maanantai 27. kesäkuuta 2011

Vastakkainasettelu 2011 (Mitä Todella Tapahtuu vol I-III)

[Seuraava teksti on jatkoa tälle "trailerille")

Minulla on Sinulle hyviä ja huonoja uutisia.

Hyviä uutisia luvassa. Huonoja tiedossa.

Kerron ensin hyvät, ja jos se ei vielä sano mitään, sanon että ymmärrät kyllä miksi nämä uutiset ovat hyviä - viimeistään kun olet lukenut ne huonot uutiset.

Eli on ollut puhetta siitä että kansalaisten turvaverkkoa paikataan ja parannellaan. Ollaan puhuttu siitä, että jatkossa työtön voi kieltäytyä ottamasta vastaan muita kuin oman alansa hommia, mikä on ehdottomasti kansan etu, sillä muutenhan tämä tehdään puhtaasti kapitalistin ehdoilla ja työttömiä syydetään (pahimmilaan pakkotöihin) hommiin jotka eivät millään tapaa ole heidän alaansa, mutta jossa esim.järjestelmää hyväksikäyttävät uusorjuusyrittäjät hyötyvät. Tämä helpottaa kansalaisen taistelua kapitalismia vastaan, ja pitää kapitalismin kansan etua palvelevana, sen sijaan että se söisi sitä harvojen eduksi. Lisäksi samassa uudistuksessa oli ehdotettu että ensimmäisen kolmen kuukauden ajan tuo työllistäminen ei söisi tukia - mikä on erittäin hyvä, jos tämä lasketaan myös pätkätöistä! Näin rahaton ja työtön kansalainen saa talouttaan edes hieman tasapainoon. Todellakin, nämä ovat seikat jotka ovat ensimmäisiä, ja perustavanlaatuisia seikkoja mitä tulee kansallismielisyyteen - kansan etu ensin! Tämän lisäksi on ollut huhua, että kuukausittaista korvausta nyt päivittettäisi, eli se nousisi 100€ (sekin hieman vaatimattomasti, sillä tuen on nyt laskettu olevan ainakin 1/3 liian vähän - samoin ns. kommervenkkina on se että tuo 100€ noussut kuukausituki syö taas toimeentulotukea, näin saadaan luotua hämäys siitä että köyhiä oltaisi autettu).

Tästä tulikin mieleeni: Me hyväntekijät!vs. Kuolema teille, te köyhät perkeleet!  Jännä miten asiat ja asenteet muuttuvat? Jokainen päätös ja julkilausuma on yhtä hyvä kuin edellinenkin, vaikka olisi täysin päinvastainen. Tai sitten tämä ääri-ignoranttien muurahaiskuningattarien ihmislajike yksinkertaisesti lyö aina edelliset odotukset laudalta!

Huonoina uutisina puolestaan on se, mitä tapahtuu tätäkin lukiessa, järjestlemän ei vain sen salliessa, vaan myöskin sitä ylläpitäessä!

Samalla ideana on paljastaa mitä todella on tapahtumassa ja mitkä ovat viime aikojen seurausten taustalla olevat syyt.

1. Luku: Peilitalossa; mikä on totta ja mikä ei?

70-luvulla esiteltiin ajatus työvoimapulasta. Noin 40 000 työntekijän vajeesta. Samaan aikaan työvoimaa tulvi muihin maihin. Suomen maaseutu aloitti tyhjenemisensä. Siitä ei sen enempää.

90-luvulla, mitä pahimman laman aikana puhuttiin (tulevasta) työvoimapulasta. Työttömänä oli pahimmillaan vuonna 94 yli 400 000 ihmistä.

2000-luvulla päästiin alle 10 %, eli 200 000 työttömään, ja tämä jatkui alenemistaan vuoteen 2008 asti.

Tällä hetkellä työttömiä on 150 000, eli noin 8%. Aikana kun kokeneet työntekijät ovat liian vanhoja, vastavalmistuneet liian kokemattomia.

Ja “koska työvoimaa ei ole tarjolla”, on sitä tuotava ulkomailta, ja työttömiä on aktivoitava orjatyöllistämällä. Näet, työtöntä jollain oudolla tavalla auttaa ja rohkaisee työelämää se, että hänen työnantajalle tuottama voitto ei enää ehkä tuo hänelle vain “jämiä”, vaan että hän tekee sen täysin ilmaiseksi.

Meitä kuulkaa nyt kusetaan urakalla.

“Vapautumiseen köyhällä ei koskaan ole aikaa eikä tilaisuutta. Rahaongelma on se, johon köyhällistölapsi viimeksi tulee. Hän taistelee syvemmällä ja primitiivisemmällä tasolla. Hän tahtoo saada vallan suoranaisesti, ilman rahaksi vaihtamista. Raha ei ole hänen silmissään mitään taistelemisen arvoista. Sitä saa hienoilta, kun tulee tämsällisesti työhön joka aamu ja tekee niin kuin sanotaan. Tai sitä voittaa arpajaisissa. Tai tapahtuu ihme. Työläisellä on valoisia unelmia, että hän löytää kasan rahaa. Tai saa sitä odottamatta perintönä. Siitä johtuu työttömän raskas epätoivoinen viha.”


“Hän ei oppinut lapsena, että valtataistelun täytyy olla epäsuoraa. Hän haluaa, että ihmiset pitävät hänestä ja sen takia antavat hänelle kaiken mitä hän haluaa. Niin ei käy. Hienot eivät avaa kukkaroaan vähenmmällä kuin että hän joka päivä täsmällisesti kulkee tuon kirotun matkan tehtaaseen. Hän tekee niin. Ja sitten voi sattua se katastrofi, jonka keskellä juuri nyt olemme, että tehdas sulkee porttinsa. Mitä nyt? Hän on ilman työtä, johon hänellä mielestäni on oikeus. On tuotettu joukottain janteihmisiä ja heidät on sijoitettava. Systeemi tekee sen välttämättömäksi kasvatusmenetelmällä, joka kastroi sadoiltatuhansilta aivot. Nyt nuo sadattuhannet asetetaan tilanteeseen, josta he eivät selviä ilman aivoja.” - Aksel Sandemose

Reguloijat tietysti ovat mielissään, ja he kusevat omana perverssinä ja luokkaansa vihaavina omaan altaaseensa, kääntäen mielensä pois siitä tosiasiasta että he tulevat jonain päivänä hörppäämään siitä itsekin.

"Reguloija"


2. Luku: Uusorjuus ja invaasio kansaa vastaan sekä totaalinen työvoimalakien kierto

Eräs uusi ja edelliselläkin asialla perusteltu tapa kiertää vaivoin taisteltuja työvoimalakeja on uusorjuus ja pätkätyöllisyys. Uusorjuus sisältää kaiken vastentahtoisen ja pakotetun sekä käytännössä kiristämällä “työllistämisen”, joka kulkee esim. Työelämävalmennuksen ja harjoittelun nimellä. Miten on mahdollista, että sinä voit harjoitella, monta kuukautta työtä jonka sinä opit ehkä ensimmäisenä päivänä? Kapitalistit ovat tehneet sen mahdolliseksi, ja vieläpä täysin omaksi edukseen. Vieläpä siten, että he saavat niin työvoiman kartuttamaa voittoa jonka he pitävät itse, mutta myöskin rahaa.

Tämän alku on jo teollistumisen ajan alussa. Mr. Porvari, tuon ajan suurin kapitalisti, pohti että miten saa finanssikaulaa muihin kansalaisiin.

Se ei riittänyt, että hän teki tuotteen, ja myi sen toiselle porvarille jolloin mahdollisuutena olisi ollut että hän vaihtaa “padan kattilaan”.

Mutta, sitten hän keksi, otanpa työvoimaa! Heitä on monta, ja tämä tietää paljon tuotteitta ja kun niitä on paljon niitä voi myydä enemmän. Mikä' parasta, minä pidän voitot ja maksan (mahdollisimman pienen) palkan työläiselleni!

Alkaako kuvion todellinen laita nyt hahmottua?

Seuraavaksi katsotaan tarkemmin uusorjuuden ideaa. Kapitalismissa entuudestaan on oivallinen kasvuperä rahan orjuudelle. Järjestelmä on rakennettu siten, että luontaiset ja uusiutuvat luonnonvarat käytetään kilpaa loppuun, jotta ne tulisivat niukoiksi jolloin niiden vähäisen lukumäärän omaavat omistajat voisivat sitten myydä kalliilla vedoten niukkuusmentaliteettiin.

Samoin, jos et tee jonkinlaista kompromissia, sinä suljet itsesi ulos yhteiskunnasta. Eli sinun pitää joissakin määrin suostua tähän järjestelyyn, vaikka se kuinka ellottaisi sinua. Mutta sitähän voi verrata siihen mitä uskonnollisessa elämässä olisi luostariin meneminen, vaiko sitten että eläisi maailmassa, jopa muuttaisi sitä, mutta ei milloinkaan tai koskaan mukautuisi sen järjestelmään joka on lihan/egon kollektiivi. Tätä taas perinteinen vasemmisto ja oikeisto käyttää hyväkseen, joskus jopa sellaisella paradoksiaalisella tasolla että kummankin puolen eliitti porskuttaa, mutta kansa on entistä eripuraisemmassa ja surkeammassa asemassa. Tilanne jonka Täydellinen Järjestelmä voi ainoastaan muuttaa, kuin laivan kurssin joka on viemässä kohti jäävuorta (ja me tiedämme miten siinä käy).

Eli kuinka sitten uusorjuus toimii käytännössä? Tässä tapauksessa kyse on edellä mainituista käytännöistä, eli esim. “työharjoittelusta”. Se on paras mahdollinen keino vierottaa työnteosta, sillä se on viimeistä silausta myöten valmisteltu akti jossa työ on täydellisesti käännetty tekijäänsä vastaan. Ne vähäiset työttömyystuet (jotka eivät ole olleet enää vuosikausiin ajantasalla) palavat välittömästi jos työläinen osallistuu työhön joka on joko orjatyötä (harjoittelua) tai työvoimalakien kiertotyötä (vuokra- ja pätkätyötä). Esim. KELA antaa mielivaltaisen päivämäärän, johon mennessä hänen tulee antaa selvitystä tuosta tilapäisestä työnteosta. Entä jos sattuu jokin itsestään riippumaton katko, kuten se ettei saakaan heti viimeisenä työpäivänä työnantajaltaan työtodistusta ja palkkakuittia? KELA sanoo: Naps! Ja se on hyvin, hyvin pahaenteinen napsahdus se! Niin kauan kun työnantaja vitkuttelee, niin pitkäksi aikaa on myös KELA katkaissut maksut. HUOM: "Kelalaiset" ovat työntekijöitä, jotka voivat muuten olla näitä ed.mainittuja reguloijia (kuin publikaanit), mutta todellisuudessa heidän työnsä on vain ja ainoastaan auttaa kansaa. Oli kyseessä sitten Työvoiman, KELAn tai sossun työntekijä, ja jos se ehto ei täyty, ovat he täysin väärässä työpaikassa! Tietysti järjestelmän ollessa mikä se on, ei edellisestä ole täyttä varmuutta; ehkä he ovat juuri oikeat ihmiset, oikealla paikalla - kuin kapot keskitysleireillä!

Palkan ja työttömyysturvan yhdistämisestä hyviä kokemuksia Euroopassa


Antiteesinä, jota Täydellinen Järjestelmä tätä vastaan kannattaa on yksinkertaisesti, mutta erityisesti liikkeen määrittelemällä tavalla Kansalaispalkka, tai Kansalaistuki. Perustulo nimitys ei ihan niin hyvin sovi, sillä se voisi merkitä sitä että kansalaispalkka koskee ei-kansalaisia. Kansalaispalkan tulee koskea vain maan omia kansalaisia. Kansalaistuki voisi toimia etenkin negatiivisen tuloveron kautta, tai sitten se voisi olla kansalaispalkan harkittu jatke. Samoin se voisi olla suuri, että jos ei haluta muuttaa pätkätyö ja orjatyöjärjestelyjä, se pitäisi huolta että työ ei olisi niin itseään vastaan kuin mitä se on nyt. Ensimmäinen muutos tuossa olisi se, että työntekijä saa pitää sen palkkion jonka nyt työnantaja saa, työntekijän luovuttaman lisäarvon lisäksi, ottaessaan harjoittelijan. Se olisi win-win-tilanne, työläinen saisi sen mitä hakisi – eli palkan työstään, ja työnantaja voiton.

Samoin, jos otetaan vielä huomioon se miten suuri osa maan yrittäjistä on yhden henkilön pienyrittäjiä (noin 60%) jotka keikkuvat kaltevalla pinnalla, meidän on pakko kääntää painopiste tasapainoon.  Suomalaiset yrittäjät vakuuttavat itsensä yhä useammin työttömyyden varalta.

Todellinen kansallisvaltio on sellainen joka toimii kansan eduksi ja kansa sen eduksi. Mikä se nyt on, on jotain muuta. Se on internationalistisen eliitin hallitsema luokka- ja kilpailuyhteiskunta jossa hajottamalla hallittu kansa käy keskenään sotaa.

Ajat ovat siis muuttumassa, ja ne ovat muuttumassa Täydellisen Järjestelmän kannattamaan anti-nihilistiseen suuntaan. Kapitalismi tukee nihilismiä, onhan se arvovapaa ja “kaikille avoin” järjestelmä jossa “riittää” että tekee voittoa voiton päälle. Mutta kun kansa on ruvennut astumaan seuraavaan kehitysasteeseen, aivan kuten pitääkin! Ei tietenkään jokainen, aina löytyy esim. Ruumiillisen työntekijöitä jotka haluavat elää normaalia elämää, nähdä työnsä tuloksia ja rentoutua kun viikonloppu tulee. Sitten on heitä jotka eivät näe erityistä itseisarvoa uralla, vaan jotka näkevät arvon tehtävässä ja tarkoituksella joka heidän elämällään on (oikeastaan edellä mainittu duunarityyppi omaa myös, vain painopiste on toisaalla) ja idea siitä että päivästä käytetään 1/3 johonkin mikä on kuin panisi itseään vaihtelevin palkkioin perseeseen, on absurdi ajatus.

“Kapakassa ihmiset söivät ja joivat, tavaratalossa he tekivät ostoksia ja katselivat tavaroita, joita heillä ei ollut varaa ostaa; he lukivat huonoja lehtiä ja huonoja kirjoja; illalla he menivät elokuviin tai istuivat kotona katselemassa televisiota tai tuttavien luona juoruamassa; ihmiset elivät ja olivat onnellisia joskus, onnettomia josukus; tietämättä syytä siihen he elivät, ja syytä tietämättä he kuolivat – ei ole yritettävä osoittaa, että kaikki mitä he tekevät on naurettavaa ja arvotonta, on yritettävä paljastaa heille, että heidän elämänsä juuri sellaisena kuin he sen elävät on täynnä sisältöä ja merkitystä, jokainen hetki.”


“..ei tässä jumalauta ole kysymys taloudesta ja fiateista ja renaulteista vaan siitä että ihminen löytäisi elämäänsä tarkoituksen ja sisällyksen ja suunnan ja voisi elää niin kuin kasvi elää. Politiikkoja ohjaa vallanhimo, heillä on siinä työmaa, mutta tavalliset ihmiset tarvitsevat mielekkyyttä elämäänsä, he haluavat ahkeroida ja saada palkkansa, he haluavat nähdä lastensa kasvava, ja mitä he näkevät? Ja mitä he näkevät?”
-Pentti Saarikoski

Ainoa taho jota Kapitalismin Karjan olemassaolo palvelee on kapitalisti, tämän herkeämättömässä, rakenteistaan pullistelevassa ja mielisairauden piirteitä omaavassa ahneudessa. Samoin se sisältäisi Täydellisen Järjestelmän intohimoisesti puoltaman hyvinvointivaltion määritelmän, joka palvelee kansaa ja vain kansaa – ei suinkaan kansainvälisiä kapitalisteja (pankkiireita tai suuryrityksiä) kuten vaikkapa meidän hallitusneuvotteluista vastaava puolue – zing! Muistan kun pienenä olin katsomassa kun naapurini syötti kaneja, hän sanoi että niille ei saa antaa kerralla liikaa ruokaa, koska jos sen tekee ne voivat syödä niin paljon että “räjähtävät” - jos kaneja pitää valvoa noin niiden omaksi parhaaksi, niin kuinka me sitten voimme jättää kapitalistit vailla valvontaa, eikä vain vailla valvontaa ystäväni, vaan päästää heidät hallitsemaan meitä! (He huutavat: Yrittäkää edes! Sillä he tietävät että suomalaisen pienyrittäjän, eli nakkikioskin myyjän päähän nousee kusi, se alkaa äänestämään kapitalisteja ja pitää itseään yhtenä heistä vaikka hän Täydellisen Järjestelmän teoriassa kuuluu samaan luokkaan käytännössä kuin työläinen ja työläisreserviläinen eli työtön - tietäkää että heillä on vähäiset edut, ja heitä on yli puolet kaikista yrittäjistä! Eikö muka Täydellinen Järjestelmä ota heidät ilolla vastaan?)

Entä olisiko tästä muuta hyötyä kuin se että työvoimaa ei enää pidetä suoranaisena karjana, ellei jopa pelkistetyn esineellistettynä? On! Työurat pitenevät, kun porukka ei polta itseään loppuun. Ja jokainen vähääkään markkinoinnin psykologiaa ymmärtävä tietää, että ne firmat myyvät jotka antavat ystävällisesti ilmaiseksi arvoa kuluttajille, eikö sitten valtio joka itse asiassa on kansalaisensa puolella ja tunnustaa tämän kansalaisuuden? Nyt, on syytä hieman selittää mitä meinaan. Kansalainen on termi, joka kuuluu kansalaisvaltion yksilölle. Se eroaa esim. Termistä alamainen. Ne eivät ole sama asia. Sitten mitä tarkoitan esineellistämisellä, on siinä että työläisiä kierrätetään, pompotellaan, uusitaan ja poistetaan kuin esineitä. Todellakin, todellakin, mitä työläinen on muuta kuin tavaramarkkinoiden yksi haara?

Köyhä kuolee 12 vuotta varakasta varhaisemmin

Tämän takia köyhä kuolee 12 vuotta aiemmin


Mutta viime ajat ovat olleet kriittisiä, myös mitä tulee vastakkainasetteluun.
Nyt jos milloinkaan on jouduttu näkemään, miten internationalistiset ja elitistiset tahot ovat joutuneet tilanteeseen jossa heidän kestämättömän järjestelmän (jossa heiltä vaaditaan vähän, joille on paljon annettu) vuoksi kansaa joudutaan nipistämään heidän virheistään ennennäkemättömän törkeällä tavalla.

Tämä osoittaa sen, vaikka tässä järjestelyssä ei ole nokarettakaan järkeä.

Kansan ostovoimaa parantamalla, saamme koneiston pyörimään (ja tietysti Kapitalismin Korrektiolla, joka on liian iso ohjelma tässä käsiteltäväksi) esim. bensiini on jo mielettömän kallista, ja polttoaine jos jokin on se jolla kirjaimellisesti kansan kone pyörii. Jo pelkästään polttoaineen hinnan korotus aiheuttaa sen että iso osa hinnoista tulee nousemaan. - Eikä siinä, ei alkoholinkaan hinnan korottaminen ole kovinkaan hyvä idea sillä: "Se baareissa korjataan, mikä eduskunnassa hajotetaan".

Kansa on se, joka ostaa, joka myy ja jota varten kaikki tämä vaivannäkö pidetään.

Ei kapitalismi ole saanut aikaan innovaatioitaan, vaan työ on, ja se on työvoimalta otettua, ja kansan enemmistö kuuluu tähän luokkaan.

Nyt taas tällä kuppauksella pyritään tukahduttamaan loputkin ostovoimasta.

Mutta älkää tulko eksytetyiksi; tällä kaikella on suuria ja tuntuavia seurauksia - ideana on vahvistaa internationalistisia rakenteita ja kehitystä kohti liittovaltiolta:

Tästä ei puhuta: Velkakriisi vie kohti liittovaltiota


Vastakkainasettelu kansallisvaltion, ja internationalistisen ja elististisen puolen välillä on nyt entistä lähempänä.
Se merkitsee sitä, että on ehdottomasti pidettävä huoli kansallisesta yhtenäisyydestä, ja samoin, valtioiden tulisi olla tässä toisiaan kohtaan solidaarisia - tai ne lakkaavat olemasta siinä muodossa jossa ne ovat. Mutta tätä solidarisuutta ei tule harjoittaa siten kuten internationalistiset tahot meidän haluvat sitä toteuttavan. Koko idea siitä että rajat puretaan tukee tiettyä päämäärää, ja alkaa olla selvää että mikä päämäärä se on.

- Kuitenkin on huomattavaa, että maailmalla kansat eivät tunnu olevan järin kiinnostuneita internationalistisen eliitin aikomuksista. Portugalilaiset eivät olleet yksiselitteisen mielissään, vaan jopa vastahakoisia "pelastustoimista" - yhtenä syynä IMF (josta on tiedossa hyvin mielenkiintoista faktaa myöhemmin tässä juttussa). Samoin Kreikassakaan ei olla kovin mielissään. Eikä ihme: "Me vahingossa melkein koko rahan pankkiireihin ja asekauppoihin, saisimmeko lisää?" - Autetaanko taas kansainvälistä pankkitoimintaa, sillä pankithan tunnetusti ovat armelijaita tavalliselle pulliaiselle. Kokeile vaikka, jätä laina maksamatta.

Mutta juuri nyt Suomesta ollaan taltuttamassa se kansalaishenki, jossa valtio toimii kuten rakastaisi kansaa. Hyvinvointivaltio on kansallisvaltion perusta, mutta juuri nyt olemme tilanteessa jossa heikoimmassa asemassamme olevaa kansalaista pyritään rankaisemaan taukoamatta, samalla kun ainoastaan he joilla on rahaa ja valtaa saavat vapauksia (firma jolle johto aiheuttaa saman tilanteen mitä päättäjät ovat aihettaneet tällllekin maalle, antaa kenkää johdolle - vallitsevan järjestelmänlogiikka taas on suoraan päinvastainen!)
Esim. jos työtön ajaa nurmikon ja saa siitä käytetyn pesukoneen, on se kiellettyä! Eli, työtön ei saa missään nimessä saada jotain mikä heitettäisi muutenkin kaatopaikalle. 

Vaan koska kyse on siis maamme rajojen ulkopuolelle asti ulottuvasta petoksesta, on meidän syytä tarkastella muita ilmöitä jotka siihen liittyvät ja ovat ajankohtaisia juuri nyt.

Yhtenä toimijana tässä kuviossa on IMF, josta jo edellä oli puhetta.

3. Tapaus IMF

Miksi riviportugalilainen ei järin innostunut IMF:stä?

Se on robin hood, joka varastaa kansalaisilta, antaakseen sen rikkaille pankkiireille. Lavastaen sen näyttämään siltä että se silti olisi kuten perinteinen Robin Hood.

Jos mikään lounas ei ole ilmainen (maailman ikävä opetus, sanokaa hyvästit vilpittömille lahjoille ja pyyteettömälle rakkaudelle) niin on tälläkin tarkka agendansa, joka selviää asiaa tutkimalla.

Kehitysmaihin pyrittiin tuomaan tiukkojen lainaohjelmien muassa (Troijan hevonen) yövartijavaltion mallia.
Tämä valtiomuoto on jo esiaste, ennen lopullista kansallista terminaalivaihetta, mikä on libertanistisen yhteiskunnan synty. Tämä yhteiskuntamuoto on kapitalismin päämäärä, ja paradoksi on siinä, että se valtiottomana ja sosiaalidarwinistisena on lähes 1:1 samanlainen kuin kommunistisen sosialismin ihanne: anarkia.

Mitä siis tämän Troijan hevonen piti sisällään?
- Talouden säätelyn purku
- Talouksien avaaminen kansainväliselle kilpailulle, jo ennen kun ne olivat siihen valmiit

[Päivitys koskien tätä: Kreikkaa ollaan jo ajamassa tähän vaiheeseen ]

Seurauksena se, että seuraavan 30 vuoden aikana esiintyi hidasta talouskasvua ja inhimillistä pahoinvointia.

Jostain kumman syystä, tämä ei koskenut esim. Kiinaa, tai muitakaan suuria kehitysmaita joiden ei tarvinnut seurata näitä ohjeita. Argentiina joutui ottamaan osaa vuonna 1998 IMF:n lainaohjelmaan. Maan valuutta oli sidottuna dollarin kurssiin, mikä rajoitti rahapolitiikkaa huomattavasti. Ns. lääkkeet olivat tutut: yksityistämisiä, säätelyn purkamista, ja valtavia budjettileikkauksia. Tuloksena syventynyt lama.

Vuonna 2001 Argentiinalle riitti ja se ajoi 100 miljardin dollarin julkisen velkansa konkurssiin ja sovitteli sen arvon. Maa myös hylkäsi IMF:n ja katkaisi kytköksensä dollariin. Entä Ecuador? Se mitätöi velat joita kansainväliset liikepankit olivat solmineet tietäen etteivät menettelytavat olleet Ecuadorin lakien mukaisia. Moni ennusti että tästä niskoittelusta seuraa ongelmia, mutta todellisuudessa se oli bluffin paljastus. Seurauksena: Ecuadorin talous kasvoi vuonna 2010 jo 4% verran!

Sitten lähemmäksi meidän aikojamme. Me tiedämme että vallitsevassa kansanryöstössä on modus operandina IMF - sen avulla saadaan aikaiseksi agendan eteenpäin viemistä.

Mutta se oli sitä myös vuonna 2006 Afganistanissa. Silloin se vaati yli 50-valtion omistaman yrityksen yksityistämistä. Seurauksena että niiden 25 000 työllistämästä ihmisestä 15 000:n arvioitiin jäävän työttömäksi.

Tämä siitä huolimatta, vaikkei valtionyhtiöt erityisesti rasita valtion talouttaja, ja vaikka yksityistämisen hyödyt olivat tuntemattomia. Kyse on idealismista, sellaista mitä vastaan Täydellisen Järjestelmän Fundamentti-blogi on hyökännyt! Eli kyseessä on elitistinen, internationalistinen ja kapitalistinen idealismi, jota toteutetaan sokeasti - ahneesti etten sanoisi!

Siispä, mikä on Portugalin tilanne?

Nyt Portugalilla olisi edessä sielunsa myyminen, kun IMF on tarjonnut (lue: runnonut väkisin alas kurkusta) pöyristyttävät 222 ehtoa, joista monet liittyvät IMF:n ja Maailmanpankin arviointilaitosten mukaan "herkille" alueille, kuten yksityistämisiin ja tuloeroja kasvattavaan
regressiiviseen veropolitiikkaan.

Miten Kreikan kävi?

Tällä hetkellä, pari vuotta sitten "lääkinnästä", on Kreikka ajautumassa rahoituskriisiin, kun talouskasvun synnyttämiseen välttämätön taloudellinen aktiivisuus ja kuluttajakysyntä on lamautettu.

On selvää, että nämä "hyväntekijät" tietävät mitä ovat tekemässä.

Esim. Unkari oli ollut IMF:n pauloissa, ja se sai vuonna 2010 uuden hallituksen.

Se teki parannuksen, ja IMF:n vastalauseista huolimatta otti käyttöön pankkiveron, neljä kertaa suuremman kuin missään muualla maailmassa.

Samaan syssyyn vahvistettiin IMF:n tahdon vastaisesti elvytyspolitiikka joka rahoitettiin verottamalla talouden tuottavimpia sektoreita.

Tämän seurauksena IMF keskeytti välittömästi lainaohjelman, ja uhkaili että Unkarille koittaa kovat ajat: ulkomaiset pankit pakenevat ja ulkomailta tulee raju reaktio.

Uhkaukset eivät toteutuneet.

Aivan kuten Kapitalismin Korrektiokin toimii, se ymmärtää että vaikka kapitalisti uhkailee "jättävänsä meitin", on markkinatalouden lain käyttäminen kansan eduksi sitä että jos kapitalisti päättää lähteä, se voidaan korvata joko kansallisella vaihtoehdolla, tai sitten sen paikan ottaa sen kilpailija joka suostuu toimimaan säädösten mukaisesti; säädösten joissa tulee ensin kansallinen etu.

Kaiken kaikkiaan voidaan sanoa että kyseessä on shokkihoito (kuten tässä koko kuviossa näyttäisi olevan, mutta erityisesti IMF:n takana).

Liite: Mustaa valkoisella - Vuotanut dokumentti

Kaiken tämän päälle, alkaa näyttämään siltä että todisteet Fundamentin kannattamasta teoriasta, siitä miten kansa on kylmässä luokkasodassa, jossa vastakkain on kapitalistisporvarilliset, taloudellisen järjestelmän hyötyjät ja normaali kansa. Samoin kuten internationalismi jonka verukein murretaan kansallista yhteyttä ja aiheutetaan kansan hajottamista ja hallintaa.

On paljastunut miten Kokoomus ja RKP ovat pyrkineet tähän, kun seuraava dokumentti on vuotanut ja Voima-lehti on sen kiitettävällä tavalla julkaissut.

Jotenkin huvittavaa, miten näiden kokkarielitistien jäädessä kiinni kerta toisensa jälkeen siitä kun heidän ylimieliset asenteensa ja sen mukaiset konnuudet ovat tulleet ilmi, he ovat yrittäneet kääntää kritiikin kärkeä. Muurahaiskuningattaret ovat yleinen ihmislajike heidän joukossaan, oli kyseessä sitten Jaana Pelkonen tai Kristiina Järvelä joista jälkimmäinen sai ansaitsemansa eron, mutta valitteli sydäntäsärkevällä tavalla miten hänet niin ymmärrettiin asiassa väärin ja kuinka tästä olisi muka vasemmisto saanut propanga-aseen pitäen tätä jonkinlaisena osoituksena luokkasodasta, vaan eipä Järvelä tullut ajatelleeksi ettei kukaan muu puhunut luokkasodasta paitsi hän, joten voimme puhua luokkasotaan kuuluvasta “ihmisroskien” halveksunnasta, mutta myös freudilaisesta lipsahduksesta. Ben Zyskowicz puolestaan sanoi että tämän paperin vuotaja “yrittää tehdä propagandaa”.

“Työväki on aina korostanut yhteiskunnan luokkaluonnetta: oikeisto on sen kieltänyt, voidakseen koko ajan huomaamatta syventää luokkien välistä kuilua.” - Pentti Saarikoski

Kyseessä on todiste siis siitä kuinka porvarilliset tahot pyrkivät estämään harmaan talouden valvonnan.

Pistän seuraavaksi jotain jotta voit pikaisesti vilkaista sisältöä, ja lopuksi laitan vielä linkit itse muistioon ja Voiman juttuun.

“- Kokoomus esimerkiksi ei halua antaa työsuojeluviranomaisille oikeutta tarkistaa, että työntekijöiden "palkkaus on työpaikkaa koskevan työehtosopimuksen mukainen".
Rakennusalalla on pidetty ongelmallisena työsuojeluviranomaisten hampaattomuutta valvontatehtävissä. Urakat valuvat yrityksille, jotka käyttävät usein ulkomailta tuotua alipalkattua työvoimaa. Kokoomuksen vaatimus heikentää kotimaisten pienten ja keskisuurten yritysten kilpailuasemaa.
"Suomalaispankkeja, jotka hallinnoivat hallintarekisteröityjä tilejä, edellytetään selvittämään sijoittajien todellinen henkilöllisyys."


Kokoomus vaati kohdan poistettavaksi.


RKP vastustaa viranomaisrekistereiden jakamista kaikkien harmaan talouden torjuntaviranomaisten käyttöön.
"Se olisi toiminut aivan liian tehokkaasti harmaata taloutta vastaan", harmaan talouden tutkija Markku Hirvonen kommentoi tuoreeltaan Fifille.
Syynä RKP:n linjauksille Hirvonen näkee puolueen taustavaikuttajat, kuten Björn Wahlroosin kaltaiset suursijoittajat.


- Varovaisten arvioiden mukaan Suomi menettää kansainvälisen sijoitustoiminnan veronkierron seurauksena 800 miljoonaa euroa vuodessa. Yksi syy on se, että ulkomaisten sijoitusyhtiöiden ei tarvitse ilmoittaa Suomen veroviranomaisille sijoittajien henkilöllisyyttä.
Pohjapaperissa tilanne pyrittiin korjaamaan:
"Suomessa toimivilta etävälittäjiltä vaaditaan vuosi-ilmoitukset sijoituksista".
Sama velvoite on jo Ruotsissa käytössä, mutta RKP vaati kohdan poistettavaksi.
"Eli harmaata taloutta saa vaikka kasvattaa, jos se parantaa suomalaisten yritysten kilpailuasemaa", Hirvonen toteaa.


- Viime hallituskaudella Suomi solmi valtiovarainministeri Jyrki Kataisen johdolla useita kymmeniä tietojenvaihtosopimuksia. Jos suomalainen sijoittaja piilottaa omistuksensa veroparatiisiin, verottaja voi sopimusten nojalla vaatia tietoja henkilöiden sijoituksista ja tuloista eri maissa.
Tähän päivään mennessä sopimuksia ei ole kertaakaan käytetty. Sopimusten käyttö koettiin monimutkaiseksi ja yksilöityjä tapauksia, jossa tietoja olisi voitu pyytää, ei tullut eteen.
Pohjapaperissa ongelmaan puututtiin:
"Kansainvälisissä verosopimuksissa edellytetään automaattista verotietojen vaihtoa".
Kokoomus kuitenkin ehdotti kohdan muuttamista muotoon edistetään. Näin vaatimus konkreettisista toimenpiteistä katosi.

Nämä puolueet, ovat esim. Vihreiden lisäksi ne, joita vastaan Fundamentti on taistellut ja valistanut kansaa vihollisista jotka heidän yläpuolellaan ja suljettujen ovien takana suorittavat katkeraa hyökkäystään valtaosaa suomalaisia vastaan!

Jokainen tulkoon mukaan yhteistä vihollistamme vastaan siis!

Lataa muistio tästä
Lue Voiman johdanto muistioon tästä

Ei kommentteja: