayhtiön edustaja kertoo että tupakka ei tapa, mutta syöpä tappaa mutta ei voida osoittaa että polttamattomalla tupakalla ja syövällä olisi mitään yhteyksiä.

Fundamentin lojaalit lukijat ja fanit nyt saavat nyt siis tiedotteen joka on osittain kaupallinen, sillä tämän blogin oma virallinen vaatemallisto on olemassa ja sen virallinen myyntipiste on XeimianDesign.  On sanomattakin selvää, että miten kaikki taloudellinen apu auttaa liikettä ja blogia tässä rahayhteiskunnassa. Vaikka tietenkään tässä mukana olo ei vaadi rahaa (ymmärrän hyvin miten tiukkoja aikoja elämme), vaan oikeanlaisen, elävän sydämen . Sillä Täydellisen Järjestelmän puolesta taistelu on jokaisen kansalaisen mitä iloisin velvollisuus ja mitä hyödyllisin työ!

Siispä nyt olisi tarkoituksena esitellä näitä malleja, samalla kun annan informaatio aiheista joita ne käsittelevät. Sinun ei tarvitse ajatella ostavasi mitään, mutta sinun on syytä katsoa tärkeää informaatiota jota tulet saamaan, eikä sitäkään sovi unohtaa että tekstin lopussa Sinua odottaa varsin mieluisa yllätys! 

Nyt, tässä olisi ensimmäinen esittelyssä oleva mallimme, joka on muuten vieläpä ihka uusi!

Johdantona sille toiminee hyvin tämä uutinen:

Vaurain prosentti rikastui hurjasti Yhdysvalloissa


Kyse on siis Occupy Wall Street-tempauksesta.

Ei sillä että olisin edelleenkään kovinkaan optimistinen näiden mielenosoitusten suhteen; leipää ja sirkushuveja kansalle, samalla kun modernit keisarit ja orjaherrat nauravat hersyvästi, niin ettei monokkeli meinaa pysyä silmässä sitä miten orjaluokka on viimein huomannut miten sitä on kusetettu ja nyt pyrkii tekemään vastalauseen. - Harva pääsee juomaan shampanjaa, ja ei vain naureskelemaan koko matkaa pankkiin, vaan  myös pilkkaamaan symbolisesti ylätasanteelta heitä joiden rahat he veivät!99% osaa on ottanut nokkiinsa siitä kun 1% omistaa kaikesta puolet, ja on sodomoinut 99% niin kauan että sen jo maistaa. Ja sitä ylläpitävän järjestelmän, eli kapitalismin syyllisyys on vihdoinkin tullut tietoon, sillä se on mekanismi joka keskittää resurssit tuon 1% taskuhin, jotka täten hallitsevat rahavallan kautta suoraan tai epäsuoraan loppuja. Eikä sovi unohtaa, että tuo järjestelmä myös vaatii sen, ja myös tuottaa sivutuotteenaan sen, että aina joudutaan pitämään työläisten reserviä eli työttömiä jotka puolestaan ovat puun- ja kuoren välissä. Nyt vain laman aikana tuo mekanismi on koskettanut yhä useampaa. Joten se siitä argumentista: "Menkää hipit töihin!" - jokainen työssäoleva on velkaa työttömälle työpaikkansa. Mutta tämä tosiasia pyritään hämärtämään, jotta kapitalistinen regimentti joka perustuu Hajota ja Hallitse-strategialle, jossa kansa kilpailee sisäisesti unohtaen ahneudessa ja itsekyydessä, toisaalta puutteessa ja köyhyydessä, sen mikä sille todella on eduksi.

"Yhteiskunta on organismi, jonka osat tai yksiköt ovat liitoksissa toisiinsa kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla.
Jos sen jokin osa kärsii jossain muodossa vahinkoa, muut osat jakavat vahingon ennemmin tai myöhemmin,tavalla tai toisella."
- D. T. Suzuki

Kapitalismi ei tajua tätä olleskin! Mutta kommunismi periaatteessa ymmärtää tämän kannattaessaan kommuuniyhteiskuntaa joka on 100% kollektiivinen - käytännössä tosin ei sekään sitä saa toimiin, ja eihän yhteiskuntaa nyt kommunnistiseksi voi, eikä pidäkään tehdä.  Yhteiskunta on orgaanisestikin organismi ja vaikka mitä nämä anarkistit (kommunismin päämäärä, siinä missä käytännössä vastaava päämäärä kapitalismilla on libertanismi) sanoisivat, on se aina järjestäytyvä takaisin muotoonsa jo yksilöidensä kautta.

Supersolmuteoria ja Pareton Periaate on tästä hyvä esimerkki, ja kapitalistisessa yhteiskunnassa on siis kyseessä järjestelmän sisäinen "soluvirhe" joka näiden edellä mainittujen periaatteiden mukaan aiheuttaa koko järjestelmän luhistumisen. Kapitalistinen yhteiskunta ei vain onnu, se makaa kataleptikkona teholla!

Toki, mielenosoittajat ovat tehneet pientä kiusaa kuten paskoneet Wall streetin kaduille joilloin siellä löyhää rahalle, mutta on huono juttu sikäli että ne paskat joutuu sama 99% luokka siivoamaan. Ja taas kapitalisti hykertelee kun näkee työläisen polvillaan poimimassa paskaa. Mutta minä sanon: älkäämme paskoko omaan altaaseemme.

Toinen seikka mikä löyhkää on se, että rahavalta on tehnyt hyvin symbolisen eleen se on palkannut poliisivoimia. Todellakin, pankkiirit ja pörssikeinottelijat ovat käyttäneet hyväkseen porsaanreikää ja todellakin palkanneet itselleen poliiseja! - Tämä toiminee selityksenä sille, miksi tuon tapauksen tiimoilta on raportoitu täysin aiheetonta poliisiväkivaltaa!- Tämäkin on löyhkäävä esimerkki siitä miten kustaan paskotaan omaan altaaseen, poliisit jotka ottavat näitä laillisten porsaanreiän kautta tulleita lahjuksia polkevat myös omia oikeuksiaan pitkässä juoksussa.

Kansan on hyvä tietää että se kuuluu ryhmään 99%.

Ja tästä pääsemmekin itse mallistoon.

Kuvassa oleva malli onkin Support 99% -mallistostamme erikoismallinen SUOMI-versio! Klikkaa kuvatekstin alla olevaa linkkiä, ja tarkastele sitä paremmin, ja ota se itsellesi nyt!


http://xeimiandesign.spreadshirt.fi/99-suomi-finland-edition-A17882885/customize/color/17
Mukana myöskin naisten malli ja perusmalli, PIMEÄSSÄ HOHTAVAT KIRJAIMET-malli, sekä pipo - katso kaupasta tarkemmin nämä ja muut mallit!

Miten mahtava näky se olisikaan, jos katu täyttyisi ihmisistä joilla on 99%-paita?

Ei lainkaan paha, se sanoisi "me tiedämme nyt".

Ehkä se olisi dramaattisempi näky joka päiväisessä elämässä, eikä vain tilapäisessä mielenosoituksessa jossa nyt shampanjaa ryystävät, työteliäät pyrkyrit nauravat "oi katsokaa orjat luulevat että me välitämme"? 

Nyt, jos joku kysyy, entäs sitten muut paidat kuten 53%-paita? (Ryhmä joka käytännössä vastustaa 99%, ylpeilee sillä että he tekevät montaa työtä, eivätkä silti omista mitään ja julistavat kapitalismin syyttömäksi)

Niin vastaan vain etten tuota paitoja idiooteille.

Jos tuottaisin paitoja idiooteille, niin tekisin paidan missä lukee idiootti ja joka on helposti pestävää materiaalia siltä varalta jos nämä aivovammat unohtavat nielaista. Selkäpuolella olisi teksti: "Survo tänne" ja nuoli pakaroiden väliin.

Kyseessä olisi regulointipaidat. 

Reguloija


Vain reguloijat voivat olla ylpeitä siitä että heitä riistetään, eikä se suinkaan riitä näille idiooteille vaan he haluavat muidenkin tekevän niin. Ja mikä parasta, tämä kaikki sen sijaan että he olisivat kiitollisia siitä, että on olemassa valveutuneita ihmisiä jotka taistelevat heidänkin puolesta!

Pieni todellisuustarkistus:
- Tiesitkö että ne resurssit ja maailman rikkaudet ja omaisuudet ovat olemassa ILMAN kapitalistia?
- Tiesitkö että ne resurssit, rikkaudet yms. jotka on luotu, on luotu työllä ja se on otettu työvoimalta ja työvoima on kansan enemmistö?
Se tarkoittaa etteivät nämä kapitalistit ole muuta kuin kuorineet kermat ja antaneet kurrimaitotilkat heille joka tuon kaiken on lisäarvollaan tuottanut? Yhtä hyvin aikoinaan vallinnut orjuus olisi tällöin "syy kehitykseen ja sivilisaation eteenpäin menemiseen"
- Tiesitkö että tässä järjestelmässä, vallitsevassa kapitalistisessa järjestelmässä, ajatus siitä että kyse on "yhteiskunnan eteenpäinviemisestä" on valhe?

Miten se vie sitä "eteenpäin", ja se on suunta jossa esim. suuret voitot saatuaan kapitalisti siirtyy toiseen maahan jossa hän voi jatkaa huonommalla laadulla, pienemmällä palkan maksulla ja silti samoilla voitoilla (Nokia siirsi Bochumin tehtaansa Romaniaan, vaikka olisi voitoillaan voinut maksaa 100 vuodeksi eteenpäin työläistensä palkat - eli valtaosaa kansasta vedetään kuivalla kakkoseen oli sitten kyse voitoista tai tappioista)

Mistä sitten on kyse? Kyse on ennen kaikkea siitä että työläiset tuottavat ensisijaisesti voittoa kapitalistille - et sinä vie yhteiskuntaa eteenpäin silloin vaan kapitalistia ja jos käy onni, yhteiskuntakin pääsee johonkin mikä tosin nykyisin on aineellisen ja teknologisen kehityksen raameissa tapahtuva pahoinvointi, maailmassa jossa kylmyys, epäinhimillisyys, ahneus ja kilpailu ovat arvoja!

Eli, jos tämä menee läpi niin olet aivopesty, tai vain masokistiseen 53% kuuluva. Ehkä uskot, että jos kapitalismi säilyy ja se pidetään elossa verellä ja hiellä, sinä lakkaat olemasta numero joka voidaan aina korvata muiden numeroiden perusteella? Se on yksi tapa miten niin kapitalismi kuin kommunismikin harhauttavat valtaosaa. Kommunistit uskovat yhtälailla siihen että jos sen ylin päämäärä eli anarkia onnistuu, ei edes tarvita lakeja ja valtiota, ja siinä välissähän totalitaristinen kommunistivaltio kohtelee jokaista maanpäällisen paratiisin asukkaina (paitsi ei niitä 100 miljoonaa kuolonuhriaan, mutta hei, ei kuurnita pilkkua). Samoin kapitalistien bändärit uskovat että heidän työteliäs pyrkyröinti ja omaan altaaseensa kuseminen tuo heille mitä kirkkaimman kruunun. Itkeäkö vai nauraa?

Vielä, jos joku sanoo että enkö minä tässä myy ja enkö minä kirjoita tätä koneella joka on kapitalismin tulosta? Kuten edellä sanottua, se ei ole kapitalismin tulosta vaan sen käyttämän työvoiman käyttämisen tulosta. Samoin tässä pääsemme ydinsyyhyn siinä miksi Täydellinen Järjestelmä on niin nimensä veroinen. Modernissa järjestelmässä emme voi voittaa, vaan joudumme tekemään kompromisseja ja siksi onkin tärkeää muistaa liikkeen motto: Aloita ensin itsestäsi, sitten lähimmäisestäsi ja sitten kansastasi. On tehtävä se mitä voidaan, on vietävä Täydellistä Järjestelmää eteenpäin ja on taisteltava oikein päätösten kanssa. Eikä tule astua siihen perfektionistiseen harhaan joka saa meidät luovuttamaan. Toki, ne jotka ovat ottaneet kapitalismista loparit ovat tavallaan valveutuneita, olivat he sitten pultsareita tai muita syrjäytyneitä (he eivät ainakaan ruoki riistojärjestelmää) tai sitten omavaraistalouteen suuntautuneita (he eivät ruoki järjestelmää, ja pitävät huolta omista asioistaan) mutta tämä kumpikaan ei riitä. He ikään kuin ovat vapaaehtoisesti tehneet sen minkä kapitalismi tekisi uhreilleen: sulkisi ne ulos yhteiskunnasta - eli tuota voittoa jotta selviytyisit tai ole pihalla. Loput ovat karjaa joka tuottaa oman rehunsa ja he jotka ovat saavuttaneet ns. amerikkalaisen unelman, eivät ole koskaan kysyneet onko kyseessä heidän vaiko jonkun toisen unelma. Mutta minä sanon että meidän ei tule luovuttaa vaan suorittaa vallankumous ja kulkea sitä kohti kultaista keskitietä!

PS. Tässä vielä kerran linkki kauppaan. Ja tässä jotain sinne mukaan otettavaksi.Kirjoita seuraava koodi tilauksesi yhteyteen, niin saat ILMAISEN toimituksen tuotteillesi lokakuun 29-30 välisenä aikana: WITCHINGHOUR 


Ja kirjoittamalla tämän koodin tilauksesi yhteyteen se takaa ILMAISEN toimituksen kaikkiin yli 50€ tilauksiin, JOKAISEEN EU-maahan! Eli tässä: FREESHIPEU

Ei kommentteja: